Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaJedynaczki

Sa tu mamy chcace miec tylko jedno dziecko?

Polecane posty

Gość MamaJedynaczki

Jesli tak,to podajcie prosze powody.

Gość ja nie chiałam mieć dzieci
w ogóle. Na moje szczęście urodziłam syna, ale nigdy w życiu nie zdecyduje sie na dugie dziecko, choć czasem mi przykro patrzec ja mój mały szkrab garnie się do dzieci :(

Gość MamaJedynaczki
Ja tez nie chce wiecej dzieci,nie wchodzi to w gre.A moge Cie spytac czemu nie chcesz?

Gość mam dwie
Córcie przekochane i nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic,ze mogłabym miec tylko jedna:O:OSama jestem jedynaczka i wiem jak bardzo cierpiałam z tego powodu:(:(Moi rodzice juz nie zyja a ja mam jakis ukryty zal do nich,ze zostałam sama.Tak bardzo zawsze chciałam miec choc brata lub siostre:(:(Dlatego mam dwie córki,wiem,ze beda dla siebie wsparciem:):)Oczywiscie to jeszcze nie koniec,planujemy jeszcze jednego dzidzia:D:D:D:DMoi rodzice mieli tylko mnie i wiem,ze ze zwykłego egoizmu.Rodzice zanim zdecydujecie sie na tylko jedno dziecko zastanówcie sie dobrze,bo prawda jest taka,ze wyrzadzacie ogromna krzywde takiemu jedynakowi,czy jedynaczce;)Pozdrawiam i zycze zdrowego podejscia do sprawy:)

ja jestem jeszcze w ciąży, do końca zostało mi około 3tyg ale też raczej zostanę przy jednym dziecku. nie wiem tak właściwie z czego to wynika: czy chodzi o trudne czasy, czy może, że sama jestem jedynaczką! pozdrawiam

Gość ja nie chiałam mieć dzieci
Odpwiedź ma pytanie dlaczego jest prosta. Juz to dziecko było dla mnie ogromnym zaskoczeniem, a doszedł do tego jeszcze stres porodowy, depresja poporodowa i kłopoty w małżeństwie. To wszytsko składa się na to, ze na bank nie zdecyduję sie na dugie dziecko.

Gość MamaJedynaczki
Ja akurat mam siostre i nie utrzymujemy wlasciwie ze soba kontaktu(jej wybor)wiec dla mnie to nie jest argument.Nie stac mnie tez finansowo na drugie dziecko i nie chodzi mi o pieluchy itp,ale o to by w przyszlosci pomoc sie malej usamodzielnic.Gdyby nie pomoc moich rodzicow byloby mi teraz bardzo ciezko.