Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróblica

Kiedy obrona?

Polecane posty

Gość Wróblica

Kiedy broni sie pracy magisterskiej? We wrzesniu?Pytam o jakies pierwsze terminy,nie o przesuniecia i wyjatki:) bo widze,ze mam jeszcze zajecia w lipcu,czy to troche nie za pozno?

Gość po obronie
Broni się wtedy, kiedy ma się zaliczenia i egzaminy ze wszystkich przedmiotów i - oczywiscie- gotową zrecenzowaną pracę magisterską :P We wrześniu można się bronić, można i wcześniej i później. U nas na roku obrony trwały od czerwca do końca września. Niektórzy bronili się w grudniu - jakieś 30 % Powodzenia życzę:)

Gość Bajo Bonnggo
ja się bronię do dziś...

Gość gość
To zależy od tego kiedy kończą Ci się zajęcia, jaki termin wyznacza uczelnia i czy zdążysz z pracą i z wszystkimi zaliczeniami. Niektóre uczelnie wyznaczają po jednym terminie na semestr. Ja w przypadku licencjata kończyłam zajęcia 30 maja, a obronę miałam 13 czerwca w przypadku magisterki kończyłam zajęcia 30 stycznia, obrona 14 lutego.

Gość gość
ja sie obronilam tydzien temu (licencjat) mam klopoty zdrowotne jestem na rencie i na razie na pol roku zostalam bez pracy ale nie martwi mnie tak bardzo brak zajecia bo ide do szpitala na neurologie w licpu. teraz mam juz wakacje czekam tylko na odbior dyplomu skladam papiery na magisterke i odpoczywam dalej...