Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskoteka-ile lat-do ktorej

dyskoteka-ile lat-do ktorej?

Polecane posty

jestem ciekawa waszej opinii, od jakiego wieku nastolatki moga chodzic na dyskoteki? do ktoej itd? Mam niespelna 18 lat a moja matka wpada w furie jak slyszy o dyskotekach... Chce isc na ZAMKNIETA dyskoteke szkolna tylko w normalnym klubie. Trwa od 21 do 5 pewnie, ale chcialabym zostac tak do 2... a ona ledwo co mi pozwala na do 24... wg mnie przesadza :/ a i mam powrot do domu zalatwiony samochodem bezpiecznie o tej 2. :/ Paranoja, wkurza mnie to wszystko. czemu rodzice traktuja swoje juz prawie dorosle dzieci jak smarkaczy? Dodam ze nie podpadam niczym im.. nie pale, nie pije (okazyjnie tylko) wogole zadnych narkotykow. NNo prawie wzorowo sie zachowuje pod tym wzgledem :/ CO jest do cholery grane?

Gość mama sie
po prostu martwi.to normalne. ja tez mam 18 lat,moja mama pozwala mi zoistawac na cala noc,bo jej uswiadomilam,ze bezpieczniej wracac pierwszym rannym tramwajem niz sie wloczyc nocnymi

Gość Gerdi
Mój tata mi nie pozwalał nigdy chodzić na dyskoteki jak byłam w Waszym wieku. Niedługo po tym zmarł...zrozumiałam, że miał racje, ja tez nie będę przychylna na takie rozrywki w stosunku do moich dzieci.Mama nie ma nic przeciwko chodzeniu na dyskoteki i tak zawsze wracam nie później niż o 02 bo chce mi się spać.Ale jeśli wrócę później to się martwi bo ją przyzwycziłam do wczesnego przychodzenia.

Gość o nieeeeeeeeeeeee
Jak zacznie krzyczeć to powiedz tak: MAMO ALE JA NIE JESTEM JUŻ DZIEWICĄ :P

kurzce.. ale ja chce po prostu potanczyc i to jest mega bezpiecznie bo jak pwoiedziala impreza ZAMKNIETA i tylko ludzie z mojego ogolniaka wczesniej zapisani ;/ do tego OFICJALNIE nie sprzedaja alkocholu ;) I nie wlocze sie busami po nocy! ;(

twoja mam ma prawo sie bac.Postaw sie na jej miejscu moze tobie jest ciezko to zrozumiec ale wyobraz sobie ze masz kochajacego psa o ktorego sie boisz bardzo.Gdybys go puscila tak na dluzej gdzies nie martilabys sie o niego?Napewno tak a teraz sporz na to ze Ty jestes corka swojej mamy ktora bardzo ciebie kocha.To jest naturalne mzoe kiedys to zrozumiesz ale uwierz mi ze ona nie robi ci tego zna zlosc tylko sie o cIebei martwi chce uniknac nieszczesc o ktorych sie ostatnio duzo slyszy.A ty jesli chcesz pokazac ze jstes ta dorosla jak siebie nazwalas nei pokazuj jej bulwersem bo to niedojrzale.Naucz sie wymieniac i podawac argumenty a moze zrozumiec dlaczego mam nie chce cIe puscic?

Gość bez dyskotek mozna zyc
mam 26 lat i ngdy na zadnej nie byl

Gość milusiaaa
oj u mnie było to samo:) jak mama słyszała o dyskotece to dostawała białej gorączki:O Ale na 18-ste urodziny powiedziałam, ze nie chce żadnego prezentu tylko chce aby pozwolili mi wyjść na dyskoteke.Więc mama w końcu uległa:) Jak wróciłam cała i zdrowa to od tamtej pory mogłam chodzić co tydzień:D