Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecozałamany

Nieco załamany....

Polecane posty

Gość niecozałamany

...wczoraj poznalem mysle ze na prawde fajną dziewczynę, po spotkaniu powiedziala ze chce sie ze mną spotykac i byla bardzo na tak przed chwila jednak nagle otrzymałem sms cytuję: nic z tego nie bedzie, lubie szczuplych facetow (no szczuply nie jestem ale gruby tez na pewno nie), majacych to coś (ok), zycze powodzenia, pa....totalne zaskoczenie, plakac kurcze mi sie chce, mam 26 lat kilka bardzo krotkich zwiazkow i ktores 140 powiedzenie od dziewczyny ze nic z tego nie bedzie, nawet przyjazn...dziwna sprawa

Gość piekna
jakos nie chce mi sie w to wierzyc ze tak Ci napisala

Gość niecozałamany
na prawdę, tak napisała, wczoraj wyslala mejla: wiesz chcę się z Tobą spotykać a dziś cos calkiem przeciwnego, chyba ze w jeden dzien poznala kogoś

Gość niecozałamany
tzn. smsa nie mejla

Gość niecozałamany
intuicja mi mowi ze wielkiej milosci z tego by nie bylo, no ale mimo wszystko byla bardzo fajna

Gość piekna
jak tak Ci napisala to daj sobie z nia spokoj...nie masz czego zalowac

no ale popatrz na sibie i moze cos w twoim zachownaiu bylo nietak??zastanow sie przez chwil;e

Gość niecozałamany
patrzę na siebie i widzę faceta ktory byl naturalny, szczery moze troche małomowny

Gość evvela
Problem jest nie w Tobie lecz w tej lasce. Nie przejmuj się ;-) Widocznie jest pusta i nic nie warta....a do tego narwana skoro co chwilę zmienia zdanie.

Gość piekna
znajdziesz jeszcze jakas normalna kobiete..i nie przejmuj sie tym co powiedziala;)

Gość eeeeeeehhhhhhhhhhh
Chlopie to jakas głupia cipa, czym sie martwisz, tego kwiata to pół świata :-D Głowa do góry i ... popatrz dookoła siebie ..., powodzenia :-D

Gość prosze napisac na meila
moze za malo mowiles ... mam takiego amanta, hce byc ze mna, a kuswa, tio ja musze podtrzymywac dyskuje meczy mnie i nic z tego nie bedzie a ja nie luibie szczupluch ...:) pewnie ejstes mniam ...spoko