Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowaaaaaaa

czy to powinno mnie niepokoic?

Polecane posty

Gość problemowaaaaaaa

Witam. Mam takie pytanie, bo nie wiem, czy to jest naturalne, zdarza sie w danych sytuacjach, czy moze mam powód do niepokoju. Otóz zawsze jest tak, że po nawet krotkim biegu, nie musi byc bardzo szybki i męczący, taki spokojny bieg, zaczynam kaszlec. Mam świszczący oddech, i zbiera mi sie flegma, ktora odczuwam w okolicach oskrzeli. Czasami tez po chwili biegu mam dziwny smak krwi w ustach,. Czy ktos ma może podobnie? Czy moze byc to dowodem na jakis problem ze zdrowiem? z plucami? z oskrzelami? Bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość no niestety może być
to objaw choroby płuc, bądź też astmy. Może powinnaś iść do lekarza? na pewno wizyta u specjalisty niepomiernie skuteczniej rozwieje Twoje wątpliwości niż porady uzyskane tutaj na forum, bo z nas tacy specjaliści jak z przeproszeniem z koziej d.........y trąbka. Życzę dużo zdrowia.

Gość problemowaaaaaaa
dziekuje bardzo za odpowiedz. Mam nadzieje,ze to nic złego i poważnego. Z oddychaniem nie mam problem ow, oprocz wlasnie takich momentów. pojde do ogólnego lekarza, może mi coś powie, doradzi ,albo da jakies skierowanie.. pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje

ja mam podobnie po biegu. Nie ma czym oddychac, pojawia się dużo flagmy okrpne. Lekarz powiedział,że to efet alergii.