Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetttxxxx

prawda o waszych twarzach dziewczyny...najprawdziwsza prawda..

Polecane posty

Gość facetttxxxx

dlaczego wiekszosc z was chcemieć owalna twarz? przeciez taka twazr to twarz szczura wychudzona i brzydka.. najladniejsze są twarze ogrągłe z pyśkami.. a wy ciagle chceciemiec szczuple twarze.zrozumcie ze my faceci wolimy okraglutkie i pełne zycia.

Gość facetttxxxx
a pisze to pod wpływem serialu niania który dzis ogladalem. jak zobaczylem twarz tej tamary arciuch co gra tą blondi i twarz niani agi dygatn to sie przerazilem ...jak mozna miec taką chudą twarz ?to tragiczne jest:(

Gość kliaassas
to fakt tamara arciuch aż odrzuca swą urodą a twarzą jak u szczura szczególnie/./

ja mam pulchne policzki i zawsze marzyłam o owalnych, ale już nie bede skoro tak mówisz;):classic_cool:

Gość facetxxxx
kobiety dlaczego chcecie wygladac jak te wychudzone szczury? ja kocham piekne pyziate policzki.. tylko takie są słodkie i do calowania wg mnie. majatyle uroku w sobie ze szok a takie wychudle twarze owalne są poprostu bez zycia//staro to wyglada nawet jesli chodzi o nogi pani agnieszki dygant to wole zdecydowanie grubsze ..przeciez one wygladają jakby siemialy złamać zaraz:( kobiecość przepadła :(

Gość to prawda kkka
twarz owalna jest jakas bez uroku i stara twarz okrągła slicznai mlodziencza.. popieram cie facecie w tym takze ze gdyby pani tamara raciuch miala twarz okrąglejszą bylaby ładniejsza .. jest taka aktorka jeszcze co grala alicje w m jak milosc..ona to dopiero ma wychudła morde..aż zal patrzeć:(

Gość facetxxxx
jestem facetem ale nie kapuje czemu wg was za madrze mówie... mówie co mi sie podoba ... lubie kobiety seksowne i ładne .. a ciagle słysze ze laski chcą miec owalne twarze i wciagają policzki nawet zeby miec efekt szczuplych buzi i widocznych kosci policzkowych..moja siostra nawet tak robi.. pisze to by was ostrzec ze wygladacie przez to ohydnie bo tylko pyzate buzki są słodkie i młode.

Gość facetxxxx
ogladalem dzis nianie przypadkiem z moja zóną i naprawde jak zobaczylem te szczurzyce dwie chude to mi sie niedobrze zrobilo..nawet mój pies woli grubsze kosci:)

Gość fkdlfg
ale bzdety.. hahaha smiesznyjesteś koleś powiem ci taK; zazdrosc cie zżera poprostu i tyle ze twa zona jest inna niz te laski i sie wyzywasz dygant i arciuch majatak sliczne nogi ze nawet misski word nie mają startu do nich.

Gość fkdlfg
owalnatwarz ma tazmody na sukce tejlor i jest przesliczna wiec nie pierdziel debilu ze wsi.

Alleluja!!!!!! Istnieją jeszcze meżczyźni, którzy wolą mięsko z kościa niż tylko skórę na kościach :-) :-) :-). Ukłony dla zony :-D - ma fajnego meża :-D

Gość fkdlfg
ale pierdoli ten kutol.. pewno ma zone jak andzia :)haha chcialby miec tejlor ale niestety..

Gość o kurde
jestem szczupła i mam owalną twarz idę się załamać bo jakiś tam gosc uwaza ze to brzydkie

Gość adelaaaaa
tu sie same grube podniecają .. kazdy wie ze faceci wolą chude twarze niz pieprzone spaslaki..

adelaaaaa-> nikt tu nie jest pieprzonym spaslakiem, niektórzy mają po prostu pulchne policzki i nic sie z tym nie da zrobić, nawet gdyby sie chciało:P ale nie chcą, bo podobno pulchne=urocze;) fajnie, co?:p

Gość o kurde
tak naprawde nie obchodzi mnie co lubia faceci tylko wkurza mnie takie uogólnianie bezsensowane założę topik : każda twarz z zadartym nosem jest koszmarna, widziałam dziś muminki, ten Włóczykij to ma nochal obrzydliwy - dlatego uważam, ze każda twarz z takim nosem to koszmar

Gość YasQła
Wszystko rozumiem, ale wyzywanie od szczurów nie jest zbyt przyjemne :/ każdy jest jaki jest i najważniejsze jest akceptowanie samego siebie. Bez przesady ze szczurami :/ czasem kobiety za bardzo się odchudzają... no i co z tego? ich sprawa... Zeby kogoś oceniać, krytykować, trzeba być ideałem... a ideałów wsród ludzi nie ma... na całe szczęście... inaczej świat byłby nudny... Pozdro :*

Gość adelaaaaa
szczury są chude na twarzy wiec zdat t oporównanie pewno

Gość o kurde
to porównanie to raczej z chęci poniżenia, obyłoby sie bez

Gość zezłośliwiona do granic
wiesz facetttxxxx, kobiety lubią wysokich mężczyzn ttakich około 190, wysportowanych, inteligentnych, wykształconych, ambitnych. I jak patrzymy na tych małych karakańców, nieudaczników życiowych to nam sie niedobrze robi. I co ty na to?

Moim zdaniem takie okrągłe twarze są jakieś takie... mało inteligentne. To taki wiejski wzór piękna - krzepka, zdrowa dziewucha o rumianych policzkach. Ale to tylko moja opinia, proszę mnie nie kamieniować... P.S. Ja niestety do miss świata też podobna nie jestem :P

Gość zezłośliwiona do granic
mnie tylko zastanawia, ze zawsze znajdą sie kobiety , którym podoba sie jak traktowane sa tak przedmiotowo, i ciesza ich komplementy takiego chama i prostaka. Dla mnie jest to ponizajace znalezc sie w grupie docelowej kogos takiego. Po dupie i cyckach to on sobie moze poklepywac swoja Manie czyFranie, kobieta , ktora zna swoja wartosc , trzyma sie od takich dupkow z daleka

Gość YasQła
Chciałabym ujrzeć odpowiedź od Ciebie faceciexxxx na wypowiedź zazłośliwionej do granic... Mam nadzieję, że szybko się ona ukaże, specjalnie dla kobiet przeciwnym takiemu zachowaniu jak Twoje...

Gość facetxxxx
chamem nie jestem .zapewniam cie moja droga/../ prawda jest taka ze nie chodzi mi o kształt głowy zeby byla okragla tylko o policzki..policzki mają być pełne i pyziate bo tylko wtedy są urocze i sliczne. jak są płaskie i zabiedzone to wybacz ale taka babka raczej uroku nie zyska.. nastepna rzecz to taka ze pełne policzki pyzate odm ładzaja a wychudzone postarzają .. moja mama miala kiedys chudą twazr i wygladala na 70at a ma 50 a teraz gdy przytyla i ma super pyzatą bzuie wyglada na 30..wszyscy jej to mówią ..wiec cos w tym jest tylko pyzate policzki są slodkie i piekne....

Gość kasialux
facet co cie tak zaintrygowało, że aż chciało ci się nam to opowiedziec?