Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieczka7

Mam problem! Gadam z chlopakiem przez internet

Polecane posty

Gość Kasieczka7

ale on nie wie ze jestem bardzo gruba waze 85 kilo przy nizszym wzroscie. Ale b pasujemy do siebie. Czy mam sie z nim umowic, czy najpierw mu powiedziec o tym. Boje sie odrzucenia :(

Gość a przeszkadza to w gadaniu

Gość Kasieczka7
nie bo on nie chcial, nawet nie pytal sie o zdjecie o nic. ale mowi ze b fajnie sie mu ze mna gada. Glupio mi bo ja go znam, chodzilismy razem do szkoly.

Gość mam lepszy sposób
mam podobnie....tylko waże kilka kg mniej....wymieniliśmy sie zdjęciami...ale ja wysłałam mu tylko twarz :O planuję schudnąć porządnei :O powodzenia!!! :)

Gość Kasieczka7
ale ja chce sie z nim spotkac na zywo, bo to jest zawsze inaczej... ja zaczelam cos do niego no wiecie czuc!!

Gość Kasieczka7
On caly czas naciska ze chce sie spotkac, to ja caly czas sie wykrecam

Gość huba buba
patrzcie a lusesita... udaje ,ze jej tu niema... hihi a aktywna to chyba 24 h rodziną się kobito zajmij

Wydaje mi sie że lepiej byłoby chyba poruszyć delikatnie ten temat... Później róznie bywa ... koles może sie spłoszyc

Gość bleblebleble
tak to jest jak na początku znajomości nie wymieni się zdjęć ,a potem ta druga osoba żyje wyobrażeniem o nas a my boimy się to wyobrażenie zburzyć... nie mniej jednak życzę powodzenia:-)

Gość lepiej
wyślij mu najpierw zdjęcie albo po prostu powiedz ile ważysz. Lepiej na tym etapie się rozczarowac niż w realu. Nie znaczy że tak będzie. Tyle osób z nadwagą są w związkach i wcale to nie przeszkadza tej drugiej połówce. Powiedz mu przed spotkaniem. Powodzenia

Moja kolezanka swego czasu miała podobny problem. Ona to określała, że \"mnie jest troche dużo\". Okazało się, że jego tez było \"trochę dużo\". Za parę dni mają pierwszą rocznicę ślubu. Powodzenia życzę.

Gość taktakjsds
jezli chlopak nie hcce zdjecia ani nie pyta sie jak wygladasz to pewnie tez nie jest intresujacym z wygladu , na pewno jakis brzydal