Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam fajny charakter

FAJNE AUKCJE NA ALLEGRO-WKLEJAJCIE LINKI!

Polecane posty

tifany ---->ja zawsze wnerwialam brata jak z nim w warcrafta wygrywalam :P:P do scigalek nigdy talentu nie mialam i mnie nudzily. ale w strategie to czesto gralam:) ale teraz to juz nie mam czasu grac;/ akurat pamiec do aparatu chce sobie kupic ale to sie jeszcze zobaczy kingstonika wlasnie chcilam sobie kupic;/ niestety ja sobie dzinow na allegro nie kupie bo nie wymiarowa jestem :(:(

no cos ty? Warcraft to najlepsza gra na swiecie;) Ja tez niewymiarowa. Bez przymierzenie nigdy nie kupuje spodni:)

war na battel jest poprostu wypas:):) musze sobie zaistalowac ale to dopiero jak skoncze kampanie wrzesniowa:P:P co do spodni to ja musze je widziec bo wymiwry to kazda firma ma inne a czasem to nawet kazdy kroj to inny wymiar;/ nie spominajac o tym ze ja musze je skracac dzieki bogu ostanio modne byly rurki :D

oh Ty maniaku:P Musze sie juz z Toba pozegnac bo godzina pracy sie zvbliza... Spokojnej nocy zycze i przyjemnego grania;)

Gość abcdefghijkl
Gość jest bardzo modna na jesień i
zimę w klimatach takich jak nasze!

mi akurat skorzane spodnie kojarza sie z bdsm ale coz moze poprostu sie nie znam;/

Gość masz dziwne skojarzenia
owszem sa i takie kroje do roznych fetyszowych zabaw typu bdsm. ale przeciez sa tez typowe skorzane dla motocyklistow i takie wyzywajace typu gwiazdy rocka , jak i w stylu klasycznych jeansow czy eleganckie ! Wpisz chociazby na allegro haslo skorzane spodnie i zobacz ile krojow i rodzajów: (skpiuj link do przegladarki) http://www.allegro.pl/search.php?string=sk%C3%B3rzane+spodnie&description=1&buy=0&new=0&pay=0

jestem troszke zaskoczona ta moda. a tez inna sprawa ze nigdy mi sie nie podobaly. a bdsm to bylo takie moje pierwsze skojazenie. motocykilisci drugie ale to juz pozniej. no ja jakos nie moge sie przemoc. zostane przy dzinach i dzianinowych spodniach stanowczo nie czula bym sie w takich spodniach swobodnie. zastrzegam ze to moja opinia jak sie komus podoba no to spoko. co do krojow to owszem zgadzam sie jest ich duzo ale.. no nie wiem poprostu nie pasuja mi :)

Gość moze to kwestia przyzwyczajeni
Mowisz ze nigdy w takich nie chodzilas wiec moze sprobuj i dopiero zdecyduj czy ci będą pasować czy nie ! (dużo zależy też od rodzajów skóry i sposobu wykoania spodni - proponuje kupić droższe ale z lepszej jakościowo skóry (miękkiej) np. cielęcej lub jagnięcej)!

Gość Daphne
kurcze, a ja mysle tak dac góra 35 :( chyba mnie przelicytują :o , no to muszę sobie odpuscić

Gość Daphne
zawsze tak mam, że się na coś "napalę" i mnie przelicytują :o kiepska jestem w te klocki..ale spróbuję :) dzięki za radę, przynajmniej upewniłam się że warto o niego walczyć :D

Gość Angelelele
Ja kupiłam prawie identyczny sweterek tyle, że z kapturkiem w New Yorkerze za 99 zł :O ... Wiem, że cena wysoka, ale nie mogłam się oprzeć tak mi się podobał. Sądze, że za ten do 80 zł na pewno można licytować :)

zgadzam si z przedmowczyniami oplaca sie ladniutki :) tylko ciekawe czy dobry material. zawsze mnie to irytuje w aukcjach ;/ ze nie wiem jakiej jakosci jest. ja bym wolala jakis inny kolor zamiast bialego jakies 2 pasujace kolory i bylo swietnie

Gość anulina21
ten sweterek w paski Daphne jest śliczny:) szkoda że na mnie za duży, noszę S pozostałe wasze propozycje mi sie nie podobają szukam czegos cieplutkiego na chłodniejsze dni, kurtki, bluzy, bezrękawniki- jak znajdziecie coś ładnego, to wklejcie linki