Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrunia21

problem z facetem , może wy go zrozumiecie

Polecane posty

Gość matrunia21

Spotykałam sie z pewnym niedawno poznanym chłopakiem , mówił ze mu sie podobam itd. było Ok spotykaliśmy sie co prawda rzadko bo mam mało czasu , pisał smsy , itd. a ostatnio w ogóle sie nie odzywa , nie wiem przeszło mu ?? już mu się nie podobam ?? ,chyba nie chodzilo mu o sex bo do łóżka to raczej nie próbował mnie zaciągnąć chociaż juz sama nie wiem , ale na odmienne był strasznie zazdrosny o różnych moich kolegów. Dziwny facet , nie rozumie , czasami napisze smsa ale spotkania nie proponuje , i o co mu chodzi ??

Gość żebyś Ty przejęła inicjatywę

Gość matrunia21
Kurde no i właśnie ostatnio też tak pomyślałam, że może się wkurza że nie mam dla niego czasu, i napisałam że może się spotkamy on Ok i się umówiliśmy, zrobiłam tak już 2 razy. A on to tylko smsy umie pisać ?? ja już mu na pewno nic nie napisze o spotkaniu, nie jestem jakaś nachalna , jak się nie chce spotkać to nie .Nie mam pojęcia, o co mu może chodzić :o

Gość foróóómowicz
może znudziło go to, że tak rzadko masz czas i szuka sobie innej, któa ma więcej czasu a jak znajdzie to i smsy przestanie do ciebie wysylac

Gość rety rety
To napisz mu ze zdecydowanie wolisz interpersonalny kontakt niz taki wirtualny moze to da mu do myslenia.

Gość foróóómowicz
a moze nie jest pewny czy mu sie podobasz

Gość zbytdobryzebygokochac
daj spokoj niech pojdzie swoja droga nikt go rzeciez nie zatrzyma jak nie chce, a jesli chodzi i inicjatywe to musi ona od kogos wyjsc. Po 1 spotkaniu od ciebie, a potem od niego, tak sobie mysle.

Gość matrunia21
Nie ,nie o to chodzi że ja chce go zatrzymać, nie jestem w nim zakochana , krótko się znamy , tylko nie rozumie takiego zachowania , jak nic nie chce to niech do mnie nie pisze , a on pisze jakby nigdy nic , buziaczki itd. a spotkać nie wiem sie chyba nie chce .

Gość matrunia21
nie jest pewny czy mu się podobam ?? spotkaliśmy się już z 10 razy alebo i więcej , więc kiedy mjiałby być wreszcie pewny :o

Gość matrunia21
sorry "miałby" , i "albo" miało być

Gość matrunia21
Proszę,poradźcie mi, on nic nie chce tak, bo inaczej to chyba by sie tak nie zachowywał :-(

Gość masz racje dziwny koles ja mam
podobnie

Gość masz racje dziwny koles ja mam
martunia a jak mu napisalas zebyscie sie spotkali to co on na to ??

Gość matrunia21
napisałam mu a on że jasne , i sie spotkaliśmy , było fajnie , normalnie , jak zwykle , a teraz znowu to samo , :-( naprawde nie wiem co o tym myśleć :-( :-( :-(

Gość kopec
może szuka innej a kontaktu nie urywa tak na w razie czego .

Gość marunia21
tak myślicie , kurde to nie może napisać że nic nie chce , ja bym tak zroibiła .

Gość marunia21
zrobiłam mu obciag z połykiem wg zasady - na 3 randce..moze to go zniecheciło.....ale sexu nie bylo....:(