Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staropolanka

czy wg was prawdziwe jest przyslowie pijany prawde ci powie

Polecane posty

Gość staropolanka

mowicie to co czujecie i myslicie naprawde po alkoholu?

Gość nier
nie jest prawdziwe../czasem pijany zachowuje sie i czuje inaczej..DZiewczyna ,ktora normalnie cie nie interesuje po pijanemu wyglada na fajną..

Gość nie jest prawdziwe to fałsz

Gość staropolanka
nie mowie juz o jakis ekscesach z kobietami, to wiadomo im wiecej facet wypije tym kobieta robi sie ladniejsza:) chodzi mi raczej o slowa, wyznania.

Gość mala drobna
nie jak jestem pijana gadam różne bzdury które nie sa prawda

Gość nier
no wiec nie jest prawdziwe

Gość ignorancja
Ja tez jestem na nie;)

Gość staropolanka
a czy kiedykolwiek powiedzieliscie osobie do ktorej cos czujecie ze jest no wazna dla was po alkoholu?

Gość jera
ja wręcz przeciwnie :o

Gość no to nie chciej
co znaczy wrecz przeciwnie? wyznalas komus uczucie a mialas go gleboko gdzies? :D ale jazda:)

Jak najbardziej prawdziwe. Nie bez powodu mówi się \"w winie jest prawda\", rosjanie mówią, że wódka to eliksir prawdy, albo rozwiązywacz języka :-) (w bardzo wolnym tłumaczeniu) To ze ktos twierdzi ze jak wypije to gada bzdury, których nie myśli, to znaczy, ze najprawdopodobniej sam przed sobą nie dopuszcza tego, co naprawdę siedzi mu w umyśle albo na sercu. Wódeczka też budzi w nas dość pierwotne instynkty. Chętniej robimy i mówimy to, na co mamy ochotę, nie kierujemy się konwenansami i tym co inni powiedzą. Stanowczo bardziej jesteśmy wtedy skłonni do powiedzenia rzeczy, o ktore nawet bysmy sie nie posądzali. To coś jak hipnoza - sięgamy do podświadomości, bo nie kontrolujemy się.

Gość jera
powiedziałam facetowi którego bardzo kocham że jest szmaciarz :o wiecej nie pije :P

Gość marta99999
a ja chlopakowi który mi sie podoba żeby spadał bo mnie wkurza , ale faktycznie coś w tym jest bo mnie denerwuje ale nie chce żeby spadał :o

Gość colombina
a moj mi powiedzial, ze mnie uwielbia. a to nieprawda, bo ma mnie w dupie i ciag;e okłamuje.

hmm na mnie tak jak wodeczka dzialają 3 godziny snu przez 3 dni pod rząd do tego kilkugodzinne spacerowanie...wczoraj sie o tym przekonalam gdy wracalam pociagiem.......:P po prostu mowilam to co mysle, rozne niewybredne zarciki , bylam wyluzwoana wsrod towarzycha z ktorym zgrana az tak nie jestem.... :classic_cool:

nio myśle ze prawdziwe,kiedysdawno temu dowiedziałam sie od chłopaka ze bardzo mu sie podobam,a ze był bardzo niesmiały dowiedziała sie tego dopiero jak troche wypił:)normalnie po sporzyciu alkoholu uwalniają sie pewne instynktu z naszej podswiadomosci i jestesmy bardziej wyluzowani i dlatego mówimy to co n codzien krepowalibysmy sie powiedziec

Gość ornitologJA
Zdecydowanie NIE!!!!!!!!!Luiza26 co Ty piszesz??? "To ze ktos twierdzi ze jak wypije to gada bzdury, których nie myśli, to znaczy, ze najprawdopodobniej sam przed sobą nie dopuszcza tego, co naprawdę siedzi mu w umyśle albo na sercu". Jak ide na impreze i po wypiciu paru piwek bzykne jakiegoś "smoka", którego na trzeźwo patykiem bym nie dotknął to to siedzi u mnie w umyśle albo na sercu????? To że do "smoka" powiem "piękna jesteś" to prawda tylko że po wypiciu % bo na trzeźwo zapytałbym co najwyżej "w którym zamku straszysz?" Niektóre argumenty mnie rozbrajają. Pomyślcie zanim napiszecie!!!!!!!!!!!

Po alkoholu wszystko pieknieje... wiec tak... pijany prawde powie - ale ta prawde ktora czuje w danej chwili i ktora moze sie zmienic na trzezwo :P

Gość ornitologJA
CALAMITY JANE -- Bardzo mądre!!!!!!!!!!!!!!! 10 /10 pkt.