Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wam dziecko przeszkadza

Czy kobieta, która ma dziecko bo została zgwałcona ma szanse

Polecane posty

no wlasnie po co dyskutujesz??? masz racje :) strac sie stąd bo wkurzasz innych my cie tu nie chcemy ani a/t

Gość Breta
jak się zostało - widzę, ze o tym gwałcie nie przeczytałaś do końca.... napisałam, ze Ci tego nie zyczę...a wstęp był po to, zeby dotarło do Ciebie jak traumatyczne w życiu moze być takie przeżycie.... Ale skoro odbijasz piłeczkę, to znaczy, ze osiagnęłam cel.

Gość Breta
chlopak1982 - nareszcie spokojne i mądre słowa...uffff!!!!!!! Ulżyło mi, bo jak widzisz - jak się zostało - są mężczyźni, którzy uważają, ze można pokochać kobietę z dzieckiem (bez względu na jego pochodzenie). AMEN!!!!!!!! w tym temacie.

Gość nimvik
gwałciciel gwałci bo kobieta zmusiała go do tego całym swoim jestestwem i zachowaniem także. A robi to w celu pozyskania materiału genetycznego gwałciciela, który wydał się jej lespszy bo psychopatyczny. Wszyscy o tym wiedzą, że badania naukowe pokazują, że kobiety zdecydowanie łatwiej zachodzą w ciążę z gwałcicielem niż stałym partnerem, Kobiety prowokują gwałty bo tak jej przyroda zaprogramowała.

Gość *niezapominajka*
podziwiam Cię ,ze zdecydowałaś się na urodzenie dziecka - które jest wynikiem gwałtu. Wcale nie prwda, ze dziecko ma geny kryminalisty. ważne jest wychowanie i dobry przykład. Mam nadzieję, ze znajdziesz ciepłego mężczyznę , który bedzie dla cIebie oparciem. urodziłaś dziecko, chodź inni pewnie radzili CI zabójstwo!! jest cześcią Ciebie i to się liczy najbardziej!! Powiedz facetowi o Twojej historii ale nie od razu.... poczekaj trochę aż bedziesz przekonana ze to człowiek któremu możesz zaufac i którego nie przerośnie waga sytuacji. trzymaj się ciepło!

Gość Breta
nimvik - żarcik dość niskich lotów.....

Gość jjj
też uważam, że znajdziesz miłość! Podziwiam Cię za to, że zdecydowałas się urodzić! Oczywiście, że Ty masz najwięcej do powiedzenia, jeżeli chodzi o wychowanie Twojego dziecka!Nie musi wyrosnąc na bandziora. A jezeli chodzi o słowo "tata" to moim zdaniem nie jest nim ten, kto dziecko spłodził, ale ten kto dziecko wychowa, kto bedzie zmieniał mu pieluchy, przytulał, pocieszał kiedy się skaleczy, kto bedzie przy tym dziecku zawsze gdy będzie tego potrzebowało! I napewno jest na tym swiecie facet, który potrafi pokochac Ciebie i Twoje dziecko. Powodzenia zyczę :)

Gość breta nie podszywaj sie pod
chłopaka

Gość Breta
nie jestem podszywaczem i nigdy tego nie robię. Mogłam to zrobić dużo wcześniej - przy najbardziej gorącej dyskusji, ale tego nie zrobiłam.

Gość jjj
nimvik jejku człowieku skądy Ty takie teorie wytrzasnąłeś??? faktycznie kolejny debil!

Gość Breta
co do podszywania - zapytaj moderatora, czy IP są te same pod pseudo Breta i chłopak1982 - na pewno otrzymasz negatywną odpowiedź :-))

Gość chlopak1982
a co ja mam do tego???

Gość Breta
ktoś wmawia, ze podszywam się pod Twój nick - a Twoja wypowiedź to moja wypowiedź :-D :-D

Gość nimvik
poczytajcie sobie książki z psychologii. W tych dawnych koncepcjach, że za gwałt odpowiada kobieta jest coś z prawdy. Kobiety instynktownie premiują gwałcicieli zachodzeniem w ciążę i w ogóle mają tendencję do zakochiwania się w facetach, któ¶zy je wzięli częściowo na siłe. Wiem, ze w czasach feminizmu to brzmi jak herezja ale badania są jednoznaczne w tym względzie. Nawet jeśłi świadomie kobieta nie akceptuje gwałtu to jej biologia jak najbardziej ...

Gość Breta
no cóż, na biologię nie mamy zbytnio wpływu. Jesteśmy płodne lub niepłodne. Ale takie teorie to jak napisałeś - dawne teorie. Dawniej pisano, że kobieta z zielonymi oczami to czarownica.... :-)

Gość Breta
ja też mówię dobranoc!!!!!

Gość Pani gienia....
ja też uważam ze znajdziesz miłośc życia. może przyjedzie do Ciebie Antonio Banderas albo może George Clooney. Na pewno wygrasz w totka 50 mln dolarów i kupisz sobie piękny dom nad morzem i razem z clooneyem bedziesz wychowywała "jego synka" tego ci zycze pa całuski

Gość nimvik
ale badania są jak najbardziej najnowsze

Gość jasne
jasne każdy może napisać takie bzdury. Podaj źródło tych badań to podyskutujemy :-)

witajcie nie uwazam siebie za egoistke.....byłabym nią zabijając dziecko ...dla własnej wygody....by zyć normalnie....w tym całym nieszczęściu mam jedną małą iskierke ....jest nią moje dziecko:) MOJE ,kocham je i teraz nie wyobrażam sobie zycia bez niego:) byłobardzo ciężko, na szczęscie mamoparcie w moich rodzicach którzy wspierają mnie psychicznie....musiałam przerwać studia ale niedługo je skończe, pracuje by jakoś nas utrzymać i wierze ze bedzie mi kiedyś lepiej.....chciałabym być z kimś ale nie na siłe....jest wiele małzeństw tak zwanie udanych gdzie facet znęca się nad żoną i dziećmi, pije, bije...ja mam ten luksus ze zyje spokojnie:)

Gość Kamilka_jeden
A czemu jakiś facet ma wychowywać czyjąś spuścizne?????? Wychować i wykształcić dziecko to są ogroooooooooooooooooomne koszty!! Miłością może Ciebie obdażyć no ale to tak jak dziecko sąsiada!!

Gość Wrom
Bo facetowi trudno zaakceptować dziecko innego mężczyzny. Jeszcze ze związku albo z przypadku to prędzej ale z gwałtu dużo gorzej. Mężczyźnie trudno logicznie zrozumieć dlaczego ktoś chce urodzić dziecko, które było wynikiem gwałtu. Gdyby kobieta została zgwałcona przez swojego narzeczonego, z którym była dłuższy okres ale jakiś kryminalista to odpada.

dziekuje Wam za wszystkie wypowiedzi....chciałam tylko poznac opinie ludzi...

Gość aeeee
Nimvik czy jak Ci tam, wojny plemików to baaaardzo książka z dziedziny psychologii, kontrowersyjna, to po pierwsze, a po drugie czytaj ze zrozumieniem. Poza tym, to chyba nie potrafisz, bo jesteś typem ograniczonego i niekumatego jak tabaka w rogu męskiego szowinisty, którego jedynym przyczynkiem do chwiały jest własna męska końcówka. Plemniki to prowadzą wojny głównie z własnymi neuronami. Niektórym szarą substancję wyżerają do czaszki.

Autorko, nie dyskutuję z Twoja decyzją, choć sama nie urodziłabym tego dziecka. Zdecydowałaś się na bardzo odważny krok i musiałaś mieć swiadomośc, że to wpłynie na całe twoje życie. Moja rada jest taka: nie mów facetowi o tym za wcześnie. Dopiero jak naprawdę polubi i ciebie, i dzieko. Będzie między wami prawdziwa więź. Wtedy bedzie miał do sprawy stosunek inny i nie tak łatwo przyjdzie mu odrzucenie. Nigdie nie jest powiedziane, ze w imię \"prawdy\" i \"uczciwości\" mamy zaraz na dzień dobry nowemu partnerowi zawierzać wszystkie nasze intymne tajemnice.

Gość Do nimvik
Idz sie lecz !

Czy Twoje dziecko będzie wiedzieć, że jest owocem gwałtu, czy będziesz chciała to zachować przed nim w tajemnicy?