Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddd

Czy któraś przytyła po ślubie?

Polecane posty

Gość dddddd

Ja tak:). Gdy poznałam mojego męża nosiłam rozmiar 42-44. Taką mnie pokochał:) Potem schudłam,do ślubu miałam sukienke w rozmiarze 38/40. A teraz nosze rozmiar 40/42 i jest mi ztym dobrze:) Mój kochany mąż nigdy w życiu nie powiedział mi że źle wyglądam. Dziewczyny jestem bardzo szczęśliwa:))) Jescze tylko dziecka bardzo pragniemy ....:)

Gość gruchaaa
ja jestem przed slubem i przytyłam..i też z tym mi dobrze;) wcale nie narzekam bo jestem kochana i akceptowana taka jaka jestem;) to cudowne!;)

Gość najpierw utyłam z nerwów
bo wkurzali mnie teściowie i deprechę zażerałam słodyczami, w następnym roku bardzo schudłam-też z nerwów :o

Gość wdbj
ja przytyłam od kiedy zamieszkałam z moim ukochanym i zaczęłam jeść regularne posiłki przyrządzane przez niego, doszło mi 5 kg (!) w ciągu pół roku!!

Gość ciekawe czy za kilka lat
wasi mężowie też będą tacy zadowoleni, czy nie zaczną się oglądać za innymi kobietami- z figurą, pięknym ciałem i klasą. Bo moze i takie wałki są fajne. Ale do czasu....:)

Gość alluu
a ja powiedzialabym, ze prawdziwy mężczyzna (podkreslam: prawdziwy;) ) jesli podejmuję dec o ożenku to nie ma dla niego znacz czy kobitka jest "wałek" czy "deska"...;) co lepsze...to chyba juz kwestia gustu..;) hihi

Gość alluu
nie ma znaczenia - oczywiscie gdy kocha...no ale nie każdy kocha

Gość i pewnie dlategona innych
działach tego forum pełno jest tematów na temat tego, jak odchudzić żonę/narzeczoną/dziewczynę i jak to baby o siebie nie dbają. I o tym, jak to sie rozepchały po porodzie...:o Jak również pełno jest facetów, którzy mają kochanki i kobiet, które mają kochanków. Wiesz, że w Polsce do zdrady przyznaje się 58% mężczyzn i 46% kobiet???:o Także cokolwiek mężczyźni mówią- jednak wygląd i temperament seksualny mają dla nich znaczenie.

Gość alluu
oczywiście źa mają jak najbardizej sie zgadzam!!;) to jest bardzo ważne! jednak człwoiek oprócz sfery seksulanej ma też sferę - powiedziałbym - moralna, duchową - generalnie ma jeszcze rozum;)

Gość alluu
a zakładam, że facet który sie żeni (prawdziwy facetl co podkreślam ;) ) ma rozwiniętą bardzo dobrze sferę zarowno seksulaną (i oby! ) jak i morlano -duchową czy rozumową - ciężko mi jednak o nazwe dla tej ostatniej znleźć ale chyba wiadomo o co mi chodzi...

Gość alluu
noo a to juz dużo od kobitki zależy czy wybierze faceta z obiema dobrze w=rowiniętymi sferami...;) tak samo w sumie od faceta jką kobitkę wybierze to dział w dwie strony bo tak jak pisałeś(aś) to obie str potrafia :latać" to tu to tam...

Gość ja rozumiem o co ci chodzi
Ale tak naprawdę takich facetów jest zdecydowana mniejszość. No ale miejmy nadzieję, że na takigo trafiłaś:)

Gość alluu
tak toprawda, coraz mniej jest porzadnych facetów ale i kobiet tez coraz mniej ;( w takich już zepsutych czasach przyszło nam żyć

Gość a przepraszam bardzo
czy to, ze facet Was akceptuje nie znaczy, ze macie o siebie dbac? Przytylas i mimo, ze facet Cie akceptuje, to znaczy, ze nie musisz sie odchudzac?

Gość alluu
oo tego to juz nikt nie pwoiedział ze po slubie nawet jak sie przytyło to ma sie o siebie nie dbać, generalnie czlowiek powinien o siebie dbać

Gość alluu
akceptuje ale dbać trzebao siebie! tylko ze jak ktoś kocha to "w ogóle kocha" i na zawsze a nie tylko wtedy kiedy lepiej sie wyglada i kiedy jest ok - i o to w tym wszystkim chodzi

Gość alluu
no a ze niektórzy "kochaja" tylko wtedy kiedy jest dobrze to już inna sprawa...sztuka to kochać ZAWSZE

Gość sajgon
Ja przytylam.Przed slubem wazylam ok.54-55 kg a teraz 59-60. Ale swietnie sie czuje i nie przejmuje tym. Tym bardziej, ze moemu mezowi tez urosl brzuszek....ale jestesmy bardzo ze soba szczesliwi, a to przeciez najwazniejsze

Gość zabula156
Ja jestem po ślubie dopiero 2 tygodnie a juz czuję jak tyje. Szkoda, że nie mam grubszych rąk czy nóg a jedynie brzuszek mi rośnie i to na pewno nie jest spowodowane ciążą.

Gość śledzik
Wszystkie baby są takie same. Jak już złapią chłopa zapuszczają sadła

Jak można się tak zapuszczać...Ten topic trzeba pokazać dziewczynom, które się dziwią że facet im się nie chce oświadczyć albo chce czekać ze ślubem.