Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doliniasta

dlaczego po raz setny do mnie nikt nie podszedl a moje kolezanki byly wyrywane??

Polecane posty

Gość najpierw naucz się pisać

==> no przepraszam.... : z czego ha? => ile ty masz lat: sacrum to jest \"sfera rzeczy świętych\" a profanum to \"rzeczy swieckie\" - uzylem pewnej przenosni - tu: profanum - cialo (uroda, przebojowosc itp itd), a profanum to znowuz \"serce\" \"dusza\" itd... a zeby zwiazek mial szanse przetrwania partnerzy musza byc dla siebie atrakcyjni... ale nie mialem tu na mysli atrakcyjnosci li tylko cielesnej, gdyz takowa nie wystarczy -> wyobraz sobie sytuacje, ze masz partnera pieknego jak obrazek, Pitt, Leo i Zakoscielny przegrywaja w przedbiegach... no po prostu chodzacy ideal (ale tylko w kestiach ciala) - ale jest to osoba np. zimna, nieczula i do tego niezbyt madra... albo wrecz przeciwnie slodka az do wyrzygania, przytlaczajaca swoimi uczuciami innych... jakie szanse powodzenia ma taki zwiazek?? Jak to mowia \"diabel tkwi w szczegolwach\" albo lepiej: przycodzi mi na mysl \"madrasc\" Titusa (wokal Acid Drinkers) - \"w zyciu licza sie tylko milosc i robienie loda\"... po prostu trzeba pamietac, ze wspolzycie ma wiele aspektow a fizycznosc jest tylko jednym z nich - autorka powinna uswiadomic sobie, ze bycie niezauwazona wcale nie oznacza iz jest sie nieatrakcyjnym... a jezeli autorka ma jakies wady w wygladzie to zawsze mozna je nadrobic czym innym... ja sam prawie sie zakochalem w kolezance z pracy, ktora wazy wiecej ode mnie (ja waze 80kg), ale jest nizsza ode mnie (ja 175cm)... ale jej niewatpliwie spora tusze nie dorownuje jej sercu... jest naprawde mega-kochana...

Gość konarka
moze ubież się jakoś fajnie , zrób fryzurkę , szpilki na nogi i na podryw ;-)

Do autorki - na dyskotece to raczej nie znajdziesz partnera na dłużej, chyba, że podejdziesz do jakiegoś nieśmiałego chłopaka siedzącego w kąciku tak jak ty... A swoją drogą, tak sie zastanawiam, że chyba ze mna cóś nie tak. Na urlopie byłam 3 razy na dyskotece (normalnie nie chodzę do takich przybytków, bo już nie ta lata;-) i za każdym razem poderwałam jakiegoś faceta i każdy był dużo młodszy ode mnie... ale jakoś mnie to nie cieszy...

Gość mmmmhhhhhhh
bo na dyskotekach wyrywane sa laski ubrane bardzo lansiarsko no i wymalowane. sprawdzilam to osobiscie, jak pojde ubrana normalnie, to mam mniejsze powodzenie, niz jak sie stroje w extra ciuszki i robie super mejkapa

mmmmhhhhhhh bo na dyskotekach wyrywane sa laski ubrane bardzo lansiarsko no i wymalowane. sprawdzilam to osobiscie, jak pojde ubrana normalnie, to mam mniejsze powodzenie, niz jak sie stroje w extra ciuszki i robie super mejkapa zarzygałam się jak to przeczytałam... BEZ pozdrowień :O