Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajkaaaa

wesele

Polecane posty

Gość jamajkaaaa

ocencie sytuacje bo juz sama nie wiem co o tym myslec.chlopak zaprosil mnie na wesele swojej znajomej.impreza ta jest oddalona ok 30 km od naszej miejscowosci wiec bedzie problem z transportem-on chce wypic.no i zaproponowal mi zebym powiedzala moim rodzicom zeby nas tam zawiezli a potem po nas przyjechali. tylko ze mi troche glupio przed rodzicami,bo skoro mnie zaprasza to powinien zorganizowac chyba transport?

Gość zerwij z nim
to jakiś kretyn

Gość aseik
masz racje!! transport powinien byc w jego interesie bo to on Cie zaprasza

Gość plusz
on cię zaprasza on powinien organizować transport. pewnie ma kolegów z samochodem niech ich prosi

Gość no szczyt beztroski
niech nie pije!

Gość fajnego masz chłopaka
Nic tylko zazdrościć.

Gość jamajkaaaa
no wlasnie przez to sie poklocilismy,ja w koncu powiedzialam ze wcale nie musze isc na zadne wesele bo to nikt z mojej rodziny ani znajomy.

Gość mielda
a ja sie nei zgadzam ze to on powinien zalatwic transport... to znaczy - jezeli jestescie "swierza" para i dopiero sie docieracie, to jasne, ze powinien sie o to postarac, jednak pary "ze stazem" nie maja takich problemow... tylko ida na kompromis. skoro dla was obojga najkorzystniej bedzie, jak zawioza was twoi rodzice [oczywiscie ich zdanie i mozliwosci sa najwazniejsze] to nie widze problemu.

Gość mielda
świeżą - mialo byc ;)

Gość jamajkaaaa
1,5 roku stazu to chyba juz nieswieza:).nie mieszkamy razem

Gość mielda masz racje
Ale to powinien być jakiś dialog. A nie tak, że gościu sobie oświadcza, że jej rodzice mają ich zawieść i już, bo on chce sobie wypić. Przecież to niedopuszczalne.

Gość mielda
"no i zaproponowal mi zebym powiedzala moim rodzicom zeby nas tam zawiezli a potem po nas przyjechali." to wedlug mnie dialog :) chlopak PROPONUJE :) a nie narzuca, prawda? wyluzuj - latwo mi mowic, bo kiedys bylam gorsza od ciebie pod tym wzgledem ;) ale w koncu zrozumialam o co w tym chodzi :) poltora roczku - to duzo :)

Gość mielda
zauwazylam tez, ze faceci sa konkretni - jak powiesz mu, ze odrzucasz ta propozycje, to po prostu zacznie szukac innego wyjscia - nie bedzie sie dasal i obrazal jak kazda szanujaca sie kobietka ;)

Gość jamajkaaaa
powiedzial ze mam spytac czy sie zgodza.ale jakos nie moge bo przypuszczam co by sobie pomysleli.i nie chodzi o to ze by im sie nie chcialo albo ze go nie lubia tylko o to ze to jakies bezczelne mi sie wydaje

Gość mielda
to ja bym mu powiedziala po prostu, ze nie podoba mi sie to i nie chce angazowac w to rodzicow i jak nie wymysli czegos innego, to trudno - nie jedziecie, bo ty nie masz pomyslow na transport ;)