Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmma

czy nie macie wrażenia że dziewczyny

Polecane posty

Gość mammmma

w dzisiejszych czasach są gorsze od chłopków czasami wstyd mi za nie jak widzę jak muszą sie stroić malować żeby złapać chłopaka który nie stara się nic a nic bo wie że i tak jakąś pannę złapie

Gość karuzela z madonnami
ja tam uważam że od chłopów nie ma nic gorszego

Gość mammmma
chłopak wygląda jak obwieś i obdarza laskę niewybrednymi tekstami a ona jest z tego dumna hehe

Gość karuzela z madonnami
chyba masz na mysli dzisiejszą młodzież, tak? ja mam24 lata i u mnie w roczniku juz zdażaja się takie pustostany, ale to nie jest tak dramatyczne jak te młodsze roczniki! TO TRAGEDIA i zgadzam się z Toba, ta podstawówka i gimnazjum to najgorsze!

Gość mammmma
mam 25 lat i czuję sie młodo ale jak facet obmacuje dupę dziewczyny w publiczny,m miejscu a ona sie cieszy że "ma powodzenie" to zgroza

Gość a będzie jeszce gorzej
wyobrażacie sobie co będzie za kilkanascie lat?kiedy te puste nastolatki zostana mamami..jaki przykład dadza swoim dzieciom?to będzie sodomia i gomoria..

mammmma --> właśnie wyjrzałam przez okno i mym oczom ukazał się właśnie taki obrazek :D pomine fakt że mają po 14lat :o

Gość w sklepie
no tak masz 21 i dla Ciebie dziewczyna dwa lata młodsza to już małolata :O dziwne, bo małolatą to chyba mozna nazwać kogoś młodszego chyba o trochę więcej lat niż dwa :O

W mlodym wieku 2 lata robia wieksza roznice niz w starszym. A tak a propos topiku, to jak bylam malolata to tez mialam fiu-bzdziu w glowie i niejeden brzydki grzeszek sie popelnilo w imie szpanu i zdobywania wrazen, teraz moge sie jedynie posmiac z politowaniem sama z siebie, gdy to sobie przypominam. :) To sie nazywa DOJRZEWANIE.