Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś zna

czy ktoś zna taki krem????

Polecane posty

Gość czy ktoś zna

Nazywa się StriVectin SD - na blizny, można go dostać w Sephorze, jeśli znacie proszę podzielcie się opinią na ten temat - zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy warto?

Gość kccc
nie znam go, ale warto zapytać lekarzy jest tego dużo np. cepan , masa perłowa-to chwalą, ale są drogie i skuteczne-warto spytać lekarza

Gość olustert
nie wiem czy jest skuteczny - podaj skład - to napewneo ktos oceni... wiem jednka że jest paskudnei drogi... a próbowałaś np acne derm - tylko przy tym filtry wysokie na dzień?? gdzie masz te blizny i z ajkiego powodu... ten krem to chyba raczej nic nadzwyczajnego jak za te cenę

Gość No to jak Ty się leczysz
wogóle kremy to bajera:)powstaja coraz to inne nowsze a problemów coraz to wiecej,najlepszy jest kolagen naturalny

Gość olustert
haha kolagen - nie wchłania sie przez skórę bo ma za duże cząsteczki - ocenione prze naukowców! Dobry krem nie musi byc drogi ale treściwy w składzie - i jest takich trochę ale dobór zalezy już od indywidualnych preferencji skóry.

Nie prawda jest ,że kolagen nie wchałania sie przez skóre:)to własnie jest jego jedyna droga wchłaniania:)a Ty jestes taka naiwna że słuchasz naukowców???

Czytaj dokładnie mój wpis o kremach:)

Gość katinka33
Facet kupił mi zestaw na Gwizadkę: krem na rozstępy plus krem pod oczy Strivectin. Napiszę Wam czy działa. Niby się cieszę na te kremy bo chciałam je sobie kupic już 3 lata temu ale zawsze mi było żal kasy....a teraz jakos mi smutno że on tyle za to zapłacił....Jeszcze głupiej się poczuję jak się okaże że te kremy to ściema.

No to przeciez wiadomo że kremy to sciema:)i nie tylko te ale wszystkie:)im wiecej ich używc bedziesz tym gorzej dla skóry:)

Gość jakby mój facet
kupił mi krem na rozstępy czy kurz łapki to bym się chyba poryczała. To tak jakby komuś mydło kupić-jedno się kojarzy po otrzymaniu takiego prezentu-że jest się brudnym...

tu kremy nie pomoga czy nie czytelnie napisane?????hmmmm

Gość katinka33
Kupił mi krem bo wiedział że zawsze żal mi było na niego kasy i wie że najbardziej się cieszę właśnie z prezentów kosmetyków. Mam na tym punkcie fioła. Nie muszę miec żadnej biżuterii ani superciuchów ale jak kupię ładnie pachnący balsam za 8 zeta to jestem w 7mym niebie.

Gość katinka33
Napiszę niedowiarkom: na zmarszczki pod oczami działa kiepsko, przebarwienia rozjasnia słabo ale za to działa rewelacyjnie na rozstępy i sine blizny po trądziku. Już po 2 tygodniach widzę różnicę. Rozstepy robią się coraz cieńsze, takie niteczki. Żałuję że wcześniej nie używałam tego kremu, gdybym stosowała go 2 lata temu teraz po rozstępach nei byłoby śladu. Zdecydowanie ten krem jest lepszy od lasera, i tańszy. 40 ml pod oczy plus 50 ml na rozstępy w zestawie kosztował 370 zł to mniej niż jakieś inwazyjne zabiegi laserem czy kwasami, zresztą zabiegi trzeba wielokrotnie powtarzac więc koszty rosną....