Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynik testu

Czy jak zrobie test ciążowy podczas brania tabletek anty

Polecane posty

Gość wynik testu

to wynik bedzie wiarygodny??

Gość wynik testu
oki dzieki:) zrobiłam test w czasie 7 dniowej przerwy bo coś było nie tak z okresem....krwawienia podczas brania tabsów a potem prawie nic w przerwie....ide do gina po zmiane tabletek:)

też tak miałam przy novynette że miałam plamienie pod koniec opakowania a poźniej było tego mało w przerwie. to oznacza że tabletki są za słąbe. i tez zmieniam za kilka dni na cilest:)

Gość wynik testu
ja tez biore novynette:) i własnie miałam spore krwawienie przy koncu brania tabletek a w przerwie juz mało co:( od kilku dni nic nie mam a tabletke powinnam wziąść w poniedziałek ale ide do gina moze sie jeszcze uda cos zmienic:) nie służą mi te tabsy zle sie po nich czuje i te krwawienia:( az sie bałam ze to ciąża bo mam zawroty głowy i cos mi niedobrze od 2 tygodni ale niby jakies zatrucie...

mam tak samo:D tak mi w głowie się wywraca że już myślałam że ze mną koniec:P do tego mdłości nieziemskie czasmi prowadzące do wymiotów....ale wytrzymywałam z głupoty bo nie chciałam przerwać brania. liczyłam że to przejdzie. ale nie przeszło i tylko się mezcyłam jak taka idiotka... na szczescie czeka mnie zmiana....może skończą się też bolące i obfite plamienia z odstawienia. dodatkowo cilest jest o 10 zł tańszy. same plusy;) zycze powodzenie:)

Gość wynik testu
ja skończyłam 4 opakowanie...na poczatku cały czas plamiłam i bolały mnie piersi troche mi sie w głowie kręciło potem było fajnie bo mały i krótki okres ale teraz to masakra:( a cilest ma więcej hormonów od novynettu??? i to nie są objawy ciąży??? no i te mdłości ( ja nie wymiotowałm ale mnie mdli nawet w 7 dniowej przerwie)to sie zaczely w 4 opakowaniu i wtedy dostałam te krwawienia:(

to nie są objawy ciązy lecz złego dobrania. jak dostałaś krwawienia to nie zsoatłaś że tak powiem zapłodniona:) jak tak teraz czytam to dużo osób bioracych novynette ma dokładnie tak jak my. nie przejmuj się. to na bank nie objawy ciązy:...co do cilestu to mają więcej hormonów. wszytsko ma ich wiecej od novynette....własnie ze względu na ich małą zawartośc nie trzymaja czesto okresu i powoduja mdłości, zawroty. mówię Ci zmien czym predzej i bedzie po bólu:)

Gość wynik testu
chciałam zmienic jak mi sie zaczely plamienia ale babka powiedziała ze zobaczymy jak to bedzie przy nastepnym opakowaniu ale ja nie chce nastepnego mam dosyc:( ide w poniedziałek zapłace juz za ta wizyte w przychodni ale w poniedziałek powinnam wziąsc pierwszą tabletke:( myslisz ze mi przepisze jakies zebym mogła od poniedziałku wziąśc nowe???nie chce robic przerwy w tabletkach bo wrócą bolące okresy, cera sie pogorszy i boje sie wpadki:(

Gość wynik testu
i czy podczas tej 7 dniowej przerwy jak sie zle czuje nadal ( choc chyba mnie) to to tez jest objaw złego dobrania tabsów???