Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotyczne pytanie

bielizna

Polecane posty

Gość macie wolną rękę
ty zaczęłas tę gadkę pewni zadna z dziewczyn nawet by nie wiedziała ze mogą coś zakisic w majtkach ale ty im to powiedziałas pewnie wiesz z autopsji

Gość kasiaw
milo ze was rozweselilam tym kiszeniem hehehehehehe bo sama sie przy tym usmieje co nie miara i chyba o to chodzi. ale tak narpawde to spijcie sobie w czym chcecie i zmieniajcie ta bielizne ile razy chcecie!!!!

Gość fuj
o nie jak mają zmieniać kiedy chcą to niech nie jeżdżą komunikacja miejska :-0

Gość kasiaw
jestem stanowczo za niespaniem w majteczkach a wiec nie kisze swojej cipki w majtkach wiec jak widac autopsji nie ma....jak bys czytal uwaznie to bys nie zadawal takich glupich pytannn

Gość higieniczna
niektórzy mają prawo jazdy stac niektórych na auto i duuuużo par majtek

Gość macie wolną rękę
to skąd wiedziałas o tym zakiszeniu ze tak mozna? Kto zadaje głupie pytania bo ja jak narazie o nic nie pytałam

Gość kasiaw
poprostu mam wybujala fantazje i uzylam metafory czyli porwnania cipki w majtkach do ogorkow w sloiczkach hahahahahaha...

Gość macie wolną rękę
ale masz wyobraznie faktycznie ;)

Gość kasiaw
jak ci sie cos nie podba to moze sie przenisc hehe

Gość skad wiedział i skad wiedzała
bo ma bogate słownictwo, fantazję itp. a wy tylko macie zakiszone otwory:-0

Gość ja niestety musze spac w bieli
bo moj brat spi w lozku obok ( z przykroscia stwierdzam, male mieszkanie) ale juz za 2 tygodnie wyprowadzam sie z domu, wiec bede mogla sobie spac na waleta chayba, ze bedzie zimno, ale watpie, prywatny kaloryfer bedzie obok :D

Gość kasiaw
nie obrazaj wszystkich bo tylko niekotre śpią w majteczkach

Gość kasiaw
i kisza ciepeczki

Gość macie wolną rękę
no faktycznie to godne podziwu, ja fantazjuje o miłych rzeczach, ale przeciez macie wolna rękę :O

Gość sorki
obrażam tylko zakiszone otwory siedzące w gaciach cała dobę :-0

Gość no może i fantazjujesz
ale nic wiecej skoro gacie na dupsku masz przez cały czas :-D

Gość higieniczna
kasiaw sama sobie wturujesz i pochlebiasz, załosne

Gość kasiaw
......do macie wolna ręke......w zupelnosci gadzam sie z Tobą ja roznież fantazjuje o milych rzeczach a mianowicie o nie spaniu w majteczkach.....zreszta ten teamt juz staje sie nudny bo sie zaczynacie czepiac i lapac za slowka....

Gość żadna kasiaw
tylko ja, ale kasiaw popieram, ot co!

Gość macie wolną rękę
gacie na dupsku mi w niczym nie przeszkadzaja nosze je na dupsku bo do tego służą moze ty masz je na głowie

Gość kasiaw
skad ty mozesz wiedziec co mam na sobie wlasnei w tej chwili... ryby ui dzieci glosu nie maja.... higieniczna...wturowac to ja moge dopiero zaczac..ale to juz by bylo zalosne..pozdrawiam

Gość żadna kasiaw
dokładnie wieje nudą, w dodatku zakiszoną :-0 No to biedaczyska zakładajcie (nie)świeże gacie a ja sobie za chwilę pobiegam bez po swoim domku

cie.... no tak przeczytałam kiedys że człowiek w czasie całego życia zjada kilkadziesiąt pajaków które w nocy mu włażą do gęby rozdziawionej - zwłaszcza jak chrapie... no ja śpie w majtkach, wole kisić się niż miec lęki że mi coś wlezie tam ... jak mi dupa spod kołdry wyjdzie... piżam nie lubie bo sie szew ze spodni wrzyna w ci.... w majtkach i piżamie rzeczywiście kiszonka kuszula nocna bez majtek - ryzyko penetracji przez owady : komar, mrówka, pająk.... koszula nocna + majty = relaks i spokojny sen majty zmieniam po każdym myciu myję się 1-2 dziennie a poza tym to naprawdę kwestia osobnicza i każdy tak zmienia jak lubi no ijeszcze : jak laska ma dżinsy i pod nimi stringi to powiedzmy sobie - wiele te stringi nie oddzielają tego i owego od dżinsów zresztaą co to za durna dysputa. a jak ktoś nosi wkładki bo ma upławy to niech lepiej idzie do gina i się wyleczy a nie wkładkami zakrywa. obrzydlistwo

Gość macie wolną rękę
nie pisałam do ciebie tylko do osoby kltóra napisała ze cały czas mamy na dupsku gacie. Pomiegaj wywietrz sobie troche tamte rejony.

Gość rzyła ty chyba
mieszkasz w lesie...tyle insektów???

Gość do rzyła
ale upławy są naturalną rzeczą pochwa musi być nawilżana

Gość kasiaw
hahahahah nie moge jak ja sie tu dobrze bawie heheh.jak wy sie wszystkie przejmujecie...szokkkkkk...nie wiedzialam ze taki prosty temacik moze przerodzic sie w taka dyskusje....

Gość kasiaw
do rzyla.... a ty coooo nie wiesz ze przeciez jakas wydzielina z pochwy zawsze na majtkach jest w zaleznosci od fazy okresu???? takak madra jestes a takich podstawowych rzeczy nie wiesz

kasiaw skąd podejrzenie że jestem mądra? mieszkam w lesie :-) jak tylko w lesie są komary, pająki i mrówki to ja chyba rzeczywiście jestem z lasu ............ wydzielina to wydzielina a upławy \"Upławy to nie choroba, a jedynie objaw jednego z wielu schorzeń. Upławy to nieprawidłowa wydzielinę z pochwy o nieprawidłowym zapachu, zabarwieniu i konsystencji, która wypływa w nadmiernej ilości. Najczęściej powstają one na skutek różnego rodzaju infekcji, stanów zapalnych, zmian hormonalnych i innych. \" odrózniajcie wydzielinę od upławów ...........

Gość higieniczna
Upławami nazywa się każdą niekrwawą wydzielinę z kobiecych dróg rodnych. wiec rzeczywiscie nie jestes za mądra