Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Gość captcha
witajcie MENA jA jestem z wami na bierząco,tylko podczytuje za krzaków ,czasami coś się odezwę. Skończyłam wczoraj 16 tydzień ,czuję się dobrze zero objawów ciązowych ,tylko często łapie mnie przeziebienie ,gardło ,katar ,kaszel i tak wokolo . Byłam na genetycznym z dzieciakami wszystko ok ,według norm ,pappa nie robiłam bo stwierdziłam że nie bede się stresowac .Nagrali mi płytke z usg takie fajne cudaczki nogami machaja ,ziewaja .Dr wstępnie zdradził płeć,oczywaiście może uleć zmianie ,dla mnie mogło by tak zostać bo okazało się że jest parka czyli chłopczyk i dziewuszka .Siedzę w domciu na L4 i zbieram siły na potem . igerek gdy by poszło wszystko szczęśliwie i urodziła bym te moje skarbeczki chętnie oddała bym ci dwie komoreczki ,zostało mi jeszcze cztery .Znam ten ogromnu ból z powodu nie powodzeń ,ścieszka moja też nie była usłana różami przeszłam bardzo wiele ale jak widzisz nie poddawałam sie i też dr już proponował komórkę dawcy .

Gość Cyndi
Igrek wszystko dobrze zrozumiałaś. Co do podjęcia decyzji w tak delikatnej materii wole się nie wypowiadać. To jest indywidualna decyzja każdej kobiety.............. Mena ja nawet o szkoleniu nie pomyślałam, natomiast liczyłam odległość jaka nas dzieli. I cholera mi wyszło jakieś 300km. Ale mam nadzieję, że może kiedyś nawet na chwilkę się spotkamy. Np. jak byście kiedyś jechali do Zakopanego albo ja w przeciwnym kierunku. Myślisz , że jest to realne?

Gość Cyndi
Monka nie poddawaj się. Walczcie dalej. Captcha , żeby nie zapeszyć gratulacje kochana. Cudowna wiadomość. Ja w Novum przed siódmym transferem poznałam dziewczynę, która urodziła miesiąc po mnie i też parkę. Rozkoszny widok jak oglądam zdjęcia przysłane przez nią. Dbaj o siebie i maleństwa, które pewnie już Ci fajnie dokuczają. Jak tą wiadomość przyjął Twój mąż (pewnie głupie pytanie)?

Captcha, fajnie, ze sie odezwałas. Super z ta parka, moja kumpela tez ma parke po in vitro:-) dzieciaki maja teraz po 1,5 roku i super sie ze sobą bawią:-) Gratuluje:-)

monka26 - bardzo mi przykro, że się nie udało ale nie poddawaj się. Zamora jest świetnym lekarzem i na pewno w końcu Wam się uda. Tylu dziewczynom się już udało, przyjdzie i pora na nas :) michaline - trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!!!

mena 27 - a bo Ty niedaleko W-wy mieszkasz przecież.:)

monka26 - witaj Kochana !! Myślałyśmy tu calutki czas o Tobie i się zastanawiałyśmy, czemu nie piszesz i co u Ciebie.:/ Musisz się jakoś dzielnie trzymać,być silna.;)Jest tu nas przecież wiele...jedne z mniejszymi,inne z większymi problemami--poczytaj stopki ( chociażby moją )----też nie mam za ciekawie.:(Ja się modlę za nas wszystkie!Musi się nam udać..jak nie za tym razem, no to za kolejnym.;P Jesteśmy z Tobą.;*Buziaczek. Wyślij Agniren na e-maila lina do Face i nk--my się już poznałyśmy tak prawie wszystkie,a Ona nam roześle.

Michaline - nie myśli nawet tak!Dopóki nie ma @--jest nadzieja.:D

monka26 - jakbyś się tutaj wygadała ( tak, jak my to robimy ), no to uwierz, jest troszeczkę łatwiej !

Julciaaa - powtarzam się-przyjęłaś moje zaproszenia na Face ?

Julciaaa-bo Cię nie mam ! Agniren - proszę, wyślij mi raz jeszcze e-maila z linkiem na Face do Juliaaa ?

igrek - wszystkie zaproszenia przyjęłam, ale chyba Ciebie nie mam...do konca sie jeszcze nie lapie kto jest kto;)wysyłałam tezn a e-mail zdjecia myslalam ze to do Ciebie:P captcha - super ze dzieciatka zdrowe! Płec mniej wazna ale jak parka to idealnie!:D

No na pewno Michaline, że cudne uczucie dotykać tak stópki maleństwa w brzuszku.:) A ja dziewczyny już mam tego dosyć...nic się nie poprawia, a chyba nawet jest coraz gorze--nie mogę sypiać po nocach, rozpala mnie,bolą mnie nogi i kości od kolan w dół !! Myślałam, by zadzwonić do dr Dobek, ale jak teraz wezmę estrogeny, to mi się @ przesunie i myślę, by jakoś wytrzymać i jak już dostanę no to dzwonić do Niej wtedy dopiero.:-))

Witaj captcha - dziękuję Ci bardzo, ale chyba piszesz o oddaniu zarodków.:)? A możesz podać Agniren na e-maila swoje linki do Face i nk, to Cię zobaczymy ? A Ona nam potem roześle.:P

Cyndi - przecież Ty Kochaniutka wiesz, że wszystko jest realne.:D A ja nawet nie wiem, skąd Ty jesteś ?Napisz na e-maile.;-)

Juliaaa-właśnie wysłałam Ci zaproszenie na Face.;D Bo znalazłam na poczcie od Ciebie zdjęcia wcześniejsze.;-)

Gość Cyndi
Igrek skąd jestem masz na NK!

Cyndi - no to my obie mamy do siebie około 195 km !!

Gość Cyndi
Cholera, też kawałek drogi.............

Cyndi-nie aż tak dużo.;D Tyle jadę do W-wy...no w sumie trochę mniej.;-))

Gość Cyndi
mniej więcej tyle samo. Po prostu mam za duże wymagania, bo fajniej by było jakbyśmy wszystkie od siebie miały ze 30km. To wtedy wsiadasz do autka i już jesteś na jakiejś kawce. A tak to już wiecej zachodu z ta odległością. Myślę że zrozumiałaś o co mi chodzi. Ale jak to mówią dla chcącego nie ma nic trudnego. Prawda?

Cyndi - ano właśnie ! Masz rację.:P Kiedyś myślę, że ten dzień nastąpi.;D Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę dziewuszki.;-))Jakie macie na nią plany ??

Widzicie, jakie to jest wszystko dziwne i nieprzewidywalne wręcz.:/Kobiet zdrowe za 7 razem mają transfer udany dopiero, a IUI po 3 się nie udaje.:(Ech...szkoda gadać !! T kiedy mi się w ogóle uda---osobie z aż tyloma różnymi problemami zdrowotnymi ?? Aż nie chcę o tym myśleć, bo sama myśl o tym mnie przeraża.:/:/

Igrek, zaraz dostaniesz lanie:-/ Cały czas masz myśleć pozytywnie. Owszem, sytuacja Twoja trudna ale do opanowania przecież! Plan jest taki, ze czekamy na Twoja komoreczke i nie pozwalam myśleć negatywnie :-) Ściskam mocno i przestałam ciepłe fluidy ❤️

Michaline - no dobra już dobra ! Ale...łatwo się tak mówi tylko.:/Obym jak najszybciej znalazła się na tej liście głównej.:-)W przyszły poniedziałek już zadzwonię,bo jeszcze chociaż z tydzień muszę odczekać po tym zabiegu.:))

Dziewczyny - poszukuję fajnej, designerskiej cukierniczki, bo mi pękła ( stara jest ) i cukier się z niej wysypuje.:/Jakbyście coś gdzieś widziały - no to róbcie zdjęcie i mi wysyłajcie na pocztę lub piszcie.;D Kolor inox lub pomarańcz.;-)

Gość lato76
monka 26 -Przykro mi bardzo . Ale napewno dr Zamora coś ci doradzi . Trzeba pozytywnie myśleć . Ja powiem że mniała 6 iseminacji . I jeszcze 3 trasfery , a ciągle myśle że uda się .Mena i inne dziewczyny są tego przykładem . Ściskam cię Kochana i pozdrawiam . Mana - jak tam zakupy ? Udane ?