Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadzka Awa

Pieluszki nr 4-ktore nie przeciekaja?

Polecane posty

Gość Jadzka Awa

Dopoki dzidzia byla mniejsza to uzywalismy tylko pampersow,ale jak podrosla i siusia wiecej,to pomimo czestej zmiany pampersy niestety przesiakaja(zwlaszcza po nocy).Czy Huggisy np.sa lepsze?

Gość 11111111
zawssze uzywałam tylko pampersów,uwazam ,ze sa najlepsze a moze powinnas juz kupic nr 5 ?

Ja z Pampersami miałam ten sam problem, ciągle wszystko mokre. Polecam bordowe pieluszki z Rossmana, odkąd ich używam mokre ubranka to przeszłość.

Gość może ty
zależy czy to chłopczyk czy dziewczynka. Nie napisałaś w jakim wieku jest dziecko i ile waży. Czasem zdarza się tak jak nie są pieluszki dopasowane lub zle założone.

Ja uzywalam pampersow na poczatku i co druga pielucha to moj synek byl caly mokry, body, spioszki itd. Zaczelam uzywac Huggiesow i nawet raz mi sie nie zmoczyl. Ten sam problem mialy 3 inne moje kolezanki i teraz tez uzywaja Huggiesow i bez problemu. Wyprobuj je, sa dobre. Pozdrawiam!!

Gość Jadzka Awa
Mala ma 9 miesiecy i wazy 9200,wiec nr.4 jest akurat.Kupie paczke Huggies i wyprobuje.

ale uwazaj jakie huggiesy kupujesz!!!!! te rozowe soft&dry sa do d...!!!!!!!!!!! ten drugi rodzaj -chyba zielone, ale nazwy nie pomne ;-) - sa bardzo dobre, ale drozsze.

Gość A Bella Happy
przemakaja czy nie?

Gość Herca
A my tez zrezygnowalismy z pampersow,bo przesiakaly.Moze to zalezy ile dziecko siusia.

Zdarzyło Nam się parę razy z pampersami ale one nie przeciekały tylko gdzieś bokiem mocz uciekał.Były wtedy przeważnie za luzno zapięte. Huggiesy używałam tych tańszych ale czasmi sie to też zdarzało. Mam chłopca więc czasami siusiaczek mu się podwinął i katastrofa. Ja też nie bardzo polecam te tańsze.Używam je czasami ale tylko dla zabezpieczenia bo mój mały w nocy posikuje rzadko.

Zdarzyło Nam się parę razy z pampersami ale one nie przeciekały tylko gdzieś bokiem mocz uciekał.Były wtedy przeważnie za luzno zapięte. Huggiesy używałam tych tańszych ale czasmi sie to też zdarzało. Mam chłopca więc czasami siusiaczek mu się podwinął i katastrofa. Ja też nie bardzo polecam te tańsze.Używam je czasami ale tylko dla zabezpieczenia bo mój mały w nocy posikuje rzadko.