Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetttxxxx

prawda o waszych twarzach dziewczyny...najprawdziwsza prawda..

Polecane posty

Gość kasialux
jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a jej chłopakiem chodzisz na piwo

Gość kasialux
28 lat i oglądasz mode na sukces - chłopcze moja babcia to ogląda a ma 84 lata hahahahahahahahah dzis sobota wyjdz do ludzi - na disco - tam dopiero zobaczysz twarze

Gość o kurde
szkoda mi Ciebie bo zapędziłeś sie w ślepy róg i nie umiesz z niego wyjsć

Gość kasialux
szkoda mi chłopaka - taki młody a tylko seriale i praca i tak w kółko

Gość dotty
Pewnie dlatego, że teraz tak dużo mówi się o wyścigu szczurów... :O :P

Gość kasialux
najgorsze jest to ze on znikł pewnie sledzi koleje losu nowej bohaterki ze szcurza twarzą łojej

Gość kasialux
doda?

Gość kasialux
wypisuje sie z tego tematu - szkoda słów

Gość mozambik33
No tak, nałogowy serialowy oglądacz i wielbiciel Dody, jest zapewne najlepszym autorytetem w dziedzinie oceny urody. Koncz juz Facet i wstydu sobie oszczędz.

Gość facetxxxx
ale doda jest brzydka wg mnie .. mi chodzi o to ze ma ładne policzki tylko..załosne zenie kapujecie.

zgadzam się ze wszystkim, co tu piszecie :( ja mam owalną twarz i nie czuję się z tym zbyt dobrze :(

Gość onaaaaaa2342
facet chyba bredzisz jak potłuczony: dode i cichopek stawiasz za wzór piękności a Jolie i Hunter Tylo skreślasz!!!!Hunter Tylo ma idealną i najdoskonalszą twarz jaka widziałam u żywego człowieka...

Gość łot
pękam ze śmiechu jak to czytam ten ktoś kto założył topik ma nieźle nasrane :D

Gość tylko owalne twarze
są te best!!!! wszelkie trójkątne,gruszkowate i szczurze są szpetne paskudne. A doda ma męską ostrą gębę z dominacją testosteronu..........

Gość Coldman
no taaaaak, jak zwykle są gusta i guściki. Najładniejsze aczkolwiek rzadko występujące są twarze OWALNE, nie bez powodu wymyślono tzw"kolorki" czyli róż do twarzy by eksponowaś kości policzkowe (które właśnie są widoczne w typie twarzy owalnej). Jest to najlepszy i najbardziej pożądny kształt buzi.A pucułowate i pyzowate twarze to mają pasztety które chcąc się pozbyc tej obrzmiałości nawet chudną i myślą że to coś da a tu nic, bo typu pyzatki nie zmieni się.

Gość ło jezu przecież nic gorszego
i bardziej oblesnego jak ma się taką nalaną mordę, nawet jak sylwetka i ciało jest super szczupłe.pewnie ze tylko owalne number one

Gość w oknie kwitnie nadzieja
Wszystko zalezy od calosci i twarz owalna i okragla, moze byc ladna, decyduje o tym ksztal brwi, ust, oczu, karnacja, gladka skora, czasem jakis pieprzyk, czasem piegi, ciekawa grzywka, ze twarz ma swoj wlasny indywidualny charakter, nie da sie tak wrzucic wszystkich do jednego wora. A to co sie komu podoba to juz inna sprawa, najwazniejsze to kochac siebie samego i polubic wlasna twarz:) Kazda jest piekna i kazda ma cos w sobie, co by to bylo gdyby wszyscy chodzili napompowani botoksem i mieli zarysowane kosci policzkowe albo same okragle policzki.Apeluje:kochajmy siebie!

Gość Ta brzydka
O naprawdę ! ? Człowieku wieś ty się zastanów co mówisz , nie wiem ile masz lat i nie obchodzi mnie to tym twoim gadaniem że owalne twarze są brzydkie ranisz niektórych ludzi wiem bo sama mam taką twarz i dużo osób mi mówi że mam twarz jak koń czy jakby mnie przejechał walec drogowy, przez to mam kompleksy obecnie zdałam do gimnazjum i idąc po korytarzu wstydzę się swojej twarzy i patrze w dół. Wiem że okrągłe twarze są ładne i bardzo o takiej maże lecz ty pisząc to tutaj naprawdę jeszcze bardziej ranisz i dołujesz niektóre kobiety.