Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wam dziecko przeszkadza

Czy kobieta, która ma dziecko bo została zgwałcona ma szanse

Polecane posty

Gość sekundka
Dziewczyno, glowa do góry :) jesli spotkasz tego jedynego to bedziesz wiedziala o tym bo nie tylko0 nie ucieknie, ale pokocha to , co zrobilas, Twoje dobre serduszko...:D i pokocha woje dziecko :D zycze ci tego :)

dziekuje tym, którzy są po mojej stronie:)

Każdy ma szansę na miłość!!! Ty też. Dziecko mimo iż nie jest owocem miłosci jest Twoim dzieckiem a Ty jego mamusią daj mu tą miłość. Nawet jeśli nie spotkasz mężczyzny Twojego życia to otrzymasz miłość od dziecka. Mężczyzna od razu nie musi wiedziec masz dziecko i na razie ta sprawa jest dla ciebie trudna by o tym rozmawiac, dopiero gdy poczujesz ze to Twoj przyjaciel (ten mezczyzna) mozesz powoli probowac mu powiedziec. Życzę powodzenia. Choc wiem ze po gwalcie bedzie Ci trudno komukolwiek zaufac...uwierzyc Życze powodzenia Glowa do Gory KAsia

Gość _facet_
już sobie wyobrazam jak te dziecko woła na mnie "tata tata" a ja sobie myśle "mój syn" Czy jest jakiś facet co zaakceptuje taki stan ? wątpie

ale jezeli kobieta sama zostaje z dzieckiem i znajduje jakiegos faceta z którym chce byc to przeciez tez nie jest jego dziecko....to jaki jest w tym problem??

Gość alola
O Kasia_s ładnie cię uczy sztuki podstępu. Powodzenia

Gość no to ja
a ja wierze ze znajdzie sie taki!i zycze tego z calego serduszka autorce.

Gość Breta
Kaska i 'jak sie zostało' - idźcie dzieci już spać, to za trudny temat dla takich niedojrzałych nastolatek, które dopiero co oderwały nos od mleka..... Dziewczyno - ile ty musisz mieć w sobie siły, zeby przekuć wstrętne wspomnienie w kwintesencję miłości do dziecka - które w 99% jest Twoją częścią ciała. Ten 1% to taki mały, biały kurdupelek, który Cie zapłodnił. Ale reszta - to Twoja krew! I nie daj sobie wmówic niczego innego!!!!!!! Wierz mi, gdy poznasz odpowiedzialnego i dojrzałego emocjonalnie mężczyznę - to miłość może między Wami zakwitnąć, a jeśli pokocha Ciebie, to tym bardziej Twoje dziecko. Tylko mężczyzna, który pokocha Twojego szkraba i Ciebie razem obdarzy Was prawdziwą miłością - a taki na pewno już gdzieś kraży po ulicach :-))

Nie wiem w czym widzisz podstęp ja mam na myśli to że pierwsze żeby komuś powiedziec taka rzecz musi widziec ze temu komus na niej zalezy a nie zeby to byl jakis pierwszy lepszy. Co do niektorych komentarzy powyżej normalnie mi sie noż w kieszeni otwiera! Nie wiem kto dał niektorym osobom prawo do obrazania innych i wypisywania takich bzdur. Denerwuja mnie tacy ludzie no lae coz kazdy ma swoje zdanie. Ja uwazam ze chyba niedorosli by komentowac takie sprawy.....

Gość Breta widzę że bujasz
w obłokach. Kto cie wychowywał ksiądz proboszcz ?

Gość Breta
raczej nie bujam. Mam dziecko z innym facetem, a teraz mam męża, który kocha mnie i moje dziecko. Cieszy się, gdy woła"Tatusiu chodź się ze mną pobawić". Są prawdziwi meżczyźni na tym świecie, którzy um ieją kochać prawdziwie, a nie tylko miłością połączoną z egoizmem uczuciowym.

Breta na głupie zaczepki nie bede odpowiadac.... Dziwne no nie...gdyby ludzie z forum tak naprawde znali osoby ktore tu pisza i ich zycie to by głupio nie komentowali. PS Breta to sie Ciebie tyczy odnosnie mnie..Co Ty mozesz o mnie wiedziec??? nic...wiec ???

nie szukam nikogo na siłe...ale jak kazdy człowiek chciałabym być z kims:( czy to juz dla mnie zabronione??? kocham dziecko i to jest moje dziecko

Gość Breta
Kasia_s - to nie było do Ciebie tylko do kaski999 :-)

Gość tak... ale gwałt a mieć
z kimś innym dziecko to chyba dwie róże sprawy...przynajmniej dla mnie chyba że dla ciebie to nie ma znaczenia

Gość Breta
pewnie, ze nie ma znaczenia. Tak czy siak - zachodzi się w ciążę z innym. Jaka to różnica? Ze dziewczyna skrzywdzona przez zycie nie ma prawa do szczęścia z innym mężczyzną????

jasne za to róznica ...nigdy nie winiłam dziecka za to ze jestem sama bo to nie jesgo wina ani tego ze tak sie stalo.....chciałabym tylko zeby ktos mnie pokochał ale chyba za duzo chce:(

Breta: zwracam honor! zdziwilam sie ze sie ktos mnie uczepil Podziwiam takie kobiety. Wydaje mi sie jednak ze autorka topiku a/t jest troszke pesymistycznie nastawiona.... Kochana! Jesli urodzil sie taki facet dla Ciebie nie martw sie!!! Milosc do Ciebie przyjdzie papa Kasia

Gość Breta
To inny facet wziął ją siłą i dlatego ma być odrzucona przez meską część populacji???? Nie rozumiem tego, ale moze dlatego, ze jestem kobietą, a kobiety kierują się czymś więcej niż tylko penisologią w życiu.

Gość ironicznie napisze
Jak bedziesz chciała mieć ze "swoim" facetem dziecko to wyjdź na ulice i nadstaw dupy każdemy przechodniowi...przecież to dla ciebie nie ma znaczenia 🖐️

Strasznie ciężka sprawa, ale wydaje mi się, że powinnaś być od początku szczera w tej sprawie - przynajmniej nie będziesz traciła czasu na tych niepewnych. Uważam, że napewno znajdziesz kogoś kto pokocha to dziecko, jak ciebie - choć z drugiej strony nie można mieć pretensji do facetetów którzy nie będą chcieli w taki układ wejść. To strasznie skomplikowane prowadzone są różne badania - jedni naukowcy twierdzą, że fundamentem są geny, a wychowanie tylko rzeźbi te fundamenty, inni - że wychowanie i wzorce wyniesione z domu mają największe znaczenie. JA JEDNAK JESTEM PEWIEN, ŻE ZNAJDZIESZ KOGOŚ TAKIEGO, JEST DUŻO DOBRYCH LUDZI :)

Gość jak sie zostało
breta - dlatego że piszę, że usunęłabym ciążę z gwałtu to mnie nazywasz nastolatką? moim zdaniem masz coś nie tak z głową, skoro na forum publicznym robisz z siebie głupią tak kiepsko określając mój wiek :D a piszcie sobie co chcecie - narobicie dziewczynie nadziei i tylko boleśniej odczuje kolejne rozczarowania, kolejne odrzucenia. jeśli facet może mieć kobietę bez dziecka, rozwódkę lub wdowę z dzieckiem normalnego faceta lub pannę z dzieckiem zwyrodnialca to zgadnijcie kogo wybierze? dziewczyna ma bardzo małe szanse na związek więc po co ją wkręcacie że jest inaczej? to są dopiero "życzliwi" ludzie z forum. bajek o kopciuszku się naczytali. a życie to nie bajka, dziecko to nie tylko śliczny bobasek ale i problemy. mało który facet byłby w stanie zaakceptować takie dziecko i je jeszcze utrzymywać z własnej pensji. ludzi nie stac na własne dzieci i mają jeszcze łozyć na dzieci przestępców? może i dla kogoś to co piszę jest brutalne i bolesne, ale że życzy się komuś z całego serduszka szczęścia to nie znaczy że to szczęście nadejdzie. wcale nie pomagacie tej dziewczynie dając jej zludne nadzieje

Gość Breta
ironicznie napiszę - no coments..... Tacy jak Ty obniżają wartość uczuć w życiu

Gość Mądre słowa
Strasznie ciężka sprawa, ale wydaje mi się, że powinnaś być od początku szczera w tej sprawie - przynajmniej nie będziesz traciła czasu na tych niepewnych. Uważam, że napewno znajdziesz kogoś kto pokocha to dziecko, jak ciebie - choć z drugiej strony nie można mieć pretensji do facetetów którzy nie będą chcieli w taki układ wejść.

Gość jak sie zostało
berta że ty byś pokochała to i każde inne dziecko, nie znaczy że zrobi tak statystyczny facet :classic_cool:

Strasznie ciężka sprawa, ale wydaje mi się, że powinnaś być od początku szczera w tej sprawie - przynajmniej nie będziesz traciła czasu na tych niepewnych. Uważam, że napewno znajdziesz kogoś kto pokocha to dziecko, jak ciebie - choć z drugiej strony nie można mieć pretensji do facetetów którzy nie będą chcieli w taki układ wejść. To strasznie skomplikowane prowadzone są różne badania - jedni naukowcy twierdzą, że fundamentem są geny, a wychowanie tylko rzeźbi te fundamenty, inni - że wychowanie i wzorce wyniesione z domu mają największe znaczenie. JA JEDNAK JESTEM PEWIEN, ŻE ZNAJDZIESZ KOGOŚ TAKIEGO, JEST DUŻO DOBRYCH LUDZI :)

Gość Breta
jak się zostało - ech, za to ty nie widzisz czegoś podstawowego w tym, co piszę. Ja dobrze zyczę tej dziewczynie i ma prawo wierzyć, ze spotka ją w życiu jeszcze cos dobrego, a Ty wolisz, żeby nic dobrego jej już nie spotkało, bo przecież ma dziecko ze zwyrodnialcem. Najlepiej niech odda dzieciaka i układa sobie zycie bez "takiego obciażenia".... Ty byś usunęła i pewnie nie pisnęłabyś słówka facetowi, ze miałaś aborcję......

jejku ale sie teraz wkurzyłam do jak sie zostalo: hej moze Twoj ojciec jest przestepca co???? a masz moze matke???? acha no nie ze matka normalna to juz sie nie liczy tak???? Nie pisz takich debilnych tekstow bo normalnie mi sie krew gotuje. Co z tego ze ojciec jest przestepca...jakby nie bylo analizuj to co pisze.Dziecko jest skutkiem gwałtu. Matka kocha to dziecko i tylko milosc sie liczy. Dla matki dziecka w tej chwili nie liczy sie ojciec on jest na ostatnim z mozliwych miejsc!!! Poza tym wiesz co znaczy sowo OJCIEC??? Napisz co Ci sie kojarzy z OJCEM slucham!!! Bo z tego co widze porownalas teraz nawet wlasnego ojca jedynie do tego ze zaplodnil Twoja matke no sory powiem ostro!!! Ojciec to: milosc bezpieczenstwo czulosc wytrwalosc cierpliowsc pomoc opieka a nie to co Ty piszesz Przepraszam wszystkich za obszernosc wypowiedzi

Gość Breta
statystyczny facet pewnie nie, ale są wyjatkowi faceci na tym swiecie i zawsze istnieje szansa na jego spotkanie, nikła, ale jest prawda? Ludzie, czy naprawdę tak ciężko jest mysleć pozytywnie????

niektorzy nie wierza w szczesliwe zwiazki. Nie opierajmy sie tu na \"statystycznym facecie\" to nie jest kwestia statystyki tylko sfera uczuć! To co czuje jedna osoba o drugiej