Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziara58

pościel z flanelii?

Polecane posty

Gość madziara58

mam do was ogromną prośbę ,chciałabym sobie kupić pościel z flanelii,ale nie wiem czy warto,czy kosmaci się itp.dzięki za odpowiedzi

ja polecala bym z satyny ale bawelnianej czyli nie tej blyszczacej. co do flaneli to nie wiem

Gość madziara58
ja mam jedną z satyny,ale nie wiem jakiej i jest tak skosmacona ,ze spanie pod nią to jest coś okropnego

Gość ja posciel z flaneli
polecam ale w zimie bo jest cieplutka na lato sie nie nadaje

Gość nie kosmaci się
i jest cieplutka

Gość flanellka
szczerze mówiąc to nie polecam. Nie kosmaci sie ale jest tak nieprzyjemnie gorąca,ze nocy nie moge pod nia wytrzymac... ukrop przede wszystkim. malo przyjemne uczucie wstawac rano zlaną potem...

Gość madziara58
dzięki wielkie,to czyli satyna na lato,wiosna i jesień-kora a w zime flanela..

Gość citrus
Flanelka sie nie kosmaci (przynajmniej u mnie) a jest pod nią tak ciepluchno zimą. natomiast satyna bawełniana po dłuższym użytkowaniu się supli, tzn, ma maluteńkie twarde supełki które są nieprzyjemne dla nóżek:) Ale przecież można to odsupełkować! Ha, lepiej późnio niż wcale:)

Gość ot dlaczego
nie lubie poscieli z flaneli, bo nie jest gladka (jest tepa) raz trafilam na zla jakosciowo i sie w praciu z niej zrobil jeden wielki puch :D

Pościel z satyny jak dla mnie wygląda kiczowato i tandetnie :O z gładkiego materiału (najlepiej jedwabiu) najlepiej wyglądają juz zasłony .... pościel z bawełny jak dla mnie jest najlepsza, ale jak tam kto woli ...

Gość dama szpinakowa
mechłaci się nie tylko flanela , z korą bywa to samo .Jestem zmarxluchem i osobiscie wolę flanelkę , milusia , ciepła i przede wszystkim to bawełna .

Gość leniwa pani domu
ja wybieram korę, bo nie trzeba prasować:P

Gość gość
jeśli flanela, to tylko polskiej produkcji! polska flanela jest najlepsza na świecie, ale oczywiście chińszczyzny można kupić taniej... jednak chińska jest na 1 sezon, a polską flanele używam już 8lat i nie zamierzam jej przerabiać na szmaty do podłogi bo jeszcze wygląda super, ani jednej kulki na niej nie ma. cieplutka w dotyku, ale wcale nie przegrzewa organizmu. tutaj zawsze kupuję bo mają tylko polskie w ofercie http://www.tekstylia.abc24.pl/default.asp?kat=18259

Gość gość
Tez uwielbiam flanelowa,ale tylko na jesien i zime.Jest milutka,cieplutka i az sie chce nia otulic. Na lato zakladam na letnia koldre bawelniana posciel.