Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkaaa

Mam problem ze sobą...pomóżcie!

Polecane posty

Gość do izy....
mi moja rodzina podciela skrzydla ...ucieklam w prace, ale i tak mnie dopadlo zrobilam sie marudą, która siedzi na kafe i ględzi

Gość izkaaa
nie uzyje czarnego nicka--->podziwiam cie za to ze znalazlas w sobie taka sile, zeby przeciwstaic sie przeszlosci, ktora niszczy...Dzieki za kopniaka do dzialania :) Wiesz ja tez sie staram, ale pewnie niepredko mi przyjdzie blyszczec w towarzystwie. Mysle ze to sie w jakims stopniu zmieni, gdy za 2-4 lata wyprowadzimy sie z mezem do wlasnego domku i pojde do pracy. Do tego czasu musze sobie jakos radzic. Pzdr.

Gość nie uzyje czarnego nicka
izkaa chcesz czekac pare lat???:) zacznij juz teraz:) to naprawde nie jest takie trudne:) wystarczy sie przelamac:) chocby nawet na poczatku kiepsko szlo!!:) a jak bedziesz miala swoj domek zrob super parapetowke i zapros duzo gosci i staraj sie ich zabawiac;) napewno sie uda:)

wazna jest tez praca w zyciu czlowieka:) i to jak!:) moze znajdziesz sobie cos na ten moment?jestes na studiach??:)

do izy=====> mi czasami podcinaja skrzydla jeszcze dzis wiesz?to fakt na rodzinke mozna liczyc :O trzeba znalezc cos w czym bedziesz dobra:) i nikt tego nie bedzie mogl podwazyc:)

Gość do izy....
i tak juz okrzeplam...wszystko rozbija się o pieniądze...mialam kierat rpzez 10lat, zalamalam się a teraz wlasnie wrocilam do rzecyzwistosci....dzięki izkaaa :) będe miec prace, lepiej się poczuję...:)