Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek z londynu

jak poznać polkę w londynie

Polecane posty

Gość kkjhfr5yu
A ja spałam z jednym ciapatym- pakistańczykiem choć nikt by sie po mnie tego nie spodziewał,jestem uważana za b. ładną,wykształc,z dobrego domu.I moge powiedzieć,że miałam sex stulecia z nim!!Lepszy sex to chyba juz grzech!Faceci możecie sie uczyc od nich.Maja temperament,wyobrażnie,sa delikatni i perwersyjni i cierpliwi zarazem.Poszłam z nim do łóżka po 2 miesiącach znajomości.Do tej pory utzymuje kontakt,bo jest intelig osobą.Nie jak więszkość ciapaków brudasów!

Gość małgo4444
ja też miałam z takim jednym sex ale tylko romans mały. to chyba ni etylko twoja opinia.Słyszałam od innych dziewczyn że też tak miały niebiańsko w łóżku!!POLACY sa dużo gorsi!!

Gość do kkjhfr5yu
gratulujemy seksu z brudasem. Zawsze bedziesz miala to pietno, do konca zycia

Gość kkjhfr5yu
jeżeli już pytasz to miał raczej mały rozmiar,można powiedzieć delikatnie zbyt może mały.Ale jak już teraz wiem rozmiar nie ma znaczenia tylko mózg.I jeszcze jedno ja nie twierdzę,że ciapate to super tylko ja poznałam akurat takiego faceta który oprócz koloru skóry ma bardzo mało wspólnego z tymi stereotypami.Przecież nie każdy polak to złodziej itd....

Gość kkjhfr5yu
aha jeszcze jedno,to mój drugi facet z którym miałam sex,mam 25 lat i nie czuję żadnego pietna ...z tego powodu i w porównaniu z innymi dziewczynami w moim wieku ,które niejednego faceta gościły moge powiedzieć,że to raczej jest naganne.

Gość kkjhfr5yu
puszczać się na lewo i prawo a nie pójsć z facetem do łóżka kt, akurat jest azjatą.

Gość prosze mi powiedziec co to
jest "ciapaty"? arab jakis?

Gość jacek z londynu
trzeba tu być , żeby wiedzieć kto to jest "ciapaty" . Trzeba to widzieć. Ogólnie ciapaty to brudas

Gość kkjhfr5yu
tak ciapaty to azjata

Gość kkjhfr5yu
aha i zgadzam sie ,ciapuchy to Ogólnie brudasy szczególnie ci starzy,faceci i baby.podobno w domach maja totalny syf.oczywiście mówie o londynie tylko,bo tam mieszkałam przez 7mcy.Ale ten akurat był super gość.

Gość kkjhfr5yu
i bardzo czysty,wygolony nawet

Gość kkjhfr5yu
aha... jeszcze dodam, że ma pokręconego batoga jak makaron z zupki chińskiej stąd potrafił spenetrowac mi całe metry jelit przy seksie analnym, wyborny z niego ciapaty nie taki jak inni.

Gość kkjhfr5yu
jakis debil po de m ni e sie podszył.jesteś żałosnym idiotą.Gratuluje wyobrażni.I nie uprawiałam sexu analnego nigdy.

Gość Sheherezada 21
smiuechu warte anglieski to wyruchane na wylot szmaty mozna je rozpoznac z kilometra!

Gość do pustakow z polski
jestescie zalosni i zacofani polacy sa zazdosni o facetow z azji, wy jestescie nudni, beznadziejni w lozku, zero w was romantyzmu, nie umiecie dbac o kiebiety i ich kochac mam 21 lat i od dwoch lat spotykam sie z facetem z Indii, (nie jest muzulmanem, tego bym nie zniosla) nie moglabym byc bardziej szczesliwa i kochana!!! poza tym faceci z polski sa zazdrosni o ich kolor skory, wy jestescie tacy nijacy w porownaniu z czekoladowymi kochankami!!!! jestescie zerem z woda zamiat mozgu!

Gość hahahaaa3
odezwala sie szmata :D Za kilka lat twoj ciapatek zalozy na ciebie szmate tak jak oni maja i namaszczy tym czerwonym swinstwem co maja na lbach :D bedziesz mu myla nogi przed posilkiem i ogladala te najglupsze na swiecie filmy ktore oni robia ! POWODZENIA!!HAHAHAAAAHAA

Gość co za brednie
kobiety , podobnie jak mezczyzni , we wszystkich krajach sa ladne lub brzydkie, zadbane lub zaniedbane , szczuple lub grube itd. nie ma znaczenia czy sa to Polki, Angielki, Wloszki ....itd. macie o czym dyskutowac. rzygac sie chce.

Gość co za brednie
jeszcze jedno - madre lub glupie ....

Gość do jacka
jestes nastepnym złosliwym polaczkiem w Anglii który krytykuje Polki ze dziwki i jeszcze dodatkowo teraz wszystkie sa brzydkie.. ciekawe to wszystko co koles nie mozesz sobie znalezc dziewczyny stad ta frustracja bo Polki wola obcokrajowców a Angielki brzydkie czy ładne nawet na ciebie nie spojrza bo jestes dla nich tylko tanim robolem z Polski zreszta napewno bys sie z nie dogadał swoja łamana angielszczyzna.I co mam racje? Pewno ze mam

Gość do jacka
jestes nastepnym złosliwym polaczkiem w Anglii który krytykuje Polki ze dziwki i jeszcze dodatkowo teraz wszystkie sa brzydkie.. ciekawe to wszystko co koles nie mozesz sobie znalezc dziewczyny stad ta frustracja bo Polki wola obcokrajowców a Angielki brzydkie czy ładne nawet na ciebie nie spojrza bo jestes dla nich tylko tanim robolem z Polski zreszta napewno bys sie z nie dogadał swoja łamana angielszczyzna.I co mam racje? Pewno ze mam

Gość logicznie myslaca
'jestes nastepnym złosliwym polaczkiem w Anglii który krytykuje Polki ze dziwki i jeszcze dodatkowo teraz wszystkie sa brzydkie.. ciekawe to wszystko co koles nie mozesz sobie znalezc dziewczyny stad ta frustracja bo Polki wola obcokrajowców a Angielki brzydkie czy ładne nawet na ciebie nie spojrza bo jestes dla nich tylko tanim robolem z Polski zreszta napewno bys sie z nie dogadał swoja łamana angielszczyzna.I co mam racje? ' Jezeli zakladasz, ze Polacy sa sfrustrowani, tacy beznadziejni i sa 'traktowani jako robole z Polski', to powiedz mi, prosze, jak traktowane sa Polki, przez ich 'narzeczonych'. Zatkalo???? To ja ci powiem. Traktowane sa jak najtansze prostytutki, ktore za kawke, coca-cole i machniecie przed nosem brytyjskim paszportem wypinaja dupe. Bardzo rzadko dochodzi do slubu, a jezeli juz dojdzie to ta biedna dziewczyna nawet sama nie zauwaza jak szybko przeistoczona zostaje w wierna kopie swojej tesciowej. Tylko ja nie rozumiem jednej rzeczy, z jakiej racji zachowanie pan puszczalskich, wplywa na opinie wszyskich Polek za granica. A ze wplywa to wiadomo. A ja sobie nie zycze, zeby jakies ciapate, (tylko dlatego, ze podejrzewa, ze jestem Polka, bo mam jasne wlosy i oczy) gwizdalo za mna, albo chamsko mnie zaczepialo. Paru juz sie przeliczylo, bo nagle sie okazalo, ze wrocilam sie do nich i wytlumaczylam im moje zapatrywanie na takie znajomosci. Drogie panie o malych ambicjach, nie sprzedawajcie swoich pup tak tanio. I wezcie pod uwage jeszcze to, ze kiedys wrocicie do swoich mazurskich wiosek i zawsze znajdzie sie ktos uczciwy, kto chetnie poinformuje okolice o waszych poczynaniach poza Polska...

Gość Bruno
'logicznie myslaca' skad piszesz ?

wracając do tematu.. angielki są grube jak wypasione krowy - nawet mówią o tym jakieś tam wielonarodowe sondaże na temat otyłości.. noszą spódniczki i krótkie bluzki nie krępując się niczego.. chcesz się wyzbyć jakichkolwiek kompleksów to jedź do anglii :-P ale są i takie które są normalne i wyglądają jak polki ;)) polki są szczupłe albo troszkę przy kości i nie mają na pewno płaskich dup :)) poza tym noszą spodnie mimo że mają zgrabne nogi :)) a co do angoli..to są przystojni tylko..zęby mają krzywe.. to są oczywiście tylko i wyłącznie moje spostrzeżenia :))

\" kkjhfr5yu A ja spałam z jednym ciapatym- pakistańczykiem choć nikt by sie po mnie tego nie spodziewał,jestem uważana za b. ładną,wykształc,z dobrego domu.I moge powiedzieć,że miałam sex stulecia z nim!!Lepszy sex to chyba juz grzech!Faceci możecie sie uczyc od nich.Maja temperament,wyobrażnie,sa delikatni i perwersyjni i cierpliwi zarazem.Poszłam z nim do łóżka po 2 miesiącach znajomości.Do tej pory utzymuje kontakt,bo jest intelig osobą.Nie jak więszkość ciapaków brudasów! 1 2 \" Jeżeli muzułmański to juiż prawie na pewno psychol:O.

Gość nicosia
ja cie znam JACEK jestes z raciborza

Gość mmmgjhdfgjvhgsdfhdsgf
mmm w dupie to mam

ten temat to prowokacja ... predzej po ksztacie twarzy albo kolorze wlosow poznasz