Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez21

nie mam do kogo się z tym zwrócić

Polecane posty

Gość czarna inez21

nie jest to problem życia,ale trochę dziwnie się poczułam... niejestem materialistką,z góry piszę.dostałam od niego na urodziny perfumy,niby oryginalne się wydawały,i mu mówię że nie powinien się tak wykosztowywać,bo sprawdziłam w necie kosztowały ponad 300zł.zawsze mu mówiłamżeby sobie drogich prezentów nie kupować,staraliśmy się ograniczać do 150-200zl,tak mu dziękowałam za taaaki prezent,on że proszę bardzo.a pech chciął że na allegro korzystam z jego konta,bo swojego nie mam,sam mi dał hasło,i pozwolił korzystać i akurat tam przechodziłam po opcjach bo cos przedawałam wchodzę w wygrałem i patrzę atam MOJE PERFUMY ZA 55ZŁ.STRASZNIE PRZYKRO MI SIĘ ZROBIŁO.już bym wolała dostać czekoladki tylko i nie poczuć się jak w tamtym momencie...ja mu mówiłam ale się wykosztowałes,a on wcale nic nie zaprzeczał,no i zapach zbyt długo nie trzymał więc coś tam podpytałam a on stwerdził że w perfumerii kupił:( i nie chodzi mi o to że to nie oryginały tylko o te kłamstewka jego,robienie ze mnie głupio,bo ja siedzę przy nim się podniecam,boże jakie Ty mi perfumy kupiłeś,a on tak bez skrupułów siedzał i tylko się smiał ze mnie pewnie:( czy coś byście powiedzieli mu na moim miejscu?czy po prostu zapomnieć?

Gość dziewczyna_chlopaka
Wkrec se spirale w dupe i nie zawracaj gitary.

Gość rzeczywiście odwalił
ja bym wprost chamowi powiedziała

Gość czarna inez21
ale co mam mu powiedzieć:(

Gość czarna inez21
najgorsze jest to że ja jestem taka że nie potrafie tego zatrzymac dla siebie,i boje się że mu to wygarne,i mam własnie takie okropne myśli kupic mu też takie oryginały

ja bym mu kupila jakis tandetny łancuszek...taki pozlacany tylko... i powiedziala ze to prawdziwe zloto... ale bedzie mial mine jak bedzie mial czarna szyje.. hihihih

Gość czarna inez21
nawet siostrze wstydziłam się tego powiedzieć:(

Gość czarna inez21
akurat łańcuszków nie nosi,ale w listopadzie ma urodziny i może też takie perfumki mu sprawie

Gość To co zrobilaś ...
świadczy o tobie, jestes miernota i szkoda na ciebie czasu ... no chyba, że się zmienisz ... radzę nad soba popracować...

Gość jo annnna
to się chłopak nie postarał

Gość Tak ty na pewno ...
nie jestes materialistką.

Gość Jakbym miał ...
taka dziewczyne jak ty, to wierz mi na pewno bym ja kopnął w tyłek

Gość czarna inez21
przzecież nie zrobiłam tego specjalnie

ja stane w jej obronie... jak go nie stac na orginalne to poco kupuje i sciemnia? to jest oszust i tyle... ja bym mu zaplacila tym samym...

Gość O MASZ
ty JAKBYM MIAL !!!!!! cos sie jej czepil jak ona zostala oszukana przez niego!!!!! 😠 wiem kochana zostaw dziada , bo kiedys bedziesz zalowac jak cie juz oszukuje to nie licz na wiecej w przyszlosci......

Gość czarna inez21
sory mnie kopnąć w tyłek????????????? przecież niechcacy na to natrafiłam,to chyba jego że mnie tak oszukał i oszukuje!!!! jak dla mnie 100razy lepszym prezentem byłoby gdyby kupił podróby ale też stwierdził że to podróby a nie ja się podniecam że nie powinienes a on przytakuje:(

Gość Pewnie ha ha ...
nie zrobiłas specjalnie i nie jestes materialistką ... ha ha

ja nie byłabym zła za perfumy które są z allegro tylko za to,że skłamał mówiąc , że kupił w sklepie, i to bym mu powiedziała...

No przykre. A mówiłaś mu, ile sądzisz, że za nie zapłacił? Wymieniłaś kwotę 300 zł? Może sądził, że 55 zł to wykosztowywanie się, a w sklepie sa za 75 powiedzmy, faceci nie mają pojęcia o cenach. Ja w każdym razie bym mu powiedziała, do czego doszłaś i dała do zrozumienia, co o tym sądzisz. Bo jak tego nei zrobisz, on gotów powtórzyć drugi raz taki numer.

Gość czarna inez21
nie no nie powiedziłam wprost że 300 ale mowiłam że tak drogi że taki rozrzutny jest a on dla kogoś wyjątkowego to warto:(:(:( a jak powiedziałm że jak siostra bedzie chciała sie psiknąc to wezmę od niej 4zł a on na to :4??????? 10 powinnaś

Gość bandyta bez łopaty
dramat!!!! za miesiąc powstanie o tym serial za dwa- film pełnometrażowy za trzy Allegro zostanie przejęte przez Rydzyka za rok czikulinka wyspiewa na ten temat statuetkę w Opolu za siedem lat upadnie monarchia brytyjska i Karol wysle Kamilę na księżyc... a wszystko przez chłopaka- sknerę

Gość autorka ma racje
ja tez bym sie dziwnie czula jakbym cos takiego odkryla, moj mi kupowal np zegarek na urodziny na allegro i wcale tego nie ukrywal i nie gadal ze kupil w sklepie za nie wiem jaka kase. Nie chodzi o sam fakt iz to prefumy z allegro i nieoryginalne, ale jakbym przy chlopaku tak zareagowala, sie podniecala i dziekowala a on by przytakiwal ze kupil w perfumerii to potem czulabym sie tak ze wyszlam na idiotke. beznadzieja. chyba bym tym samym nie odplacila, bo chlopak moze sie nie zorientowac, ale jesli mialabym z nim zazyle stosunki tak jak z moim bylym to bym powiedziala o tym.

Gość dodatek pomocny
Powiedz, żeby podał tobie adres tej perfumerii. Albo kup takie same jeszcze raz z Allegro, tak, żeby to zauważył...

Gość czarna inez21
naprawdę z ręką na sercu pisze że naprawde w tyłku mam czy to oryginały czy nie,i to czy ktos twierdzi że jestem materialistką.ale najboleśniejsze jest to że powiedział :dla kogos wyjątkowego warto:(:(:(

Daj mu do zrozumienia, że wiesz, ale lekko, obróć to w żart, ale tak, żeby dotarło. Bo inaczej bedzie żyć w przekonaniu, że to swietny sposób na robienie \"drogich\" prezentów.

Gość dodatek pomocny
albo wystaw właściwy komentarz na Allegro. no i zerwij z kłamcą...

Gość czarna inez21
nie no po co byłby mi adres,nie będzie wiedział o co chodzi,na pewno się jakoś wykręci,bardzo go kocham on chyba mnie też,chyba bo teraz wiem że niczego nie można być pewnym,nie moge mu powiedzię wprost bo co mu powiem ???że zajrzałam to jeszcze dostanę opieprz bo się spyta że po co wchodziłam w wygrane aukcje jak sprzedawałam:(

Gość jakas wariatka
moim zdaniem chlopak to skera-- jak moj ojciec. tak to sie zaczyna a potem dzieciom i Tobie bedzie kazda zlotowke wypominal. jestem uczulona na tym punkcie z powodu mojego ojca. i jeszcze udaje ze taki gest mial :O rzuc dziada, nie dosc ze klamie to glupia z Ciebie robi. fajna z Ciebie dziewczyna a z niego fajfus zwykly:O