Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarpetki piorę sam

złota obrączka na palcu i kawałek papierka,dlaczego to tak ważne dla kobiety?

Polecane posty

Gość skarpetki piorę sam

Gość skąd to pytanie
a dla mężczyzny to nie jest ważne ? Chyba jednak jest ważne skoro większość ludzi bierze ślub a raczej slubu nie da się zorganizować tylko i wyłącznie z inwencji kobiety więc lepiej dobrze się zastanów nad tym o co właściwie pytasz. Owszem jest to ważne kobiety, szczególnie wtedy jeśli natrafiła na niedojrzałego chłopczyka który boi się odpowiedzialności i sam nie wie czego chce. Jeżeli jednak trafiła na zdrowo myślącego mężczyznę to slub jest równie ważny i dla mężczyzny i tu kobieta bynajmniej nie wywiera żadnej presji.

Gość U mnie
to mój mąż chciał a ja nie za bardzo

Gość 50 lat minęło
Zrozumiecie po 40-stce, kiedy już nie będziecie się czuć tak atrakcyjne fizycznie, jak przed 20-stu laty, a wkoło waszych partnerów wciąż pojawiać się będą inne, młodsze kobiety. Kiedy każde spóźnienie męża z pracy będziecie odczuwać jako odejście męża do innej (młodszej, ładniejszej, bardziej otwartej na róznego rodzaju eksperymenty seksualne) bo w koncu nic trwałego już was ze sobą nie wiąże (uczucia sa w małżeństwie rzeczą chyba najmniej trwałą i do tego czasu, jeżeli nie są poparte innymi sprawami, zwykle zdążą się wypalić). A w tym wieku juz nie tak łatwo znaleźć sobie nowego partnera. I dopasować do niego swoje zachowania. A jeśli nawet tak by się zdarzyło że partner odchodzi, to lepiej jest być czyjąś byłą żoną, niż byłą zabawką.

Gość ot dlaczego
bo niektore kobiety lubia by je ktos zaobraczkowal jak krowy ... czuja sie wtedy dowartosciowane "bo je ktos chcial' i z gory patrza na te niezaobraczkowane :P

Gość nie dla kazdej
:P dla mnie to akurat nie jest wazne nie licza sie symbole ale uczucia ....

Gość nie dla kazdej
i naprawde nie muse miec obraczki i papierka by czuc sie kochana i szczesliwa....

Gość no wlasnie
Calamity Jane trafilas w dziesiatke. Tylkoprzysiega jest wazna. Facet ktory lamie przysiege i lata za gowniarami jest wart zero. ( ladnie powiedziane) Jezeli takich facetow mamy to wcale nie jest warto ich trzymac. Niech ida do dziwek. Poetm beda wracac na kolanach skomlac aby ich przyjac z powrotem. Ale kto jest zdrajca zasluguje tylko na spluniecie i kopa w dupe.KTO NIE UMIE SIE POWSTRZYMAC NIE JEST HONOROWYM CZLOWIEKIEM