Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko pytam

czy wkurza was ze wasz facet obracal wczesniej kilka dziewczyn?

Polecane posty

Gość ja tylko pytam

czy wkurza was fakt ze wasz facet obracal wczesniej kilka dziewczyn i kazdej z nich mowil kocham ?:D a wy jestescie kolejnymi idiotkami do kolekcji trofelow jego penisa ? :classic_cool:

Gość Kkarolina
Lepszy taki niż jakiś nieudacznik prawiczek z mnóstwem kompleksów

Gość Łabędzicaa
nie bo nie mowil kocham. i to cenie:) Nie mowil kazdej, bo i je nie kochał:)

Gość Wkurza mnie ze
on mial przede mna duzo kobiet, a z dwiema z nich ma 2 dzieci. Ale i tak go kocham!!!!

Gość jajaaaa
moj byl prawiczkiem

Gość ja tylko pytam
czyli mysl o poprzednich laskach doprowadza was do nerwicy :D

Gość kasialux
a akie ma to znaczenie - ty tez swieta pewnie nie jestes wiec po co wprowadzac chore klimaty

Gość KlarkaEklarka
Wkurzam sie o jedną pannę bo ladna 'byla' ale nie mowil jej ze ją kocha a mi tak..:D:D:D:D I zgadzam się,ze lepiej,ze doswiadczony i umie mnie zaspokoic..

Gość precz z takimi facetami
Jak mowil kazej ze kocha to to jest sciemniacz i tyle. Taki facio zawsze mysli, ze jak to powie to otworza sie przed nim wrota pieczary. I zapewne udaje mu to sie w ponad 50% znajac dzisiejsze podejscie dziewczyn wogole do spraw uczuciowych. Wystaarczy tylko powiedziec kocham a wy juz nie wiecie co robic, nawe tego nie sprawdzacie czy facte mowi prawde i dlatego jest jak jest.

Gość zdradzie mowie NIE
Wiem o dziewczynach mojego faceta, ale nigdy nie interesowalam sie tym w jaki sposob je "obracal", albo co im mowil:) I dobrze mi z ta nieswiadomoscia:D

Gość ja tylko pytam
jestem facetem:D

Gość dziewuszkaaaaaa
mój tez był prawiczkiem,i jako mi pierwszej kobiecie w swoim zyciu powiedział ,,Kocham" :-) hehev wiec o nic sie nie wkurzam

Gość ja tylko pytam
to moze teraz troche odwrocimy pytanie i zapytamy chlopakow czy ich to wkurza ze ich dziewczyny robily to z innymi dlugo przed poznaniem was ?:D

Mnie to tak wkurwiało że poszukałem sobie nowej tym razem dziewicy, normalnie nie mogłem ze ścierą

Gość jak dla mnie
Mnie to nie wkurza, po prostu nie ma tematu. CO mnie obchodzi co robila pare lat temu? Moze sie kochali ale z jakis powodow nie mogli ze soba byc? I co ja teraz mam przez to przekreslac swoja dziewczyne?

mój też miał przee mną duzo lasek , ale żadnej nie mówił , że kocha jak sam to określa łatwe i tyle....... My planujemy ze sobą przyszłośc , ale strasznie mnie to wkurwia jak np widze czasmi niektóre z nich a najlepsze jest to , że z jedną jestem na roku i często sie widujemy czuje sie wtedy strasznie

Gość nie wkurza
dzieki temu jest dobrym kochankiem, i nie mówił im, że je kocha :-p

To jest tak że jak spotykasz się z dziewczyną dla sexy to Cię to gówno obchodzi. Ale jak planujesz poważny związek to zaczyna przeszkadzać, A czym bardziej kochasz to tym bardziej przeszkadza. Nie mógłbym ozenić się z taka w którą spuszczał sie inny facet. I weź mijaj tych kolesi na ulicy.

Gość ja tylko pytam
hehehehe wiekszosc jednak wkurwia :) a widzicie faceci moga was klamac no bo jak sprawdzicie ze nie mowil tamtym ze je kocha? nie sprawdzicie tez ze dziewczyna z ktora teraz jestescie nie jest przypadkiem taka ktora mowila to kazdemu facetowi:D

Gość karenina
A myślisz, że faceta nie wkurza, że jago laską obracało kilku facetów przed nim i ona mówiła im, że ich kocha?

Gość do ja tylko pytam
a mojego faceta strasznie wkurza to ze bylo kilku przed nim :( zyjemy w malym miescie i jak idziemy ulica to on wie z ktorym bylam i z ktorym to juz robilam a moi byli smieja sie tylko jak przechodzimy kolo nich to tez go bardzo wkurza..:(

Gość nie wkurza
kwestia zaufania - nie wyszłabym za kogoś, komu nie ufam, więc logiczne, ze Mu wierzę poza tym to były stare licealne "miłostki", więc o jakiej miłości mowa ? :-p

Gość dobreeeeeee

Nie wkurza mnie. Moj chlopak uprawial seks przede mna z wieloma dziewczynami, ale \"Kocham\" mowil tylko tym, z ktorymi chodzil i ktore kochal. To logiczne. Ale to przeciez przeszlosc, do ktorej ma swiete prawo. Ja jestem terazniejszoscia i wazne, ze teraz jest moj.

Gdy go poznałam, miał 39 lat. Raczej dziwnym byłoby, gdyby wcześniej kogoś nie \"obracał\"... ;-)

Gość Marta Natalia
swoją drogą ten krzychoo to niezły prostak, czytam tak te jego wypociny i śmiać mi się chce co za burak:D mój mąż zanim nim został miał kilka partnerek i co,mam wmawiać sobie, że nikogo nie kochał przez 40 lat,zanim mnie poznał?czyli co,był jakiś upośledzony?po cholerę laski udają przed sobą że są pierwsze w sercu swojego faceta?

Gość olgula
Mnie nie wkurza, a wkurwia to(przepraszam za przeklenstwo). Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ja nie mam zalu do mojego faceta, tylko po prostu nienawidze tych lasek!mimo, ze tak nprawde one w ogole nie znaja mnie, nic mi nie zrobily, jakbym jakas zobaczyla to chyba wydrapalabym jej oczy!!!