Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26 latek

Jaki był Wasz NAJDZIWNIEJSZY/a PARTNER/ka ?

Polecane posty

Gość głupie pierdzenie

Gość to odświeżam

Gość a to ja
To ze był gruby i przy wzroscie 178 warzył 120 kg stolerowałam,ale tego ze by cały czas pił piwo,do roboty miał dwe lewe rece-zerował na dziadku nie starwiłam.Do tego starsznie niechlujny.Całkowite przeciwieństwo mnie! Nie wiem jak wytrzymałam z znim 10 miesięcy.Jego plusem było to,ze dobrze gotowal.Dobrze,że to było dawno.Nie wiem jak mogłam marnować czas na kogoś takiego.

Gość a moj...
nie dosyc ze lubil tylko od tylu to jeszcze klepal mnie po piersiach ..auć... rozumiem po tylku ale popiesiach?! a gry wstepnej prawie nie uznawał :/

Gość iokli
Bo od tyłu najfajniej, ja go rozumiem,ale to klepanie ;-)

Gość malo ciekawe

Gość noooooooooooooooooooooo

Gość mało malo mało

Gość WIECEJ WIECEJ WIECEJ

Gość uuuuuuuuhhhhhhaaaaau

Gość najdziwniejszy był
chyba ten który nie dbał o siebie:o nie mył się często bo uwazał ze nie ma czasu ale za to otiwerał szafę wyciagał jakiś dezodoratnt i psikał sie pare minut:o chyba nie musz e pisac jaki to smród

Gość oj niewiem co
powiecie na to... moj byly kiedys jak uprawialismy "sex przez spodnie" mielismy wtedy po 17 lat, gdy tak go smiesznie ujezdzalam, fakt mielismy oboje orgazm, on poszedl do lazienki i powiedzial, ze nie wie co teraz zrobic z bokserkami, bo u niego mama prala ciuchy, a bokserki byly zalane stwierdzil, ze jego sperma jest koloru zoltego i ze smierdzi... blebleble naszczescie pozbylam sie go i do niczego wiecej nie doszlo, chlopak nieodpowiedzialny wogole zero rozumu jak teraz slysze o jego zyciu rodzinnym...

Gość no tak młodziencze przygody

Gość WIECEJ WIECEJ WIECEJ

Gość mhmhmhmhmhmhmhm

Gość ODŚWIEŻAM odświeżam

Gość Natalia S.
Kiedyś facet się sporo napracował, żeby mnie zaciągnąć do kanciapy. A kiedy już się rozebrałam i byłam nadzwyczaj gotowa, żeby zrobić z nim wszystko, on wyjął fujarę zwalił sobie przede mną i po prostu wyszedł :-) Ja pierdolę, ale pojebaniec. Musiałam się zabawić sama.

Był taki jeden fetyszysta... dochodził wyłącznie całując i liżąc moje stopy. Fantastyczna sprawa, w tym czasie bez problemu mogłabym sobie czytać książkę lub malować paznokcie, tylko wzdychając o czasu do czasu ;) Można również zaobserwować tendencę, że coraz więcej facetów lubi być zniewalanymi i poniżanymi, chcą być wiązani i zdominowani.

Gość tutka putka
Ja też miałam fetyszystę... Spoko jeśli tylko lizał i całował moje stopy, ale raz zarządał żebym to ja zajęła się jego stopami :S Podziękowałam facetowi... Innym razem trafiłam na wariata. Seks był zwykły ale na codzień miałam z nim przeboje. Wpadał z jednego stanu emocjonalnego w drugi. Ryczal, z achwilę się smiał, robił mi awantury np. w sklepie bo nie byłam przekonana czy lepiej bęzie wygladał w niebieskeij czy w zielonej koszulce, apotem przepraszał i przynosił 100 kwaitów!!! Zaczepiał ludzi na ulicy i wymyślał niestworzone historie. Wylądował w psychiatryku z diagnozą ze ma stany maniakalno depresyjne. A jeeden cały czas mi opowiadał jaki jes swietny w łóżku. No i bardzo się na niego napaliłam. Jak dosżło co do czego to facet położył się na plecach i czekał aż ja go "obsłużę" :S

Gość szatynPoznan
kochalem sie z moja dziewczyna - gumowa lala - i w pewnym momencie pekla i zeszlo z niej powietrze. To byl nasz smutny koniec :o

Gość ooooo to wyrazy wspolczucia
naklej jej łatkę ;)))))

Gość albo kup nową

Gość odświeżam bo szkoda tematu

Gość Ja mialam faceta
ktory od poczatku mowil ze mnie strasznie kocha, po kilku dniach mi sie oswiadczyl a zeby mi pokazac swoja milosc pocial sie antyrama :O I naprawde nie zartuje chociac trudno to zrozumiec:(

Gość oświadczył się i pociął
jaki w tym sens? rzeczywiscie DZIWNE!