Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek z londynu

jak poznać polkę w londynie

Polecane posty

Gość MartinDeutschland
Ja nie mówie Polalcy święci ale, nie rozumiem takiego narzekania Polek na Polaków i idealizowanie różnych murzynów, muzułmanów. Niestety też i wsród imigrantów głupi ludzie wyjeźdzają. Muzułmanin ukrywa że ma żony i dzieci i dają Polkom komplimenty i znajdzie się naiwna Polka, mam nadzieje że to mniejszość, która zaufa jemu. Takie zachowanie to niebezpieczne dla białej rasy, bo to również przez takie dziewczyny biała rasa ginie a inne mnożą się. Dla Polek. Zanim słub to lepiej co najmniej 5 lat meżczyznę znać, a nie zaraz kochać się. A potem płacze, a ja takim wcale nie współczuję.

Trzeba to przyznać że te polki które się tu wypowiadają to w większości pasztety których żaden normalny polak nie chciał. zobaczcie sobie w Polsce ciapatego albo murzyna widać tylko z grubą i brzydką polską bo żadna ładna takich nie chce

...a ja Wam powiem tak. Na wyspie mieszkam juz dziewiec lat i widze, ze jest tu duzo ladnych Polek i duzo ladnych Brytyjek. Sa tez brzydkie Polki i brzydkie Brytyjki. Jedne sa pozadne, drugie nie. Jedne chca bialego, drugie czarnego a niektore bawia sie same i to im sprawia frajde, bo wokol nich ich zdaniem wszyscy sa poj....ani :) To samo jest z nami facetami. Ja osobiscie przejechalem sie na naszych dziewczynach nie raz i to bardzo mocno. Angol z ktorym mieszkalem startowal do jednej ale od poczatku bylo widac, ze mu nie idzie a ja zobaczylem pierwszy raz i nie moglem z siebie slowa wydobyc. Musialem poczekac az Angol bedzie mial juz dosyc bezsensownego dobijania sie do jej serca a ja caly czas w delikatny sposob pokazywalem jej, ze wciaz o niej mysle i mi na niej zalezy. Jestesmy juz ponad trzy lata ze soba, szanuje mnie, moja prace i dzielimy wydatki. Pracuje jako project manager a ja jestem zwyklym polaczkiem ale tez w miare zarabiam i staram sie byc dla niej dobry i czuly. One tez potrafia bardzo mocno kochac, nie wymagaja wiele. Potrzebuja milosci i szacunku. Zycze kazdemu, NORMALNEMU polaczkowi tak kochanej Angieleczki jaka mam ja. ...a Poleczki dla mnie to moga sie piep...szyc nawet z Zulusami. Cmok Cmok.

Gość Polkaa80
tutaj www.polacy.co.uk ;)

Gość lolek24
pupilek ma racje polac mu =D