Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miiiiichał

Poznałem świetną dziewczynę, niestety informacja o dwójce dzieci zaskoczyła mnie

Polecane posty

Gość Taka owa
Tez facet ... na co czekasz w takim razie? Zostana tylko pozadni faceci ...

..ty to przesadzasz. -szkoda mi z nią zrywać z tego powodu. Ale napewno nie zrobię tego w zaproponowany przez ciebie sposób.Trochę litości, sama wie że nie jest w najlepszej sytuacji.

Gość apellos
wszyscy wiedzą że duńczycy to cioty, wikingami to oni byłi jakieś osiem wieków temu

Gość Taka owa
przynajmniej umieja sie opiekowac tymi dziecmi co wy na swiat plodzicie ...

Gość jak frajerzy to niech
się zajmują. Moje geny przynajmiej dobrą opiekę będą miały.

Gość apellos
ciupciać babkę z 2 dzieci dla samego ciupciania to barbarzyństwo. Teraz kiedy już wiesz, ze ona ma 2 dzieci jeśli jesteś dorzały to olewasz ją a jeśłi jesteś harcerzem to się z nią żenisz. Innej możliwiości nie masz.

Gość Taka owa
Miiiiichal ... zrozum ona cie nie zmusza do niczego. Nie chcesz nie angazuj sie ... znajdz sobie zamowiona ukrainke z katalogu o 11 lat mlodsza od ciebie a co najwazniejsze dziewice .... najlepiej mulzumanke. Mam nadzieje ze Ci urodzi 5 dzieci i sam z nimi zostaniesz. Wtedy Ci zycze zeby kobiety tak samo reagowaly na ciebie jak ty na nas. To samo do reszty palantow.

Gość apellos
po prostu uczciwość musi być i to z obu stron. Oczywiście powiesz, ona cię oszulkać chciała więc ja też mogę ale pamiętaj, że to matka dwojaga dzieci. Kłamczucha fałszywa ale matka dlatego trzeba zachować się uczciwie mimo wszystko: olewasz ją albo się żenisz z nią.

Gość Taka owa
Cholera niech powie ze sie nie interesuje, ona napewno nie popelni samobojstwa z tego powodu.

Co do Ukrainek to też słyszałem że świetnie nadają się na żony. Zupełnie inna kultura. Brak tego buntu skierowanego przeciwko mężczyznom. W stylu feministek\" jak wy tak robicie to i my musimy\"

Gość dymmek
niech ona mu powie mozemy się seksować bez zobowiązań a jak mi zrobisz 3 bachorka to pogadamy co dalej

Gość prosze napisac na meila
trele morele Ukrainki udaje dobre ciocie czyt kochanki i zonki a sciagna kase jak sei patrzy :o autorze- powiedz szczerze- ona przyzwyczajona do takich zerwan, im szybciej tym krotsza bedzie miala nadzieje ]

Gość lubczykowy
kobieta z dwojką dzieci to mus milionera szukać a nie byle chłopaka łapać. Przecież jeśli chce być uczciwa to musi mu dać drugie tyle dzieci ile już nałaopała, zęby mu się związek genetycznie opłacał. A kogo stać teraz na 4 dzieci ... jak nie milionera.

Gość Taka owa
na co czekacie w takim razie? zamawiajcie, moze dostaniecie jakas ulge jak was tylu jest ...

Gość rabok
z kobietami wielokrotnego użytku zawsze są problemy

Gość laurencjusz22
kobiety kompletnie teraz powariowały - z cudzymi dzieciuchami się pakować komuś w życie toż to jakieś chamstwo ostatnie jest !

Gość laurencjusz22
to znaczy można ale o razu inforując gościa co i jak aby mógł podjąć świadomy wybór w momencie kiedy jeszcze nie został uwikłany w seks i uczucia.

Gość dydona
wstyd mi za kobiety. Uważają, że cel uświęca środki i łapią nieświadomych niczego mężczyzn na swoje ciało i sztuczki seksualne.

Gość ja to nawet
nie chciałabym, żeby jakiś obcy facet zajmował się moim dzieckiem. Trafi się nie daj Boże taki nienawistnik jak niektórzy tutaj i mi dziecko zakatuje. Często słyszę takie historie ostatnio.

Gość sylinka
żałosne jest takie łapanie na siłę.

Gość baby tak robią
a póxniej zaskoczone że jeszcze jedno dziecko mają a kolejny uciekł