Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1977

czy lubiicie być skuwane/wiązane?

Polecane posty

Gość ewcia1977

Mnie cholernie podnieca, gdy mój partner wiąże mi ręce, przywiązuje mnie do łóżka czy w inny sposób czyni mnie uległą... Jak to jest u was?

Gość ewcia1977
sram do zlewu:classic_cool:

niestety jest coraz mniej kobiet uległych... wszystkie chca teraz dominowac! DLACZEGO???

Gość a lubisz dostać
w twarz ?

Gość ale ona chciała w
twarz..........

Gość TO JEST POWAZNA PROPOZYCJA
Wychłoszczę, zbiję, zleję, obiję, strzaskam damskie młode pośladki. Ręką, pasem, bambusem, kablem, palcatem ,szpicrutą, packą, rzemykami, pękiem pokrzyw, gałązką, skakanką, papciem, deską do chleba, szczotką, linijką, łańcuchem, gumą, trzepaczką. W każdej pozycji, długo, z pasją, zaangażowaniem, do bólu i Twoich łez. Dla samej przyjemności bicia i dla ukarania Cię za Twoje przewinienia. Po prostu to lubię. Wyłącznie realnie, konkretnie, dyskretnie, u mnie ( Wielkopolska ) lub u Ciebie. Bez seksu. Spanking w czystej postaci, z prawdziwym strachem, cierpieniem, oczekiwaniem na nieuniknioną karę. Wpaniałe ślady gwarantowane, ale nie jestem katem, biję z finezją choć mocno, ale tylko jeśli tak lubisz lub gdy mnie wkurzysz. Zapraszam do podania jakiegos kontaktu do siebie na mojego meila ( gg, co chcecie). TO JEST POWAZNA PROPOZYCJA. :D

Gość Karina 19
poza tym to masz mózg? CZY WIELKIE GÓWNO?

Gość lokal
A może ktoś wie czy jest gdzieś lokal/pokój w którym są takie akcesoria aby móc wygodnie zniewolić swoją drugą połówkę?

Gość ovou
mrrrrrrrrrr, muszę się przyznać: uwielbiam to, nie wiem dlaczego ale bardzo mnie coś takiego podnieca

Gość Marta Natalia
bdsm: jesteś w błędzie. ja uwielbiam, kiedy On mnie wiąże i dominuje.

Gość eurotyka
A moze by tak faceta uwiezic? Zwlaszcza gdy nie chce sie z toba ozenic? Przywiazac do lozka tak by nie mogl sie ruszac, wsiasc na niego, ujezdzac az dojdzie, a za dwa miesiace powiedziec: kochanie jestem w ciazy...

Marta Natalia - to niestety należysz do rzadkości... twoj facet mial farta ze na Ciebie trafiŁ!

Gość ja tez to lubie...
zwlaszcza ze on lubi jak jestem taka mala ulegla dziewczynka ale przyznam ze jak by mielismy sie zawsze tak kochac to by bylo nudno ale czasme wiaze mi rece co dzien. ja go tez kilka razy zwiazalam bylo nie ziemsko zawsze jest nie ziemsko :) :)