Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa z mleczkiem

sprowadzane samochody

Polecane posty

Gość hehhh
przepłacanie w komisie czy innych ogłoszeniach z netu jest debilizmem. Znajomi sprowadzili sobie całkiem niezłe auto - i nie żałują. Do uwa zajcie na handlarzy - jak masz czas szukać ofert, kupować i czytac gazetki i zastanawiać sie ile razy przekręcili licznik w tym złomie które chcą Ci wcisnać to prosze bardzo - zycze powodzenia i udanych zakupów. Ja właśnie zbieram kasę na nowego passata własnie u znajomego który sprowadza takie auta. I wcale nie uważam ze kantuje ludzi - ludzie są zadowoleni, on odwala swoją robote i ma z tego prowizję. Jak tam bardzo Cię to męczy to przestań kupowac chleb w sklepiku tylko zacznij sam go piec- wyjdzie Ci taniej i nikt Ci nie nasika w czasie pieczenia.

Gość KAWO Z MLECZKIEM REKLAMUJESZ
TA STRONE NIEZLE, najpierw piszesz że może zaczniesz się zastanawiać nad kupnem auta od nich a teraz już piszesz że już jesteś po wstępnych rozmowach. W SUMIE TO DORBY POMYSL ZEBY NA TAKIM FORUM SIE REKLAMOWAC, baby sie nie znaja na samochodach zazwyczaj, no nie? :O

Gość kawa z mleczkiem
u mnie zastanawianie się nad kupnem oznacza tyle - że najpierw chcę sprawdzić jakie są warunki zakupu i jak to wygląda - skoro jest podany kontakt to z niego korzystam Jak mi facet przedstawi ofertę to moze sie skuszę. To że z kimś rozmawiam na gg nie oznacza że jutro u niego kupie auto.

Gość uwazajcie na hadlarzy
Ehh jak masz znajomego ktory sprowadza samochody to pewnie ci dobrze doradzi, ale przekrety i przekrecanie licznika, maskowanie wad to wlasnie robia handlarze a nie ludzie ktrzy chca sprzedac samochod bo kupili wlasnie nowy.

Gość kawa z mleczkiem
do uważajcie na handlarzy - a jakie masz auto i gdzie i za ile kupiłes?

Jak nie masz czasu zeby przejrzec 2 razy w tygodniu autogielde to masz racje lepiej przeplac u handlarza.

wygralem w audiotele :O

Gość hehhh
do kawo z mleczkiem reklamujesz - wiesz - o dziwo niektóre kobiety znają się dużo lepiej na samochodach niż co poniektóry facet . Do uważajcie na handlarzy - mój znajomy na pewno dobrze mi doradzi - jak wszystkim innym, nawet obcym którzy się do niego zwracają. Kazdy ocenia swoją miarą - ja jestem uczciwy i mam w pewnym stopniu zaufanie do ludzi - i nie uwazam że każdy jest kanciarzem i oszustem bo inaczej to bym chyba zwariował i kupował auto w salonie po uprzednim sprawdzeniu czy aby na pewno wszystko jest ok. Oczywiste jest że nalezy uważac na oszustów - ale nie oceniajcie ludzi z góry.

hehhh jesli masz takie zaufanie do ludzi to po co piszesz ze nie chcesz sie zastanawiac ile razy licznik przekrecili, chyba ze uwazasz tych handlarzy co sprowadzaja auta za uczciwych a innych nie :D

Gość hehhh
w Polsce trzeba duzo sie "natrudzić" żeby sprzedac auto za okazyjną cene (czyli przekrecanie licznika itp.) a przy sprowadzaniu aut z Niemiec cena jest tak niska że nie trzeba zbytnio kombinowac aby te auta były konkurencyjne, na dodatek auta te jeżdżą na równych drogach i Niemiec nie zażyna auta do ostatnich sił, bo stać go żeby sobie zmienić auto na lepsze duzo wczesniej niż on zgracieje. Z resztą co ja Ci bede tłumaczył - nie ufasz twój problem. Kup sobie auto z Polski.A ja pozostane przy swoim zdaniu.

dlatego nie kupuje sie od handlarzy ktorzy moga miec we krwi przekrety o jakich piszesz tylko od prywatnych uzytkownikow chocby w polsce, wsrod handlarzy sprowadzajachych z niemiec jest juz olbrzymia konkurencja wiec takie auta wcale nie latwo sprzedac.

Gość takie auta
sprowadza się w konkretny sposób - chcesz sobie np. kupić audi - idziesz do takiego afceta i mówisz że chcesz audi, rocznik ten i ten itp itd - on jedzie i szuka conajmniej 3 takich aut - jedziesz potem w to miejsce z nim i decydujesz czy chcesz czy nie chcesz.Handlarzowi nie zalezy tak bardzo jak osobie która ma konkretne auto w Polsce i chce się go pozbyć jaknajszybciej bo jaknajwyższej cenie - i taka jest głowna różnica. Poza tym nie wiem czego się bać - przecież dokładnie oglądasz takie auto zanim je kupisz - tak samo jakbym kupił w Polsce - z tą różnicą że płacisz mniej.A że przy okazji handlarz zarobi pare setek ? Co z tego? I tak to się opłaca.

Gość a pozniej tak sie konczy
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3603677.html Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn podejrzewanych o uprowadzenie i zabójstwo młodego studenta - obywatela Stanów Zjednoczonych. Zwłoki chłopaka znaleziono w czwartek późnym wieczorem pod Warszawą - poinformował rzecznik komendanta stołecznego policji Mariusz Sokołowski. 25-letni Michael C. próbował sprowadzić z zagranicy samochód. W tym celu skontaktował się z Grzegorzem K., właścicielem warsztatu samochodowego. Razem z nim i jego kolegą miał 1 września wyjechać po auto do Niemiec. Wziął ze sobą 14 tys. euro. Gdy nie odzywał się przez kilkanaście godzin, jego znajoma próbowała najpierw skontaktować się z nim, później zadzwoniła do K.