Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daje czy nie

czy kobieta moze sie zmienić?

Polecane posty

Gość daje czy nie

MAm dziewczynę któa jaby to nie powiedzieć puszczała sie na 1 roku studiów. Mówiąc puszczała mam na mysli,że w czasie pierwszego roku: - przespala sie z kolesiem po roku znajomosci - miała kolege z którym systematycznie lądowała w łozku - a do tego jeszcze 2 chłopaków przyjechała ze wsi do miasta i jak mówiła myslala ze kazdy tak robi poznalem ja na 2 roku wtedy wydła mi sie cicha niedostępna wrazliwa i nigdy bym niepomyslal ze jest łatwa. Dopiero gdy zostaliśmy para na 3 roku studiów opowiedziala mi o tym, co robiła ,jak ja ludzie obgadali itd. Jesteśmy para juz rok ,moje uczucie do niej sie ustabilizowało, jednakze często męczy mnie jak ona tak mogła robić , że jest z niej suka itd. Boje sie ze robi tak nadalza moimi plecami.. Jak myslicie DROGIE Panie czy mogło sie jej to zmienci , czy przy najbliżeszej okazji jak mne nie bedzie koło niej to przyprawi mi rogi? (sama twierdzi ze wstydzi sie tego ze taka była)

Gość ola987
gdyby taka byla, to raczej by Ci nie opowiadala o tym co robila.... a jednak Ci zaufala.... i Ty zaufaj jej! nie patrz w przeszlosc, bo nie byliscie wtedy razem i sam pewnie miales inna panne.... liczy sie to co jest teraz.... wiec troche wiecej zaufania a wtedy wszystko bedzie ok :)

Błędy młodości...zdarzają się. Nie patrz jaka była, patrz jaka jest teraz.

I nie robi tego za Twoimi plecami. Tak jak napisała Ola, doceń to że Ci powiedziała. To o czymś świadzcy.

A ja myśle,że masz jej dać spokój. Bo jeśli już masz wobec niej pretensje to z czasem będzie coraz gorzej. Wiesz to co było nie powinno mieć znaczenia, ale widzę,że dla Ciebie ma.

Gość daje czy nie
chodzi o to ze to rozmija sie z moim wcześniejszym wyobrażeniem o niej..widziałem w niej ideal pod każdym wzgledem.. Mam andziejez ze jakos sie z tym uporam wewnetrznie

Gość jestes palant i tyle
a ona jakas głupia po chuj ci to mówila.

Gość daje czy nie
a ty jestes debilem, wyzywajacym sie tutaj na innych ,nie majacym nic konstruktywnego do wniesieia

Gość Obserwatorkaa
Ja to nazywam syndromem psa zerwanego z łańcucha. Dziewczyna przyjechała ze wsi do miasta, po raz pierwszy z dala od rodziców. Takie zachowanie jest wrecz powszechne, zachłysnęła się wolnością. Inna sprawa, to czy wiadomości, które o niej posiadasz są prawdziwe. Czy może się zmienić-pewnie, że tak. Zwłaszcza w tym wypadku, kiedy jej zachowanie podyktowane było głw. chęcią przystosowania się do nowego środowiska. Poza tym wiekszoścć dziewczyn szuka w partnerze przede wszystkim poczucia bezpieczenstwa, jeżeli je znajduje przestaje szukac dalej.

Gość dziwny facet
daj jej szanse.... - zresztą jak już radzili przedmówcy - ważne jaka jest teraz, bo błędy zdarzają się każdemu.........

Gość uuuhiyih
czasami pogubione, wrażliwe kobiety, postępują właśnie w taki sposób, szukając namiastki uczucia w obcym, nie do końca zrozumiałym świecie jeśli szybko zorientują się, gdzie popełniają błąd, nie muszą już krzywdzić się w taki sposób i nie należy ich skreślać jeśli babka po prostu lubi taki styl życia, to już inna sprawa ale i wówczas, jeśli cię kocha może bardzo się zmienić, tym bardziej gdy jest tak młoda