Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Ochhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ja też kiedyś przeszedłem taki teścik i chyba z pozytywną notą bo Skołowana mnie ciu-ciut lubi:):).:)

Ludzie zjadłem przedwczoraj zielone jabłko , takie zagraniczne i z dziąseł zrobiła się masakra:):),szałwia i jakieś paskudne maścisko brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Witaj Kochany, słodki Rysiu 😘😘😘 Prawie Cię nie poznałam. a wszystko to przez ten piękny czarny garnitur. Bardzo Ci w nim do twarzy:D:D:D:D. Skołowana, zatańcz z maximem , On świetnie prowadzi i ma całe zaplecze wspaniałych utworów. Mhhhhhh. Rozmarzyłam się.............

Skołowana ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zagadałbym Cię na śmierć.Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu trzeba ruszać w Polskę:(:(:(.Miłego wstawanka wszystkim:):).

witajcie:) Rysiu, szkoda, ze nie napisałes w jakim kierunku zmierzasz, znalazłyby się chetne do pokiwania Ci łapką, nie wspomnę o buziaku!:D/tylko w policzek bo to jabłko zrobiło Ci spore ała/ Violu, taniec odbyłam własnie z Maxem oczywiście pobudzając wyobraźnię:) podsłuchałam dzisiaj w tv , ze panowie w rozmowie z kobietami starają się logicznie i racjonalnie wyjasnic nasze problemy a my, nie czekamy na ich rozwiązanie , a spodziewamy się przytulenia i pociechy - tak po prostu:)

Witajcie 😘😘😘 w ten mroźny dzionek Mhhhh.......Myślę, że własnie to nas odróżnia od mężczyzn, że My wciąż potrzebujemy ciepła i czułości. :D❤️Nie ważne czy starciłyśmy coś ważnego, czy po prostu poleciało nam oczko w pończosze. Zawsze pragniemy, aby najbliższy nam mężczyzna okazał zrozumienie i otoczył opieką. W takiej sytuacji każda z nas zapomina o tym, że jest SILNĄ, ZDECYDOWANą, PRZEDSIęBIORCZą KOBIETą. W głebi duszy porzuciłybyśmy swoje codzienne ,,bycie kimś\" na rzecz owej opiekuńczości troski ukochanego mężczyzny. Ja tak właśnie myślę :)

teraz, gdy wracasz do formy masz sporo wolnego czasu:) masz juz jakis pomysł na zagospodarowanie go? tylko się nie przemęczaj fizycznie! myslałas może o pisaniu wspomnień?:) pewnie na to za wczesnie/ mam na mysli Twoj wiek/ mowiłaś niedawno, ze wracasz do miłych chwil

Skołowana- może wspomnień jako takich pisać nie będę, ale wyobraź zobie, że od 15-stego roku życia piszę swój dziennik. ....................... to dopiero ,,czarcie\" zapiski. :classic_cool:

mało tu panów :( może zawędrowali na erotyczne forum?:D czasem wchodze na czaterię , zeby poobserwować:) - tam dopiero jest ruch! :D juz po wymianie grzecznościowego pozdrowienia rusza pytanie: kogo szukasz? :D

kiedys pisałam pamiętnik jako młoda dziewuszka ale... moja mamuska była apodyktyczna, a przede wszystkim wścibska! dzisiaj nasze relacje jakos się dotarły ale było ciężżżżko.

Wiesz skołowana, że jestem taka romantyczną duszą. wciąż bujam w obłokach, rozmyślam, marzę, wspominam, rysuję sobie różnorakie wizje.................i o dziwo wiele takich sytuacji sama sobie wymarzę. Po jakimś czasie , kiedy wracam do wspomnień, okazuje się, że włąśnie o tym marzyłam, to było moim celem i marzeniem.:) Kocham życie i wszelkie jego aspekty, bo wiem, że po dniach deszczu zawsze nastąpią słoneczne i tęczowe dni. :)

Ja również wychowałam się w rodzinie apodyktycznej, wśród apodyktycznych przyjaciół, ale ja brnęłam swoją ścieżką. Teraz wszyscy cieszą się, że jest wokół nich taka odmienność:) . Mam spore nakłady optymizmu i staram się ich nim zarażać. :)

Violu, to bujanie w oblokach, marzenie to bardzo charakterystyczne dla rybek:) moj mlodszy syn nią jest od dziecka bardziej skłonny jest wierzyc basniom, fantazjować, świetnie się znajduje w wirtualnym swiecie wymyslonych wysp, krain, ktore są piękne , bezkonfliktowe dla kolegów jest typem przywodcy, silnej osobowoiści, a w realcjacj z dziewczynami jest romantykiem:) swoją inicjację /mimo, ze jego koledzy to mają za sobą/ chce rozpocząć z kims kochanym przez siebie ma \"charakterek\", rzadko ulega naciskom... oj, rozgadałam się masz syna , to wiesz jakie to nasze oczka w głowie;)

jesli macie panie problem ze swoim Typem mężczyzny, to możecie zajrzeć na stronkę www.polki.pl, gdzie w trzeciej kolumnie pt.\" On, jaki jest \" znajdziecie fajny i trafny temat \"Następny proszę\" :) wraz z opisem za i przeciw:) ciekawe czy otarłyście się , o ktoregoś z podanych typów?

Witam wszystkich ,juz jestem było trochę km za mną ale już odespałem wszystko.Miłe panie najbardziej potrzebujecie ,mężczyzn do tego jak wieszacie firanki , by stał z tyłu i cały czas pilnował i w razie draki potrafił złapać w porę.Facet i tak nie potrafi poprawnie powiesić a nawet jak powiesi to i tak jest zawsze poprawiana ,,jak mozna tak powiesic\".Ochhhhhhhhhhhhhhhhhh i zapomniałem pochwalić wypieki :):):), to są takie małe przyziemne czułości.A z wielkich czułoości to chyba jest ta ,ze wchodząć otwiera przed kobietą drzwi i kobieta czuje się wtedy bezpiecznie .

Rysiu, jesli facet stoi za mna to mam inne skojarzenia ;) a co do zakładania, poprawiania to racja! uwazasz, ze wypatrujemy Was w razie draki? ha, ha, ha my wypatrujemy Was cały czas! jesli chodzi o mnie to kojarzycie mi się ostatnio z jednym:D:D:D

Rysiu 😘 nie zgodzę się z Tobą. Wy jesteście przede wszystkim do kochania.❤️ Przede wszystkim do przytulania, rozmawiania, etc.... 9to wcześniej juz pisałam), ale faktem jest też to, że czasem służycie nam swa pomocą, będąc za nią sowicie wynagradzanymi 😘😘😘. Jestem hojna dla swych pomocników........bardzo hojna. :D:D:D