Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopiec....

Jakie są typowe objawy niedoświadczenia w sprawach damsko-męskich u facetów?

Polecane posty

Gość chłopiec....

Gość chłopiec....
up

Gość chłopiec....
Czy takie niedoświadczenie to coś złęgo, obojętnego czy dobrego?

Gość chłopiec....
up

Gość do chłopiec
A czy to wazne?Przecież to nie jakiś szpan się liczy czy tzw."gadka" tylko twoja prawdziwa osobowość, więc po co mówić o objawach niedoświadczenia?A co starasz się o jakaś laskę i Ci nie wychodzi?;-):-)(bez obrazy, tylko pytam)

Gość chłopiec....
nie staram się bo boję się, że z powodu niedoświadczenia mogę popełnić jakieś błędy, które przekreślną mnie w jej oczach Wiem, że liczy się moja osobowość ale może są jakieś oczywiste rzeczy, których nie należy na przykład robić a niedoświadczony chłopak może to zrobić Chciałbym żebyście mnie ostrzegli jeśli są takie rzeczy

Gość matrunia21
tak mówić jej dokładnie o wszystkim na 1 spotkaniu

Gość chłopiec....
czyli informacje o sobie należy jakoś dozować, zwlaszcza jakieś złę rzeczy o sobie zostawiać na duużo później? no tego się już trochę dowiedzialem a przy okazji czy właśnie jakieś złę rzeczy o sobie to należy trzymać bardzo długo w tajemnicy?

Gość Wrom
Nie rozmawiać o polityce, religii, moralności i inne takie rzeczy, w których twoje poglądy mogą się okazać zbyt skrajne np. pary homoseksualne.

Gość chłopiec....
no właśnie rozmawiałem z taką jedną na temat, któy nas poróżnił, to samo jakoś wyszło a poza tym to nie była randka a oto temat: ona uważała (jak wielu polaków), że uczciwą pracą nie można się dorobić i miała na to mnóstwo przykładów w swojej rodzinie a ja pochodzę z bogatej rodziny i wiem że może tak bywa, że uczciwa pracą się nie można dorobić i może tk nawet bywa bardzo często, że nieuczciwie można się dorobić ale wiem też że można się dorobić całkowiecie uczciewie a ona nie i nie no i cóz.