Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Zrobiłam test i wszyła mi jedna kreska zabarwiona, a druga jest też ale taka blada, szara...?? Jak robiłam tydzień temu to była jedna, a teraz jest druga ledwo widoczna. Co to oznacza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pięcioraczki Napisano Wrzesień 18, 2006 zawsze tak wychodzi przy pięcioraczkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pięcioraczki Napisano Wrzesień 18, 2006 grunt to zachowac optymizm w takiej sytuacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 wiem, że to trochę naiwne zapytanie, ale nie wiem jak odczytać ten test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 a z jakiej firmy robilas??????i ta druga kreska wyszla Ci takiej samej grubosci jak ta kontrolna>???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Quick, ale ta druga cieńsza i tylko jakby zarys, to znaczy widać ją ale słabiutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Dziś byłam u lekarza bo nie miałam długo miesiączki i doktor powiedziała, że mam objawy ciąży i żebym zrobiła test. I jutro przyszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Ale ja widzę jedną wyraźną kreskę, a drugą ledwo widoczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blend Napisano Wrzesień 18, 2006 no to jak jutro przyjdziesz to ci chyba powie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hagnee 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 jeszcze mało hcg... jeśli to ciąża a nie np zaburzenia hormonalne zrób jutro rano z pierwszego moczu, powinna być wyraźniejsza... mam nadzieję, że się cieszysz i można ci gratulować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 ja mialam przeboje z pro-testem. zrobilam po 3 tyg od stosunku i na rysunku jest obrazek ze maja byc 2 czerwone kreski dosc grube-takie same , tylko ze ta druga moze byc bledsza ze np rozowa. i zrobilam ten test i 1 kreskaq wyszla ale ja jak to ja musialam z kazdej strony patrzec by miec napewno pewnosc i podeszlam do okna i pod slonce dalam a tam w miejscu gdzie jest niby ciaza byla taka milimetrowa swiecaca kreseczkqa-jakby ryska, a tak to jej nie bylo widac, i tak sie zestresowalam ze szybko pobieglam po drugi ten sam test i po 30 min zrobilam nastepny ten sam i tez tylko 1 kreska wyszla a jak dalam pod swiatlo to te swiecace ryski byly teraz w poprzek calego testu-czyli tak fabrycznie wyszlo i znajoma dzwonila tam do nich z reklamacja na te pro testy i oni powiedzieli ze wlokno ma takie skazy ze pod swiatlo widac takie skazy.ale nie powiem ze strachu sie najadlam. a jak jest ciaza to ta druga kreska powinna byc takiej samej grubosci jak ta kontrolna tylko np jak ta jest czerwona to ta ciazowa moze byc nawet o 3 tony bledsza-ale zabarwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 dla pewnosci zrobilam test beta hcg-17 dni po stosunku i wyszedl wynik mniej niz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Więc to może być skaza testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Dziękuję za opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 nie wiqadomo bo jak mialas takie szare i duzo ciensze bylo od tamtej kreski??????bo powinny byc porownywaqlnej grubosci kreski.moglas odrazu po 2 poleciec i sie upewnic ja odrazu po 2 pobieglam -ten sam by sie upewnic ze nie ma ciazy. a kochalas sie bez zabezpieczenia?????jakie masz objawy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Ja zawsze miałam regularne miesiączki ale ostatnio z mężem postanowiliśmy , że chcemy mieć dziecko i kochaliśmy się bez niczego. Pod koniec lipca miałam miesiączkę ostatniom. I ten test tak wyszedł. Mam 2gi, zrobię rano, ale nie wiem o co chodzi z tym wszystkim i do tego piersi mnie bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 nie wiem bo tego testu co Ty robilas to nie mialam jeszcze, a na rysunku jak tam jest narysowane????? a jaka mialas roznice miedzy kreskami-grubosc? niewielka ? a moze to byla bladorozowa a nie szara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Wiesz otworzyłam drugi test czysty i na nim nie widać drugiej kreski. Na tym co robiłam wcześniej jest druga, cienka i taka szara. Jutro ten drugi zrobię. Już wypaliłam ostatniego papierosa, więcej nie będę bo przecież mogę być w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Ale szczerze mówiąc to bardzo chce mi się palić:-( Nie wiem jak wytrzymam.:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 A czy ty jesteś mężatką??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 nie jeszcze nie , dopiero mam 22 lata, studiuje wwiec jeszcze nie chcialabym miec dziecka . a ta szara kreska jest widoczna normalnie w swietle pokojowym czy pod slonce musialas dawac?????bo jezeli normalnie widac ja w swietle pokojowym a jest malo widoczna to moze byc ciaza. ja swoj test musialam pod slnoce dawac i dopiero ta kreseczke bylo widac jak ta 1 np miala 6mm grubosci to ta duga nawet moze 1 mm nie miala taka ryska i tak sie swiecila -taka jakby az wyzarte czysto biala swiecaca a tak normalnie nie bylo jej widac a w tym drugim tescie to te kreseczki swiecace byly w poprzek calego testu. a jak ogladalam na necie kiedys jak wygladaly pozytywne testy dziewczyn to one mialy tak ze 1 kreska czerwona a druga tak samo gruba -tylko ze jasniejszy kolor wyszedl .a na ulotce narysowane jest ze taka sama grubosc-a mi sie wydaje ze takie same powinny byc bo w tescie te dwa pole maja ten specjalny barwnik i sa one takie same i te drugie albo sie zabarwi albo nie-ze taki sam odczynnik maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 wiesz jak Twojqa jest szara kreska-to moze byc ciaza bo juz jest jakis kolor a mozliwe ze bardzo jasny odcien wyszedl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Ja mam 25 lat. Skończyłam studia w marcu. I teraz nawet cieszyłąbym się jakby to była ciąża. Choć rok wcześniej mówiłam, że długo dzieci nie będę chciała mieć, teraz chcę. U mnie na tym teście nie muszę dawać pod światło, widać ją w pokoju, ale jest widoczna tylko właśnie cienka i szara to dziwne. Jutro napiszę rano jak wyszedł drugi. Bardzo dziękuję ci za rady. Życzę ci powodzenia na studiach. Mam w W-wie brata, to fajne miasto. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Tak szara jest więc to może być odcień bardzo słaby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 jak widac ta druga normalnie bez dawania pod swiatlo to moze byc ciaza. a jest bardzo ciensza od tej 1 ? polowe ciensza? o jeden mm ciensza? czy calkowicie cieniutka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 bo jednak te wlokno jest biale i jak Ci szara wyszla to juz jest zabarwienie, wiec praqwdopodobnie to ciaza, gratulacje. u mnie byla biala tylko ze swiecace i tylko pod promienie sie mienila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Jest cieniutka więc nie wiem. :-( Zobaczymy. Rano będzie pewniejszy wynik. tylko mnie to zdziwiło, że ona się pojawiła, bo nigdy wcześniej nawet cienkiej nie było. Lekarka mi mówiła, że mogę być w ciąży ale żebym potwierdziła testem.:-) Jutro jeszcze zobaczę. A można wiedzieć czy ty już po cichu myślisz o macierzyństwie.:-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi tez wystapilo Napisano Wrzesień 18, 2006 o nie. chce najpierw skonczyc studia i dopiero potem jak sie urzadze. mi test krwi wyszedl ze nie ma ciazy wiec jestem spokojna. a Tobie zycze wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda.W 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Dziękuję ci bardzo. Ja życzę powodzenia na studiach i dobrej satysfakcjonującej pracy. Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach