Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreciiiiii się.....

kręci mi się w głowie non stop, do tego mam...

Polecane posty

Gość kreciiiiii się.....

nadwrażliwość na światło, cięzką głowę, czuję ucisk w opkoilicahc nosa, czesto mam mdłości....i tak CODZIENNIE od tygodnia....czy mogą mieć na to wpływ hormony?nie wiem co mi jest. zaraz oszaleje.

Gość ha ha ha HA
gdzi masz ten ucisk bo trudno rozczytac?

Gość ha ha ha HA
gdzie -poprawiam

Gość tez tak mialaaaaaaaaaam
az sie zaczelam martwic w aptece polecili mi Saridon ,jedna tabl wzielam i bolow juz nie mam (oby na dluuuugo) pozdrawiam tez myslalam ze to hormony a tabletki jakies bierzesz?

Gość kreciiiiii się.....
w okolicach nosa, pod oczami i trochę na skroniach. ale nie to jest najgorsze. najgorsze są zawroty i mdłości. czy są jakies srodki na zawroty głowy?pewnie nie....:(

Gość kreciiiiii się.....
biorę novynette od 5 miesięcy....saridon jest cyhyba od bolu głowy? czy myślisz że na zawroty tez pomoze. nigdy się tak nie czuałam. zaczynam panikować...to trwa tak długo. w poniedziałek idę do lekarza i do laryngologa....może to błędnik.??sama nie wiem:(

tak na bol glowy,ale to bol glowy prawdopodobnie powoduje te zawroty i mdlosci sprobuj wziasc jedna tabletke i zrelaksuj sie,jak nie pomoze to idz do lekarza ja mialam straszny bol i az miw glowie pulsowalo,jakies mroczki przed oczami mialam i ciezko sie paatrzylo az chyba z miesiac sie to ciagnelo z malymi przerwami jak masz jakas apteke dzis czynna to kup ten saridon sa tez skuteczne podobno plasterki do przyklejania na migrene(ale tego nie wyprobowalam)

Gość kreciiiiii się.....
tylko że mnie głowa nie boli. czuję ucisk lekki ale on mnie nie męcz w ogole. męczy mnie to że cały czas mi głowa wiruje....jutro mam egzamin aj ja się nawet boję wstac z łóżka:(

a jestes ospala przy tym?slaba?

Gość kreciiiiii się.....
raczej niebardzo...

ojj to nie wiem juz sama:( ale najlepiejw patece spytaj co na to pomoze albo faktycznie do tego lekarza idz powodzenia an egzaminie i zdrowia zycze :)

a moze tabsy bedziesz musiala tez zmienic bo sa zle dla Ciebie

Gość kreciiiiii się.....
no podobno są złe. ginekolog od przyszłego miesiąca zapisał mi inne...ale aż trudno mi uwierzyć że to od hormonów. ja od rana do wieczora mam tak silne zawroty że boje się nawet wyjść do sklepu. momentami myślę że oszaleję....a z tym egamiznem dzieki ale obawiam się że nic z tego nie bedzie bo literki mi się rozmazuja gdy próbuję czytać...wierzcie mi że nie zycze nikomu czegos takiego.codziennego bezskutecznego próbowania choć na chwilę nie czuć tych zawirować:(

a jakie Ci teraz przepisal?podobno yasmin sa dobre

Gość kreciiiiii się.....
ja miałam je za słabe podobno wiec zapisał mi cilest. yasmin są jak dla mnie za moce i za drogie. jeszcze mam 4 tabletki do konca opakowania....modle się o to żeby okzało się że to od tabletek i żeby znikneło w przerwie bo już nie wyrabiam.....

przed okresem to jest najgorsze samopoczucie nawet jak sie tabsy bierze ja bede brala yasmin i boje sie ze tez jakies atrakcje mnie czekac moga:/ mi za mocne diane byly w takim razie mysle ze to od tabl masz tak i wszystko Ci minie jak je zmienisz

A nie możesz odstawić tych tabsów od razu? Przynajmniej jedno by się wyjaśniło. Bo tak sobie myślę, że jak ci się kręci w głowie i jest nie dobrze, to chyba niekoniecznie bedziesz miała ochotę na seks, czyż nie?

Ja bralam na zawroty glowy ten sam lek homeopatyczny co Ci poleca corinne pomaga .W stanie ostrym bierze sie tabletke przez 2 godz co 15 minut .A pozniej 3 lub 4 razy dziennie.W kroplach po 10 kropelek na raz.