Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26l

Odczucia 26latka na temat zakochania....

Polecane posty

Gość 26l

Tak się zastanawiałem jaka jest definicja człowieka prawdziwie zakochanego w kimś, nie zauroczonego ale zakochanego, podam to na swoich doświadczeniach, liczę na inne odpowiedzi Wasze. Widzę to tak że...wtedy kiedy jest się zakochanym ostatnia rzecz o jakiej się myśli to seks, ponieważ przeszywa nas coś takiego co powoduje że samo bycie z kimś wystarcza, przynajmniej na początku znajomości, tak to widzę. Łapię się na tym że jeśli pierwsze myśli jakie do mnie dochodzą są takie, ale jest zgrabna seksowna, to to nie jest to. Pozdrawiam

Gość czy to ty
to ty "mam 26 lat i nigdy nie mialem dziewczyny" ??? :D

Gość do autora topiku
a jakie Cię myśli nachodzą?

Gość do autora topiku
jeśli to jest to:)

Gość 26l
bardzo dawno nie nachodziły mnie takie wyjątkowe że to może być ta kobieta, spotykam ostatnio niestety głównie dziewczyny z którymi na pewno nie moglbym spedzic calego swojego zycia

Gość 26l
kiedy to jest to... to wiesz praktycznie zadne, jest to jedno wielkie odczucie może nawet nie tak bardzo związane z czymś erotycznym, po prostu przeszywa mnie taka energia płynąca od tej osoby, wieki już czegoś takiego nie miałem

Gość 26l
oj Imnesia ten facet musi być szczęściarzem

Gość do autora topiku
też nie wiem czy mnie coś takiego spotka...prawdziwa miłość...czuję jakbym już nie potrafiła się zakochać...

Gość Ania__..
Zgadzam sie z tym, że patrzenie na kogos przez pryzmat "jest sexowny" może zmylić co do tego co się czuje. Zauroczyć sie można czyms nowym, ale zauroczenie zwykle pryska, kiedy poznaje sie blizej i bliżej daną osobą, moze okazać się ,ze nie ma o czym rozmawiać, nie umiecie śmiać sie z tych samych dowcipów itd. Zakochac też sie można w kimś sexownym ;) ale przy zakochaniu jest coś takiego co sie czuje jako nie tylko myśli o tym ,ze chiciałoby sie z kimś przespać, ze ma super ciało... ale łapiesz sie na tym, ze pamietasz jakis dowcip tej osoby i sie pod nosem smiejesz, przypominasz sobie jej gesty, chciałbyś o wielu rzeczach pogadać, przytulić sie, pobyć razem.

A powiedz jeszcze jak możesz czy to uczucie \"energii\" o którym mówisz pojawia się nagle czy rozwija się jakiś czas i czy potrzeba dużo czasu od momentu poznania tej osoby aby stwierdzić,że to właśnie to ...Pytam o Twój punkt widzenia jako 26 letniego mężczyzny.

Gość 26l
jestem pod tym względem wariatem, jakoś tak mam że zawsze się angażuję od pierwszego spojrzenia, za co później nie raz mocno dostaję...

Gość 26l
dziś np. znowu dostałem, dziewczyna mi napisała że nie chce się spotykać bo nie mam tzw. seksa pilu no nic w sumie byla fajna a nawet bardzo fajna ale to nie bylo to raczej

no to jak od pierwszego wejrzenia to tym bardziej trudno wyłowić różnicę między zwykłym zaślepieniem a zakochaniem

Gość buszujacy Wsieci
Poruszyliście super temat ! Zawsze zastanawiało mnie jaka jest róznica pomiedzy zauroczeniem ,a prawdziwym zakochaniem,w czym to sie przejawia,czy takie rzcezczy czuje sie od samego poczatku- ze to ta własciwa osoba.(zwykle na poczatku zawsze jest fajnie..)Doświadczeni piszcie!

hmmmmmm, dla mnie róznica miedzy zauroczeniem z zakochaniem sie jest taka ze zauroczenie zwykle trwa krótko. Po prostu....