Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

wiecie jaka bedzie odpowiedz pani doktor ja sie domyslam : prosze powtorzyc badanie za 48 godzin

iza - mialam pisac to samo...oni nie powiedza czy ciąza poki nie zobacza ze rosnie... niestety ale poczekajmy:)

Polaczylam sie z dr Jakubczyk ale nie mogli znaleźć mojej karty, więc mam nadzieje, ze dr Zamora jej nie zabrał :-) Powiedziałam jej, ze IUI była 8 lutego i ze jest taki wynik a ona mi powiedziała, ze może być to ciąża, może być to wynik wątpliwy, a może być to pozostałość po ovitrelle. Więc nic sie nie dowiedziałam :-) We środę powtórzę krew i zobaczymy :-) Ale jesteście kochane :-)

Spoko dziewczyny...czasami dr Dobek ma pacjenta i prosi, by zadzwonić za ileś tam minut.;D

Dr Dobek Michaline chucha na zimne ! Taka Ona jest już po prostu--ostrożna.

michaline właśnie dostawałam zawalu jkak sie nie odzywałś mowilm ze bedzie ok i ze bedziesz musial powtorzyc bete :)

micheline - no to czekamy do środy, tylko dupka nie odstawiaj;) matko ale bym chciała żeby i sie udało, dałabys mi nadzieje, ze tez mi sie uda;)

Cierpliwości chociaż z doświadczenie wiem, łatwo się mówi. Będzie dobrze.... Trzymamy kciuki...

No czekamy, czekamy :-) Oby podroslo:-) Zaznaczam, ze ciagle sie czuje jak na @ A co do samej dr, to trochę dziwnie mi sie z nią rozmawiało, może dlatego, ze ńie jestem jej pacjentka. Generalnie miła ale tak jak powiedziała Igrek, ostrożna.

MICHALINE - dr Dobek nie jest z tych, co Cię poklepią po ramieniu i powiedzą, że będzie wszystko dobrze ! Nie otrze Ci łez, a wyłoży wszystkie karty na stół, nawet jak nie są one dla Ciebie korzystne !! Za to Ją cenię, bo nie owija w bawełnę.:-)I lepiej jak Cię zaskoczy coś pozytywnego w leczeniu, niż miałaby Ci słodzić, a tu potem będzie jedna wielka lipa ze wszystkiego.

Igrek, ja tez lubię osoby, które nie owijaja w bawełnę. Po co komuś nawijac makaron na uszy. :-) Iza, jestem pacjentka dr Zamory.

micheline - a co to znaczy ze czujesz sie jak na @? brzuch Cie poblewa? bo wczesniej o piersiach pisałaś... no słusznie powiedziała, bo trzeba zachowac dystans, rozczarowanie bardzo boli ale czuje....dobra juz nic nie piszę;)

Ja byłam u Niej 1 raz 05.01.2012r. - siedzieliśmy chyba ze 2 godziny...cały wywiad zrobiła, na wszystkie pytania odpowiedziała--a potem na koniec powiedziała, że najlepszym dla mnie wyjściem w ten sytuacji jest dawstwo.:/Popłakałam się i ani mi nie powiedziała,że będzie dobrze ani nie pocieszyła, tylko skonsultowała z Zamorą i wtedy stanęło na Clo, ale i tak dawali marne szanse---nie ukrywała tego. Jak wiadomo nic z tego nie wyszło.Jednak od tego czasu, a mamy luty--ja już jestem z moim M po wszystkich badaniach i po zabiegu i zapisani do dawstwa, więc wszystko ekspresowo, jak się współpracuje.:D A nie to co w Lublinie---od 2004 roku i 1 wielkie gó....o.:-/

Dr Dobek nigdy nie pokazała, że jest zmęczona pracą czy pacjentami swoimi i telefonicznie już 2 razy też wszystko z Nią dokładnie załatwiłam...wszystko to, co zapisałam sobie wcześniej na kartce, by Ją zapytać.:D Transfer mówiła, że mi dr Zamora będzie chyba robił, ale to dotyczyło tamtej stymulacji ! Nie wiem, jak będzie z dawstwem.:-)Odpowiada na wszystkie moje najbardziej głupie i durne pytania, a jak nie wie, to dzwoni i się pyta,nawet Lewadowskiego telefonicznie.

powiem tak ja top jestem w szoku jak szybko tam sie robi badania krotko zwiężle i na temat oni sie nie szczypia a moze poczekamy a moze to czy tamto. jest pacjent sa wyniki jest diagnoza. Żaluje ze dopiero teraz sie zdecydowalismy mam pare lat stracone:(

No to tak jak my iza1978-kilka lat w plecy ! No ale czasu się nie cofnie.:/My mało robiliśmy badań w Novum,ale ja jestem z natury osobą bardzo dokładną o skrupulatną i wszystko sobie sprawnie załatwiliśmy--oby jak najtaniej było---nie będę już wracać do tego, ale pisałam o tym wcześniej.

Tak, ja tez byłam w szoku jak mój dr mnie prowadzi. Zapytał, czy skupiamy sie na przyczynie czy na ciąży. Oczywiście, ze na ciąży, odpowiedziałam. Odrazu dał mi info jakie badania, nie nalegał na robienie w novum i odrazu plan działania. Oni rzeczywiscie są mega szybcy. Ja tez ostatni rok byłam w normalnym gabinecie ginekologicznym i mam wrażenie, ze nic sie nie działo oprócz badań hormonów i droznosci. Mój gin nawet nie sprawdzał, czy pecherzyk pekal. Julciaa, bolą mnie mocno piersi, są ciężkie, jak zwykle przed @ no i lekko pobolewa brzuch.

MICHALINE - Kochana...uwierz, że to na ciążę !! Jak ja Ci zazdroszczę.:/Zła cecha---oj zła.Mi też nikt nigdy nie sugerował,by w Novum zrobić badania----jedynie nasienia tak też uczyniliśmy, bo u nas nie było nawet gdzie dla mojego M zrobić tym testem MAR i chlamydii.;-(Nawet jak pytałam no to nie bardzo te laborantki u mnie wiedziały,o co chodzi.:-( O godzinie 20.00 na Pol Sacie polecam bajkę pt.: "Wyprawa na Księżyc".... śmieszna.;D Już 1 raz oglądałam, ale nie do końca i muszę powtórzyć.:-))

I jeszcze Test Friberga polecała w Novum, ale zrobiliśmy u nas i zaoszczędziliśmy 50,00 zł. na osobę, bo za 70,00 zł. zrobiliśmy jedno,a u nich chyba 120,00 zł. czy 130,00 zł.--już nie pamiętam.:/Hehe...a przypomniało mi się, że ja nawet swojego jeszcze nie mam.:(Abo o mnie znowu zapomnieli albo jeszcze nie ma ! Muszę jutro do laboratorium zadzwonić.;D Ech-----jak się nie przypilnuje, no to wielka d...a z tego jest.://

Ale...nie kwestionowała nam potem tego wyniku, że nie u nich, więc ok.;D

Ja nawet nie wiem co to jest test fietberga? Co to? Ja teraz oglądam "Chirurgów". Uwielbiam ten serial, zaraz po Gotowych na wszystko;-)

ja tz ogladam chirurgow sa boscy i gotowe na wszstko bardzo lubie też :)

Lubię tez Anatomie Prawdy. Gotowe oglądam już 8 sezon, niestetyu ostatni, w necie:-) Polecam.

MICHALINE - test Friberga czyli test na obecność przeciwciał przeciwplemnikowych !

Ja współpracuję gdzieś tak od około 2003 roku z firmą Avon i wiem tylko tyle o Chirurgach, że gra w nim Patrick Dempsey i On współpracuje z tą firmą...Jego nazwisko jest na 3 wodach Avonu.;D

Hej kobitki ale tu ostatnio gwarno :) suuper aż nie nadążam z czytaniem. Ale zaglądam tu dość regularnie wiec w miarę na bieżąco wiem co się dzieje. Ostatnio rzadko się odzywam bo zawsze jak mam zamiar coś naskrobać to mała coś che itp. Moja córcia rośnie jak na drożdżach niestety niedawno była chora ale dzięki Bogu to już za nami. U nas teraz gorący czas bo od 1 marca składa się wnioski o przyjęcie do przedszkola :) mam nadzieje ze się dostaniemy bo chciała bym już w końcu wrócić do pracy. Agniren, MICHALINE - moje gratulacje trzymam kciuki za Was kochane!!! Igrek - Tobie życzę abyś jak najszybciej wróciła do formy i aby ta komóreczka dla Ciebie szybciutko się znalazła. BĄDŹ DZIELNA ZOBACZYSZ WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY I JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIESZ SIĘ CIESZYŁA WYSOKIM POZIOMEM BHCG!!! iza1978 - no to już niedługo jedziesz po swoje śnieżynki tym razem na pewno wszystko się ułoży. Za resztę dziewczyn trzymam również ogromne KCIUKI !!! Dążcie kochane do swojego celu i zawsze wierzcie w to że w końcu musi się udać . WIARA CZYNI CUDA Buziole