Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita17

pytanie

Polecane posty

Gość skosiaaaaaaaaaaaaa
dobrze dobrze,w kazdym badz razie uwierz mi w jedno te dni płodne i bezpłodne są takie tylko POTENCJALNIE...możez zajść w ciążę nawet podczas okresu...zdarza sie,rzadko,ale się zdarza....radze iść po tabletki,miliony kobiet je biorą, opamietaj sie.....

Gość aaaaaaa
I jest powód, zeby się chwalić, że mieścisz się idealnie w tych procentach?

Gość julita17
nie,po prostu nie mam nikogo kto by mnie uswiadomil.I mam isc do lekarza zeby mnie zbesztal tak jak wy?

Gość aaaaaaa
Masz iśc do dobrego i przyjaznego lekarza, do którego chodzą na przykład Twoje koleżanki.

Gość HZM
no to cie zbeszta, tragedia jakas sie stanie?przynajmniej sie dowiesz tego, co przespalas na lekcjach biologii

Gość julita17
moje kolezanki nie wiedza tak samo jak ja.A taka jest prawda ze ani w szkolach ani nigdzie o tym nie mowia,a potem wlasnie sa wpadki.

Tabletki nie wywoluja bezplodnosci. Zeby bylo jasne. Jak watpisz, to zapytaj lekarza ginekologa:) Ta Twoja siostra siostry kuzynki brata mogla byc bezplodna zanim zaczela brac tabsy, ale o tym nie wiedziala.

Gość aaaaaaa
Zresztą wszytsko jedno, zawsze można mieć pecha i trafić na chama, dorosłym tez się zdarza. Ale to jest to, co robią mądre i opowiedzialne osoby, jak chcą zacząć życie seksualne, a nie zadają pyatnia na forum.

Gość aaaaaaa
Wiesz, ale na ten temat piszą na przykład w intenecie. Próbowałaś wrzucić do googla hasło "antykoncepcja"? Jest całe forum pod taką nazwą. Poczyytaj zresztą choćby, co tu dziewczyny piszą. Znakomita większość jednak je pigułki.