Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabellllla

Dowiedziałam sie że mój narzeczony korzystał z usług prostytutek

Polecane posty

Gość Izabellllla

wprawdzie jeszcze wtedy nie byliśmy razem. Ale rozmawialiśmy o tym i sprawia wrażenie że jest dumny z tego. Nie rozumiem tego

Jeszcze sie chwali. Prawdziwy mężczyna przemilcza tego typu historie. To swiadczy tylko o jego niskim poziomie intelektualnym

Gość to chyba dosc powszechne
:O moj cklopak tez kiedys skorzystal z uslug takiej panienki, a w zasadzie koledzy mu ja "sprezentowali" na urodziny... faceci maja czasem niezle popieprzone w glowach...

To znaczy jego kumpel opowiedział na imprezie jak mój tygrysek z dwiema naraz się zabawiał, a prawdę to sama od niego wyciągnęłam

Facett--> jasne, że nie ma prawa wypominać, albo to akceptuje, albo nie. Jestem w stanie zrozumiećl, ale żeby być z tego dumnym? :O

powinien się wstydzić, że był takim dupkiem, którego nie było stać na chociażby \"darmowe wyrwanie panienki\"

Gość ciekawe ilu facetow
nie chce, by wypominac im prostytutki z przeszlosci, jednoczesnie wypominajac swoim dziewczynom, ze stracily wczesniej dziewictwo z kims innym, niz swieta krowa ON ;)

moj facet np brzydzi sie prostytutek,a twoj sie tym chwali,,widac rozne charaktery..zreszta moi kumple tez sie brzydzą..

Facet---> to jest dopiero wyczyn (którego ja nie pochwalam), ale z którego prędzej mógłby być dumny

Gość franeko
Korzystał korzysta i będzie korzystać, bo większość dziewczyn nigdy tak w łóżku dobra nie będzie jak niezła dziwka

Gość a jaaaaaaaaaaaaaa
a ja w życiu nie chciałabym być z facetem co się zeszmacił z jakąś prostytutką. a fujjjjjjjjjjj. pomijając że pierdoła, skoro zwykłej laski sobie nie mógł wyrwać, to jeszcze o tym opowiada. jak później okaże się że masz problemy z zajściem w ciażę, bo zaraziłaś się od niego jakimś syfem co podłapał od dziwki to będziesz miała.... bleeee

Gość Mireko
Miałem kiedyś dziewczynę która jak się dowiedziała że raz byłem na dziwkach. Prawie ze mną zerwała. Na kolanach ją przepraszałem powiedziałem m . in "że niczego tak w życiu nie żałuje" (choć to nie prawda że żałuje) ale przebaczyła mi i jeszcze długo byliśmy razem

Gość doktor psycho
gratuluję wybory ! Jak wybiera się cipką, a nie głową, to takie są skutki.