Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rogal

A czy moge miec kazda??

Polecane posty

Kazdy mezczyzna ktory tak mysli musi byc idiota, bo jest tak wiele osobowsci,gustow i guscikow ze nie mozna miec kazdego partnera, wiec wzialem to slowo w cudzyslow,ale... Juz tlumacze, slyszalem pare razy w zyciu od roznych kobiet ze moge miec \"kazda kobiete\", i wlasnie zaczalem sie nad tym zastanawiac. Jezeli nawet tak jest, to napewno nigdy tak nie myslalem, ani nigdy sie z tym nie obnosilem, staram sie byc skromny w zyciu, bo wywyzszanie jest dla idiotow!! Jak sie nie ma czym wywyzszac - to czlowiek probuje szpanowac, a jak sie ma - to po co, na pokaz,dla mnie bezsens. Wiec napewno jestem pokorna osoba Ostatnio powoli wpuszczam kogos do mojego zycia, sa jeszcze wakacje wiec musialy to byc tylko meile i smsy, czyli kontakt posredni, dystans sprawil ze kontakt bezposredni nie wchdzil w gre!!! Calkiem niedawno pytal sie mnie kolega na czym polega moj fenomen z kobietami, bo zaden ze mnie super przystojniak, przecietny chlopak. Wiec mu tlumaczylem ze sekret lezy w pogladach na zycie, systemie wartosci i osobowosci.To sie kobietom podoba. Teraz pojawia sie KASIA w moim zyciu, i poprzez poznaniei posrednie ona pisze mi jak mnie widzi, a wyglada to tak poki co: -bardzo tolerancyjny -nie tworze klopotow -wielkim optymista -wiara w siebie i swoj sily -bardzo zaradny -wiecznie usmiechniety i w dobrym humore To wszystko zauwarzyla Ona w bardzo krotkim odstepie czasu, tak okolo miesiaca. Bo mi nie jest poderwac dziewczynki, to kwestia osobowosci, problemem jest dla mnie zdecyodowac sie ktora chce. Przejebane maja moi koledzy ktorzy zabili by, by moc to co ja - nie chwalac sie oczywiscie.Chce sprowokowac dyskusje. Czy wyglad jest az tak wazny?Czy jednak osobowosc? Co jest najwazniejsze u mezczyzny, a czego nam brakuje?? No i najwazniejsze. Czy rzeczywiscie moge miec kazda, czy jest to tylko moja chora wyobraznia?? CZekam na komentarze

Gość skromny jak diabli
:o:o...

Gość skromny jak diabli
Żyjesz snem I czekasz na dobry czas ...widzisz koleś, Ty moze nie wiesz, ilu kobietom przez takie podejscie juz zalazłeś za skórę i sa dla Ciebie bezpowrotnie stracone..... śnij dalej....

Gość taka jedna k..
Czy wyglad jest az tak wazny?Czy jednak osobowosc? - na "dzień dobry" wygląd, który na szczęście to rzecz gustu ;) potem jednak "górę" bieże charakter :) Co jest najwazniejsze u mezczyzny, a czego nam brakuje?? - wierność, żeby dawać kobiecie poczucie bezpieczeństwa, lojalność, poczucie humoru, optimizm, zaradność itd :P .. z tą wiernością u facetów jest ..... :o :( Czy rzeczywiscie moge miec kazda, czy jest to tylko moja chora wyobraznia?? - wiara czyni cuda ;) hehe

Gość powtarzasz sie koles
:O

Gość wiesz cooooooo
ja tez spotkalam w zyciu 2 razy faceta zajebistego ktorym powiedzialam ze moga miec kazda... ale ja nie chcialam sie z nimi spotykac... i powiedzialam im to po prostu, ze moga miec kazda, wiec nie musza sie tym zalamywac ze ja nie chce sie umowic po raz kolejny z nimi... ale faceci naprawde fajni, tylko nie mieli tego czegos, niestety teoretycznie: mogliby miec kazda :)

jakbym mowil tak kobietom to byl bym skonczonym idiota, jakbym dal tak odczuc - to samo! jestem optymista zyjacym w swiecie realizmu, a nie nadetym bufonem!hehe... A posta napisalem bo chce poznac poglady innych ludzi na ten temat, a nie komentarze typu \"zejdz z chmu\", wiec to ze ktos mnie nie rozumie, rybka mnie to... Czekam na otwarte i szczery wypowiedzi... Bo o to tu chodzi, ale aby powaznie pogadac... Lub na luzaka pozartowac... Jak to mowia anglicy - IT\'S UP TO YOU... A Znajac swoja wartosc i wierzac w swoje sily mozna wszystko, szkoda tylko ze jest to tak rzadkie podejscie do zycia...:(

Gość a Ty Rogal
z nadzieniem czy bez?

Poderwac mozna kazda kobiete... I moze to kady facet jesli tylko nie jest skonczona ofiara i troche zna sie na kobietach. Ale nie chodzi o to aby kobiete poderwac tylko pozniej przy sobie zatrzymac i tu niestety panowie ktorzy potrafia podrywac kobiety przegrywaja z normalnymi facetami...

hehehe...Rogal,a jakim typem faceta jesteś?... styl ubierania np.? jakie masz zainteresowania,bo to jest bardzo wazna sprawa:)

Jeszcze rok, góra dwa i przestaniesz żyć złudzeniami. Życie złudzeniami zawsze się kończy. Tzn. złudzenia zawsze sie kończą. Tzn. życie w sumie też prędzej czy póżniej.... hmmm już sam się zamotałem, tez jestem strasznie fajnym facetem i moge mieć każdą a mimo to się zamotałem we własnym poście.... :( :D