Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówkaaa

Ubrania ciążowe

Polecane posty

Gość ciężarówkaaa

Czy może któraz z Was kupowała ubrania firmy 9fashion? Chciałabym zamówić sobie coś przez internet i zastanawiam się czy te ciuszki są dobrej jakości??

ja kupilam spodnie w przecenie ze 129 na 99 (takie niby bojowki z szerokim pasem) jak dla mnie rewelacja :) zamawialam z allegro jedyna ich \"wada\" jak dla mnie ze sa koszmarnie dlugie!!!! zamowilam M -wiec niby nie jest to jakis wielki rozmiar, wszystko ok, ale ta dlugosc.... (mam 168)

Gość ciężarówkaaa
Widzę,że są to dokładnie te,które chce zamówić. Możesz mi powiedziec,czy materiał jest ze streczem i jest wygodny? I czy maja tendencje do "wypychania się"?

material nie rozciaga sie, bynajmniej te bojowki ktore ja mialam ale moje wydaja sie szersze jak na ostatniej fotce, bylo mi w nich wygodnie, material nic sie nie zmienil, nie rozciagnal sie, bylam bardzo zadowolona, chodzilam w nich zima, moglam spokojnie ubrac jeszcze rajstopy bo te bojowki sa dosyc cienkie, nie jakis tam jeans ale ja moge je szczerze polecic :) w ciazy przytylam 20 kg, jak szlam rodzic wazylam 70 , M-ka byla akurat, tyle ze za dluga

Gość ciężarówkaaa
Bardzo ci dziekuje za odpowiedź. Ja zapewne będę musiała zamówić L ponieważ teraz jestem w 4-tym miesiącu i ważę 63kg. Ty byłaś szczuplejsza. Mam nadzieję,że będę zadowolona.

tak hehe a ja tez mam ten sam problem.masakra..bluzki robia sie do pepka...a kasy na nowe nie mam :/ masakra.dobrze ze zawsze chodze w biodrowkach a rosnie mi tylko brzuch wiec w spodnie wchodze ale z tymi bluzkami i swetrami masakra:(:(zwlaszcza teraz jak idzie zima

Gość niedługo urodzę
cieżarówkaa, fajowe ciuszki. ja mam tyle szczęścia, że aż tak bardzo nie przytyłam i przelatałam całe lato w spódniczkach sprzed ciaży. właściwie to żadnej ciążowej rzeczy sobie nie kupiłam. jakoś albo w coś wchodziłam albo radziłam sobie zakładając sobie np. na niedopięte rybaczki krótką sukienkę, która robiła mi nza tunikę a przed ciażą robiła za sexowną sukienkę haha. troche ciuszków kupiłam sobie w ciuchlandach - można coś fajnego wygrzebać. a teraz już tym bardziej nic nie kupię bo mam termin za 3 tyg i jakoś wytrzymam w tych kilku rzeczach. pozdrawiam

ciezarowka mi tez sie podobala ta bluzka, na allegro mozna kupic bardzo tanio ciuszki ciazowe, majtki, staniki, bluzki, spodnie,spodnice :)

Gość ciężarówkaaa
cześć! Chciałam wam powiedzieć,ze dostałam już bluzkę,którą zamówiłam...niestety musiałam ją odesłać i wymienic na większy rozmiar. W każdym razie podoba mi się. We srodę odbieram od krawcowej tunikę. Do "niedługo urodzę"...ja nie mam takiego szczescia jak Ty. Kończe 4-ty miesiąc i już nie mieszcze się w ubrania sprzed ciąży (a dokładniej brzuszek mi na to nie pozwala). Evi_20 czy możesz mi polecic jakiegos dobrego sprzedawcę z allegro? Jeszcze nigdy nic tam nie zamawiałam i trochę się boję. Kasiu C czy dostałas już ciuszki? Zdowolona jesteś?

ciezarowka zaraz lukne na allegro i podam stronke :) znalazlam fajna stronke ze spodniami jeansowymi za 70 zl-nowe : http://www.marktplaats.nl/index.php?url=http%3A//koopjes.marktplaats.nl/kinderen_en_baby_s/kinderwagens_en_wandelwagens/52647687.html%3Freturn%3DeJwtilEKgzAQBe8i6KcxWi1EpNSLSKyhhqwxuCnRlt69GywszMxjpeDio0XRouDXi0jGbQ2o2tl7Jxgzq1M2X%252BRmvAMpPeYWmNF2UpuyA90ox2PA%252FxTkU1mMc5DUcDZ7NEWVz36B2w4dzybsgKfVvW7qtOqhJKWHqJ70rV3UnTTyOGkCcXl5pO5X1FRl5jqetN8fLFw%252FJg%253D%253D%26df%3D1%26fta%3D u jest stronka z ciazowymi ubrankami http://ssl.allegro.pl/5454_ciazowa.html a polecic moge "mlodamama" jednak aktualnie nic nie sprzedaje (ja od nie spodnie kupilam, w promocji i bylam bardzo zadowolona) zreszta na allegro nieraz mozna natrafic na fajne promocje, raz kupilam za ...29 zl bluzke taka dluzsza (ale nie jakis tam worek) byla przylegajaca do ciala, eksponowala brzuszek, dluzsza ze sciagaczami po boku :)

ciezarowka zamawiac z allegro musisz patrzec na komentarze osoby sprzedajacej, ja zawsze najpierw czytam co pisza inni kupujacy o tym sprzedajacym :) jezeli nikogo nigdy nie oszukal to tez zamawiam :)

Gość ciężarówkaaa
Evi bardzo dziekuję. Zaraz przejrzę te stronki.

Ja ostatnio kupiłam sobie właśnie te bojówki i tą bluzkę oraz dodatkowo drugą bluzkę i dres :) I jestem z ciuszków baaaardzo zadowolona :) Są dobrej jakości i są super wygodne. Polecam ubranka tej firmy :)

Gość ciężarówkaaa
Kiara a ja ciągle zastanawiam sie nad tymi bojówkami. Z bluzki jestem zadowolona chciaż modelka na zdjęciu ma takie super długie rękawy...a w rzeczywistosci są krótsze (mam rozmiar L).

Ja wszystkie ciuchy kupowałam na porównywarce cenowej. Szczególnie byłam zadowolona z sukienki. Bardzo piękna, wykonana z dobrego jakościowo materiału oraz miała możliwość regulacji. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
9fashion to moim zdaniem strzał w 10 jeśli chodzi o ciuszki ciążowe