Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudany facet

Wydaje się, że kobiecie odpowiada tylko facet, który ma już wszystko

Polecane posty

Gość nieudany facet

Tzn jest pewny siebie, nie przejmuje się opiniami innych, dobrze jeśli jest niezależny finansowo. Zadowolony ze swojego życia. A nie taki, któremu czegoś brakuje. Np kobiety lub pewności siebie. Bo facet ma kobiecie dawać oparcie a nie brać od niej coś. No ale nie wszyscy faceci tacy są a jednak większość z nich znajduje partnerki czyli nie wszystkie mają takiego partnera jak by chciały. A moje wnioski co do oczekiwań kobiet opieram na tym co piszą w portalu sympatia w dziale: wymarzony partner. Ale rónież na własnych doświadczeniach. Wniosek jest taki. Byłbym dpowiednim kandydatem, gdy osiągnąłbym wszystko co chce osiągnać, kiedy byłbym szczęśliwy, pewny siebie, odważny. Problem w tym, że najważniejszą rzeczą jakiej mi brakuje jest posiadanie dziewczyny. I koło zamyka się w niewykonywalny sposób.

Gość nieudany facet
odświeżam

Gość dse
to oczywiste..Przeciez kobiety tez nie są takie jak sobie wymarzymy,a jednak je kochamy..NIe są supermodelkamu z wymiarami 60-90-60..

Gość dse
miało byc 90-60-90 lol

Gość nieudany facet
ciągle zastanawiam się jak powinienem postępować. Czy puki nie jestem pewny siebie i zadowolony z życia dać sobie spokój z dziewczynami tylko rozwijać siebię, np uczyć się pracwać? i liczyć na to że samo to sprawi, że będę pewny siebie czy szukać dziewczyny, żeby ona sprawiłą żebym był pewniejszy w ostatniej chwili wpadłą mi do głowy niezła myśl, choć pewnie mnie za nią skrytykujecie. Pewnie powinienem spotykać się z jakąś dziewczyną i mieć poprostu w dupie to, że nie jestem idealny a nawet i to, że jej nie będę odpowiadał a może i to, że może dla niej to strata czasu. Ale ja może dzięki niej stanę się pewniejszy siebie. To egoistyczne ale przecież większość ludzi chyba tak robi zamiast zastanawiac się tak jak ja. Krytykuje się za to tą większość ludzi ale jakoś się tej większośći przecież wybacza:) Czyli trzeba się nie szczypać:)

Wszyscy szczesliwi ludzie, i kobiety, i mezczyzni, sa wymarzonymi partnerami dla plci przeciwnej. Ale nie martw sie, to oczywiste, ze marzymy o idealach, ale zwiazujemy sie z normalnymi ludzmi :)

Gość dse
to wszystko wina psychiki obarczasz sie za rzeczy ,ktoymi inni sie nie przejmują..

Gość dse
czasem ludzie ktorzy sie wydaja idealni nimi nie są..Nie ma ludzi idealnych..

Gość nieudany facet
wiem tylko że kobety najbardziej ciągnie do takich facetó któzy właśnie wyglądają na pewnych siebie, szczęśliwych silnych a tak naprawdę oni właśnie zawdzięczają to wszystko temu, że niczym się nie przejmują ale to czesto tak skrajnie tzn że mają wszystko i wszystkich w dupie, również kobiety Widzicie kobiety no tak się dajecie nabrać jak mucha w sieć pajęczą albo w lep na muchy. Bo słodko pachnie taki lep.

Gość nieudany facet
nie znacie się na facetach tylko instykt wami kieruje tak samo my, ciągnie nas do pięknych kobiet a one przecież częściej niż te brzydkie są rozpaskudzone , rozpieczczone i zepsute przez życie, przez to, że cigle są chwalone, ciągle mają adoratoró. takie piękne kobity są okropne przecież no ale instnk instunkt

Gość dse
niestety tak jest..Sa ludzie zbyt pewni siebie..Ta cecha mize byc pozytywna jesli czlowiek nie zatraca sie w tym ..Jesli tak sie stanie moze stac sie to dla niego zgubne..

Gość gagaa
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Nie masz dziewczyny, a bardzo chciałbyś mieć. Najprostszym sposobem jest zacząć działać. Dostaniesz 5 razy kosza, a za szóstym Ci sie uda. Męzczyźni mają łatwiej bo przyjęło się, ze to oni przejmują inicjatywę. Zamiast gdybać co by było gdyby, działaj, a reszta okaże się w praniu. Niektóre kobiety uwielbiaja pocieszać strapionych, wiec na pewno cos znajdziesz, tym bardziej, ze my nie przywiązujemy tak dużej wagi do wygladu zewnętrznego jak faceci. Pewności siebie nabierzesz stopniowo.

Gość dodo autorki
pewność siebie faktycznie jest w cenie ale buta, zarozumialstwo i narcyzm pociągają tylko małolaty i desperatki jakieś.... A nie przejmowanie się niczym to wada a nie zaleta....taki facet majacy wszystko gdzieś po prostu wkurza,,,,i całkiem normalne to też nie jest.

Gość do nieudany facet
Ja mam tak samo, nie przejmuj sie tylko czekaj na swoja chwile. Top spoleczenstwo wbilo nam to do glowy, ze zeby miec dziewczune trzeba byc niewiadomo kim, a to jest czysta bzdura wmawia sie nam od malego, ze milosci nie ma uczuc wogole jest tylko kasa, a kasa to cos zastepczego, tyaki gostek mysli, ze jak ma kase to jest super gosciem, nie dziwie sie mu, bjak mu sie dziwic skoro wmawiaja mu od dziecinstwa, ze zeby mial dziewczyne milosc to musi skonczyc studia zarobic full kasy i bedzie cacny, otoz nie bedzie cacy taki czlowiek nigdy nie bedzie kochal. Rzuci kaske i bedzie wydawlo mu sie, ze dziewczyna go kocha bo wziela za to kupila sobie futro, a potem oddala mu sie. Powiem takze jedna historie, facet nie byl wcale bogaty, ale zaradny wreszcie trafil na swoja dziewczyne, pobrali sie i rozkreili wasny interes i teraz powodzi im sie dobrze, maja siebie, milosc, dzieci i kase. W takiej kolejnosci to miej wiecje powinno byc,niestety jest inazej, kasaaa, pozycja, dzieci, maja siebie a raczej swoje powiazania finansowe i materialne a milosc to sie nazywa seks i tyle w tym temacie. Zapomnij o tym wszystkim, badz soba i nie patrz sie na innych, i nie zawracaj sobie glowy innymi duperelami, ktore ci wciskaja, zyj chwila i zapomnij o tym co bylo, liczy sie co jest teraz a nie co bylo. Odnajdz swoja droge, a zobaczyczsz, ze szczescie sie do ciebie usmiechnie i bediesz mial wszystko czego pragniesz.

\"Wydaje się, że kobiecie odpowiada tylko facet, który ma już wszystko\" BEZEDUURA :P

\"w ostatniej chwili wpadłą mi do głowy niezła myśl, choć pewnie mnie za nią skrytykujecie. Pewnie powinienem spotykać się z jakąś dziewczyną i mieć poprostu w dupie to, że nie jestem idealny a nawet i to, że jej nie będę odpowiadał a może i to, że może dla niej to strata czasu. Ale ja może dzięki niej stanę się pewniejszy siebie. To egoistyczne ale przecież większość ludzi chyba tak robi zamiast zastanawiac się tak jak ja\" Wszyscy tak robią, bo w dzisiejszym świecie to jest cos calkiem normalnego! ja przynajmniej zawsze spotykalam takich gości. Wiec nie zastanawiaj sie tyle... Wszyscy i tak sa egoistycznymi istotami