Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka22

uderzyłam chlopaka

Polecane posty

Gość malutka22

uderzylam mojego chlopaka w twarz ,a on mi powiedział , żebym uważała bo ktoś mi jeszcze kiedyś odda :-( :o wiem nie powinnam na niego podnieś ręki ale strasznie się zdenerwowałam , a on z tym tekstem wyskozyl , nie wiem powinnam go zostawić , jeszcze kiedyś faktycznie mi odda :o

Gość ggruszka
najwazniejsze ze Cie nie oddal!!! gorzej jakby to on pierwszy Cie uderzyl, przepros i tyle...

Gość nie odda
nie odda , przecież to facet ;-) jest

Gość malutka22
uderzyłam go- źle zrobiłam , kłuciliśmy się i powiedział coś bardzo dla mnie przykrego , ale wiem że to mnie nie usprawiedliwia , nie powinnam .

Gość przepros ze go uderzylas
ale powiedz ze on ci zrobil przykrosc!

Gość malutka22
ale on z tym tekstem :o jakby nie myślał o tym żeby oddać to chyba by tak nie mówił , nawet by mu to głowy nie przyszło , nie wiem ale tak mi się wydaje .

Gość ja bym na jego
miejscu chyba nic nie powiedział tylko np popatrzył wymownie ale jeszcze zależy czy uwazalbym ze zasluzylem czy nie, bo za niektore rzeczy to w sumie moze i sie nalezy ale czy jak sie jest w zwiazku no to juz nie wiem

Gość malutka22
na pewno wie że mi zrobił przykrość , ja się kogoś wyzywa ,to trudno żeby ta osoba była zadowolona. :-(

Gość ja bym na jego
myślę żę to zły znak no chyba że się już nie powtórzy

Gość ja bym na jego
no jak wyzywał. w takim razie tym bardziej to nie świadczy bardzo dobrze no ale moze tak zle tez nie, moze to jeszcze nie koniec:)

Gość malutka22
to co mam go znowu uderzyc i zobaczyc czy sie powtórzy :o bez sensu , ale moze faktycznie tak tylko powiedzial w końcu mi nie oddał , nie wiem kurde .:-(

Gość malutka ale Ty wymyslasz
przeciez powiedzial jasno ktos kiedys a nie on!!! gdyby mial ci oddac to zrobilby to teraz, zreszta dziwne, martwisz sie najbardziej nie tym ze go uderzylas tylko tym ze jak go nastepnym razem uderzysz to Ci odda? o co ci chodzi, masz w planach go jeszcze uderzyc?

Gość malutka22
nie ,nie mam w planach , ale nigdy nic nie wiadomo , a on powinnien mie wyzywać też chyba nie , smutno mi że go uderzylam ale to co on na to powiedział mnie strasznie zdziwiło , ale może faktycznie nie mówił o sobie, a ja sobie to tak do serca wziełam .