Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

czy nie wkur*** was ta laska z alegro??

Polecane posty

Gość poco on
nawet ładniutka jak na modelke do ubrań

Gość większość tu tak ma
kurde nie wyświetla mi się foto ale już było tu o niej , zapewne chodzi o tą z włosami na tzw skunksa... :D

nie mam pojecia kto to jest. figure ma niezla. ale jak patrze na twarz to mi sie rzygac chce. a jesli chodzi o wlosy to okropnosc. poprostu laska mnie denerwuje a polowa ciuchow na alegro chyba ona ubiera do zdjec. bbbbbbbbblllllllllleeeeeeeee

no kur.... wszedzie jest nawet na e-bayu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość noooooooooo
szakira od 7 bolesci.... nie moge uwierzyc ze swiat wykreowal taki wizerunek i ze jest on przez wielu odbierany jako wizerunek piekna... zalosne :( kazdy moze tak wygladac jak sie spali na solarium, rozjasni wlosy na blond... a fe!

i tu jest problem. nie mam nic do jej wygladu niech sobie wyglada jak chgce tylko dlaczego musze ja ogladac zakazdym razem jk chce kupic cos na alegro??

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Te ale o co tobie chodzi ? Jakby był manekin to byś g**** kupiła

nosz ku.wa nareszcie ktoś zareagował na ta babę, tak jak ja reaguję za każdym razem jak sie na nią patrzę :D Fuuujjjj... :O wygląda jak skunks a jej face wygląda tak samo na każdym zdjęciu.

Gość zmp
jest duzo fajnych patalaszkow,ale jak widze ja na ebay czy allegro to mi sie odechciewa.

Gość Gerdi
Ja też odrazu rezygnuję z obserwowania aukcji jak ją widzę...Ta dziecinna kaflowata twarz mnie odstrasza...

Gość zmp
czy to chodzi o ta sama co u mnie w linku?

Gość natykam się na nią co chwilę
na pierwszy rzut oka fajna laska, tylko troche dziwkowata z wyglądu. jak sie przyjrzec dokładniej to na kołkowate nogi :P

Gość zmp
wiecie moze czemu ona modeluje w tak wielu aukcjach miedzynarodowych? nie mowie,ze ona jest zla ale co za duzo to nie zdrowo!

ja bym wolala manekin!!!!!!!!! obrzydza mi kada rzecz jaka zalozy. zmp --->dokladnie ta lesne mrucznie -----> moze wygladac jak chce ale dlaczego ja i kolezanki musimy ja ogladac?? przeciez nie piszemy ze jest glupia czy wredne tylko ze nie podoba nam sie jej wyglad? rozumiem ze ocena osobowosci na podstawie zdjecia jest nie fer i nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia. ale uwazam ze mozna oceniac wyglad. a jesli jest sie modelka to osobowos w tym wypadku sie malo liczy

ale ona doskonale pasuje do tandetnych fatałaszków które prezentuje :)\\ pokazuje ubranka dziewczyn w takim właśnie stylu może potraktujcie to jako ostrzeżenie co?:)

mala statystyka na allegro pierwsza strona z sukienkami jest tam 27 razy!!!!!!!!! na 50 aukcji to wiecej nioz 50%!!!!!!!!! aaa

Gość ale przecież te ciuchy
i tak są tandetne więc czym się przejmujecie. Modelkę dobrali konsekwentnie do tych ciuchów. A jeśli wam obrzydza niektóre ciuchy to znaczy że same chciałyście te ciuchy kupić i same nie macie gustu. Wg mnie ona jest bardzo ładna i zgrabna, ale byłaby o wiele bardziej urzekająca gdyby miała naturalny kolor włosów, ciut jaśniejszą cere, odrobinę subtelniejszy makijaż i bardziej gustowne ciuchy to byłaby dziewczyna marzenie, a w tych kiczowatych ciuchach, fryzurą i makijażem to wygląda na zwykłą tanią dyskotekową cizie.

po przeczytaniu \"czy nie wkur*** was ta laska z allegro\" od razu wiedziałam o kim mowa :D Odp.: TAK! I to bardzo! :o

i choc nas tak denerwuje to nic to niezmieni;/;/ i to jest najgorsze.

Gość kauket
mnie tez wkurza i to strasznie do tego stopnia ze nie moglam sie oprzec i wpisuje sie pod tym topikiem:P nawet 1 (slownie jedna) bluzka z aukcji na ktorych jest ta dziewczyna mi sie podobala (reszta to straszna tandeta), ale zniechecila mnie wlasnie modelka-na niej nawet ta bluzka strasznie wyglada i komentarze-wiekszosc klientow narzekala na jakos ciuchow pewnie sprowadzaja calymi kontenerami z chin i obsluguja tym polske i niemieckeigo ebya :/

Gość chodzi Wam o ta żabe
????????????????? :D

Gość mammmma
POPIERAM!!!! wiedzialm od razu o kogo chodzi hehe