Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Jestem w pracy więc na razie nie mam jak oglądnąć ale poszukam na necie. W jakim mieście znależli tego malucha? Niektórych to powinni kastrowac jak słowo daje....

Dziewczyny boli mnie ten brzuch masakrycznie i jajniki. Nie chciałam brać prochów , ale chyba nie wytrzymam. Wezmę no spe.

malwi- moja siostre tez tak brzuch bolał i jajniki że była pewna ze to na bank okres. No i okazało sie ze jednak dzidzia sie zadomawia :) A jeden jajnik ja bolał przez to bo w jednym nie pekl pecherzyk i sie torbielka zrobila.

igrek kilka stron wcześniej coś tak wyczytałam może coś źle zrozumiałam. a niegrzeczna jestem dlatego że w pierwszej kolejności powinnam się przywitać a później oisać a ja na odwrót :)

Dziewczynki wzięłam no spe i troszkę lepiej , może dopiero dzisiaj te moje dzieciaczki się zagnieżdżają? dzisiaj mija tydzień od podania.

Wiesz co kochana nie wiem na czy u wszystkich tak jest ale moja siostre bolały i to wyjatkowo jak nigdy. A okres kiedy masz mieć? Ja tez piersi bolały. Objawy miała typowe na okres tylko troche mocniejsze.

Cykle mam 28 dniowe , ale ostatnio zawsze mi się spóźnia. Piersi normalne , ale od jakiegoś czasu przestały mnie boleć przed @. Mniejsza z tym zobaczymy co będzie.

Zrob bete ok. 10 dnia to nie bedziesz sie tak denerwowac tylko wszystko bedzie jasne :) Trzymam kciuki:)

Cześć dziewczynki ! Co tam u Was ? rudzia _krk - nie musi twój M być na wizycie startowej . Bo to tylko dr ustala jakie dawki leków i dalej kieruje Cię do dr L . I dr prowadzi cię do samej punkcji , wtedy Twój M powinnien być obowiązkowo , bo musi oddać nasienie , i podpisać wszystkie papiery . Jak dobrze zrozumnialam będziesz szła krótkim protokołem . A już może podjęliscie decyzje ile chcecie , żeby byo zapłodnionych komórek ?

rene74 - Witaj ! Zawsze możesz do Nas pisać , ciesze się że już Ci lepiej . Jaki masz plan dalszego leczenia ?

malwi - będzie dobrze , tym że brzuszek raz boli a raz nie to nieprzejmój się . Mniałaś piękne zarodeczki więc musi się udać . Trzymam cały czas za Ciebie kochana kciuki .

A co do farbowania włosów , to moja koleżanka farbowała o której wcześniej Wam pisała . I nic maluchom nie było urodziła w zeszłym roku we wrześniu zdrową parkę .

Cześć Dziewczynki :) Rudzia - dokładnie tak jak lato napisała, Twój mąż musi być tylko na punkcji i jak podpisze papiery to nawet na transferze go nie musi być. Choć tak mi się teraz przypomniało że przed transferem dostałam od kumpeli artykuł że w Anglii po transferze na sali jest klown który bawi pacjentki i podobno tam gdzie był więcej transferów było udanych, więc mój mąż dostałam nakaz zorganizowania sobie czerwonego nosa po transferze i jak widać pomogło :)

Julciaaa- nie płacisz za badania krwi . Wizyty i badania sa wliczone w tej zaliczce 1000zł .

Ja myślę że warto byłoby użyć tylko farby delikatniejszej bez amoniaku lub fryzjerskiej jak pisała Agniren.

rudzia - a co chcesz wiedziec bo ja jestem teraz na poczatku stymulcji do in vitro. Byłam na wizycie pod koniec cyklu, dr zobaczyła czy nie ma torbieli i przepisała mi leki do stymulacji. W poniedziałek czyli 3 dc robiłam badania na progesteron i FLH. dzis dzwoniłam telefonicznie na konsultacje, wynik jest w porzadku wiec od jutra bede sie stymulowac ale zwykle zaczyna sie stymulke od 2 dc a ze ja pecherzykow duzo nie chce to zacynam troche później

Malwi mnie jajniki bolą do dziś a po transferze to mnie rwały i też miałam wrażenie że okres się zbliża.

malwi, lato - dzieki👄 czyli mam pokazac pielegniarce dowód przelewu i skierowanie na badania tak?

Dziewczynki, Właśnie wróciłam z novum. Byłam na usg / przeziernosc karkowa itp./ Wszystko jest ok. Dr Garwolinski powiedzial, ze dzidzia rozwija sie prawidłowo:-) Uspokoił mnie:-) dzidzia ma 5,3 cm, z nozkami to około 7 cm. Usłyszałam pierwszy raz bicie serduszka:-) Cudownie.. Kochane, życzę Wam tego baaaaaaaardzo mocno i trzymam za Was kciuki:-)

A ja dziewczyny nie wiem kiedy zaczne swoje przygotowanie do IVF . Wszystko się okaże jak pójde do dr na wizyte .

julciaaa - nic nie musisz pokazywać tylko powiedz , że to sa do IVF . A kto Cię będzie prowadził ?