Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrum wrum

ale kaczynski belkocze

Polecane posty

Gość wrum wrum

nie uwazacie? :O

jestewm za opłaceniem temu panu lekcji dykcji.Ledwie zrozumiałam:o

Gość ja natomiast powiem
uwazam ze jestes debliem !ze poruszasz sprawy o ktorych pojecia nie masz i tylko sie wysmiewac potrafisz !ty pewno jestes BOGIEM i wszystko robisz NAJ!!!!!!! zalosne

nie dosc ze zajec u logopedy to przydalo by mu sie troche z komunikacji interpersonalnej

do JA NATOMIAST POWIEM problem jest taki ze my nie jestesmy osobami publicznymi i niewiele osob musi nas zrozumiec a oni niestety wypowiadaja sie przed narodem

Gość wrum wrum
wydaje mi sie ze jezeli prezentuje nasz kraj to POWINIEN UMIEC wyraznie mowic. Jak grali w bajce o ksiezycu, to jakies 2 babki musialy podstawiac im glosy bo juz wtedy mieli kiepska dykcje

Gość ja natomiast powiem
gdyby tak sie przydarzylo ,ze na wysokim stanowisku bedzie osoba niepelnosprawna to tez bedziecie sie smiac !?moze to problem wymowy nie do przejscia ,nie do opanowania?? a zaraz same zarzuty i pretensje i wysmiewanie...

Gość moim skromnym zdaniem......
to to co teraz pokazywali w faktach...Kaczyński był na bank pijany :O

W programie \"Szkiełko \" na TVN24 pokazali co Kaczyński porafi powiedzieć po angielsku :o [było to teraz na wyjezdzie chyba w Izraelu] tylko good i yes Żenada :o:o:o Myślałam, że się spalę ze wstydu za Kaczora :o

to nie chodzi o wysmiewanie i zarzuty. tutaj mozna troche to zniwelowac i naprawic.

Gość ja natomiast powiem
ja uwazam ze po 4 latach nabierze oglady;) pamietacie kwacha /?jak on wygladal ,jak mowil ,jak nas reprezentowal po kielichu nawet na cmentarzu polakow nie potrafil fasonu trzymac . ale to juz odrebna sprawa kazdego z nas . ja mu daje szanse i czas na poprawe milego wieczorka

ja mimo ze go nie trawie tez mu daje czas ale niestety w ciagu roku narazie nic nie widac poprawy za 4 lata to ten pan a raczej panowie narobia wstydu.wtedy to oni beda mogli sie ogladzac niestety

Bełkotał.Nie jąka sie , nie ma problemów z r.Po prostu pod nosem mruczał niezrozumiale.Tak , to ja sobie mogę przy gotowaniu mruczec.

Gość wrum wrum
ale chyba cos podciety musial byc .. bo belkotal wyjatkowo okropnie

Żeby być przywódcą w dzisiejszych \" pędzących \" , szalonych czasach należy - tak z grubsza - być : - elokwentnym - mądrym - bystrym w sprawach społecznych - być specjalistą w przynajmniej jednej całkiem dowolnej dziedzinie nauki - mieć wygląd - mieć kulturę bycia - mieć obycie dyplomatyczno - salonowe Takie są wymogi obecnego , medialno - telewizyjnego świata . Świata który pędzi do przodu i nie ma czasu na nauke tego podstawowego abecadła koniecznego dla przywódców członków U E . Kaczyńscy - obaj - nie mają żadnych z tych podstawowych cech należnych głową państwa . Jak zajeli najwyższe stanowiska w naszym kraju pozostanie dla mnie nieodgadnioną tajemnicą . Fakt się dokonał i nie będe się tu nad tym rozszczulał . Obaj Panowie usilnie , każdego dnia pracują nad tym aby przekonać naród , jak bardzo się mylili głosując na nich ! Bardziej mnie martwi , że za braćmi K. nie widać nikogo , kto spełniał by powyższe wymagania !!! To jest tragedia !!! W 37 mln. kraju nie mamy ani jednej , oficjalnie zaprezentowanej osoby , która nadawałaby się do rządzenia ! PiS dno całkowite , SLD dopiero rządziło - i nic nie pokazało ( państwo kolesi ) , PO jest bez jaj i marne szanse , że może być lepsze od PiS... Cała reszta to mniej niż zero... Więc kto ma do cholery rządzić naszym krajem i przestać go ośmieszać ???? Pytanie jak narazie pozostaje bez odpowiedzi !!

Gość zimorodek
No Future (in Poland)!

Latwo napisać \" Polska bez przyszłości \" , ale co dalej ? Przecież trudno się pogodzić aby wciąż nami rządzili nieudacznicy , pajace , oszołomy i inni szaleńcy .

Gość ole.
Tycjanie znów się produkujesz . I co z tego , że masz racje , masz cholerną , całkowitą racje ... I co z tego ? Moherowych beretów nie przekonasz , a tu na forum ludzie będą pisać każdą bezsensowną głupote , byle negować poprzednika . Ot , tak z przekory , bez ładu i składu... To nie to forum !

Gość ole.
pisz o miłości do księzy , stosunkach analnych , długościach penisów -- tu ci odpowiedzą , choć na te tematy tez gówno wiedzą ...

Gość Marta 19
Z tycjanem się zgadzam jak zawsze , ale ole przesadza . Myśle , że nasze forum jest nie gorsze od innych. Tu tez ludzie mądrze i z sensem piszą . A , że czasem małolaty wskoczą i dziamocza to tak jest teraz wszędzie

Gość kaczynski musialbyc
z lekka przyciety, bo tak belkotal jak nigdy i do tego glupie miny robil,ale mnie sie rzucila w oczy jeszcze jedna rzecz, otorz moim zdaniem lech kaczynski, w rozmowie z reporterka tvn stal na krawezniku, a reporterka na ulicy jak kojarzycie rozmowe tej samej reporterki sprzed bodaj 2 dni z jaroslawem kaczynskim to tam ona patrzyla na jarka nieco z gory, a w tej sytuacji bylo na odwrot:)

Gość kamarioshi
ja jestem logopedą i wyobraźcie sobie mój ból jak go słucham!!! toż to istny szczękościsk!!!! w czasie kampanii to jeszcze jakoś ta paszczę otwierał a teraz to ma w nosie, czy go naród zrozumie czy nie! Totalne lekceważenie!!!! nie moge ani ich słuchać, ani patrzeć :-0

Gość kamarioshi
ja jestem logopedą i wyobraźcie sobie mój ból jak go słucham!!! toż to istny szczękościsk!!!! w czasie kampanii to jeszcze jakoś ta paszczę otwierał a teraz to ma w nosie, czy go naród zrozumie czy nie! Totalne lekceważenie!!!! nie moge ani ich słuchać, ani patrzeć :-0

Gość kamarioshi
jakby chciał i włożył odrobine wysiłku to mógłby mówić zrozumiale...ale teraz jak juz ma wszystko to po co mu to??? :-0

Gość I nie umie śpiewać
Żenada !

Gość I bliżniak
Żenada !

Gość koza.
To , to jeszcze nic . najlepsza była ta chęć całowania Sikorskiego po rękach w świetle leflektorów. Dobrze że się Sikorski zreflektował i cofnął ręke . A może on jest ten ...(!?) ....i dlatego tych tak tępi....