Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szock

nie do wiary, 15 latka w ciąży

Polecane posty

Gość szock

dziś sie dowidziałam ze córka mojej kolezanki z pracy ktora ma niecałe 15lat, jest w 4 tygodniu ciąży, w w grudniu konczy dopiro 15 lat, przeciez to nie do pomyślenia, moja kolezanka w wieku 36 lat bedzie babcią.ja bym,sie na jej miejcu załamała.przeciez 15latka to dziecko. czy znacie kogos, kto tak wczesnie miał dziecko, nadal jestem w szoku !!!

Gość hggh
tylko w malych miastach i na wsi sie tak "dziwuja" u nas to normalka, nikt sie za nastolatkami z brzuchami nie oglada

Gość V9
mnie juz to nie dziwi. Nie pierwszy raz to slysze :classic_cool:

A mnie to w ogole nie dziwi i nie szokuje w dzisiejszych czasach:o 4lata temu byl taki przypadek u mnie na wsi;)

Gość hggh
szock teraz bedzies miala o czy mplotkowac przez najblizsze 8 miesiecy :(

Gość szock
a ty byś nie gadała....to przeciez nadaje sie do programu nie do wiary, co sobie mozna pomyslec o takiej dziewczynie, ledwo okres dostała i juz w ciąży, no ale przynajmniej urodzi bez problemów nie martwiac sie ze jej tlata leca i jest przed 30...choc to kiepska wymówka

Gość łeeee
a u nas jest mama blizniakow czternastolatka. Urodzila niedawno jakies 2 miesiecy temu. W grudniu skonczy 15 lat.Babcia letko po 30 bo sama tez wczesnie zaczela

A ile lat ma tatuś? Bo z tego co wiem to grozi mu kara za stosunki z osobą poniżej 15 lat :(

15 lat!!! strasznie malo. slyszalam o dziewczynie ktora urodzila w wieku 16(prawie 17) a raczej nadal slysze bo to \"przyszla\" rodzina mojej przyjaciolki. i wiem ze jest ciezko. SEX w wieku 12-16 lat to dla mnie dziwne. ja w tym wieku myslalam o 1 pocalunku. zycze jej powodzenia - i to wszystko co moge powiedziec

Gość łeeee
tatus bliznikow tez nie jest pelnoletni :O nie wiem dokladnie ale rok albo dwa lata temu chodzil jeszcze do gimnazjum

to jeszcze nic, ja mieszkam w niemczech, tutaj o jest dopiero ostro:/ juz pare razy widzialam w telewizji reportaze o 12 i 13 latkach...

Gość proste11111111111
wiele kobiet decyduje sie na pierwsze dziecko po 30stce a tutaj niektóre po 30 zostaja babciami w wieku 45 lat prababciami 60 prapra...75 praprapra... czegos takiego nie było a jednak jest mozliwe...ale ja kiedys czytałam ze w ciąże zaszła 13 latka z kolega z domu dziecka...

Gość ja majac 12
myslalam juz o sexie, ale tylko myslalam. Dziewictwo stracilam bedac pelnoletnia.. Mialam co najwyzej 8lat,znajomej rodzicow corka zaszla majac 13lat. to byl w tamtych czasaach dopiero szok. Facet oczywiscie ja zostawil bo co chlopiec 13toletni moze wiedziec o ojcostwie.?

Gość szock
do"do szock" ja mam 25 lat i nie mam jeszcze dziecka...a ludzie zawsze gadaja i bedą gadac ...mamy rozum oczy usta, bog nas tak stworzył. świat byłby nudny gdybysmy nie zauwazli tego co sie dzieje koło nas, mamy wiec byc obojetni, ja tylko wyraziłam swoje zdanie, czy komus ublizyłam, przynajmniej nikogo nie wyzwyam od pustaków, jak ty antykulturalna antykobieto !!!

szok nie spotkałas sie jeszcze z czyms takim ze az nazwałas ten fakt szokiem Byc moze to reakcja twojego organizmu .który podpowiada \"25 latek ci stuknęło zegareczek bije\"

Gość hansklos
Boze jakie niektóre kobitki sa durne.Co z tego ile lat ma przyszła mama, jednej wypadnie to szybciej drugiej później a trzeciej wcale.Znam dobre matki które rodziły jako 17 ale też inne rodzace po 30 które nie potrafia przekazać dzieciom zadnych wyższych wartości, wychowujące dzieci w kulcie pieniądza. Taka wpadka mogła sie przytrafic wiekszości z nas i chwała tym młodym matkom , ze nie spaskudziły się aborcją. Jak czytam niektóre posty to wydaje mi się ,ze według niektórych paniusi aborcja jest lepsza niż urodzenie dziecka w młodym wieku. To swiadczy o was - jestescie pozbawieni człowieczeństwa i nazwac was sukami jest ublizaniem temu mądremu gatunkowi .Wasze plany matura ,studia, mieszkanie ,samochód , praca,meble ,odkurzacz i dopiero dziecko które wychowujecie na prostaka goniącego jak wy za kasą , po trupach na krzywdzie innych. A satysfakcja i szczęście jest wtedy kiedy ktoś inny jest gorszy- nie ma studiów, kasy, wpadł jak 17 letni młodzieniec lub panna, po prostu według waszego systemu wartości JEST GORSZY . Brzydze sie wami Ale wszystko kiedyś bedzie wam policzone..........................

Gość do hansklos
wielka buźka dla ciebie 👄 jestes mądrym czlowiekiem

Gość szock
biznes woman, moj nik jest całkowicie przypadkowy, wiec to nie szok....tylko szock, ale nadal obstaje ze wiek 15 lat to dziecko, które padło ofiarą nie wiem jak to okreslic, ciekawosci seksualnej, miała pecha ze zaszła w ciaze w tym wieku, wiadomo ze byc moze ze bedzie super mamą, ale to dziecko tak czy siak, czasy sie zmieniają i to my sie do nich musimy dostosowac, a nie one do nas....to nie średniowiecze ze rodziły dziewczynki w wieku 13 lat, ale 21 wiek, wiec to troche zobowiazuje i chcac nie chcac powinno sie dostosowac do panujących czasów... hansklos ....dlaczego tak uwazasz, ok to twoje zdanie na temat kobiet, ale zapewniam cie ze nie kazdej apiracją zyciową jest miec najpiew dziecko w wieku 17 lat a potem reszta, człowiek powinien postepowiac wg, pewnej kolejnosci rzeczy, ma rozum i wie co dla niego najlepsze czego nie powienien robic, a co powinien, dziecko towielka odpowiedzialnosc NA CAŁE ZYCIE, to nowe zycie nowy człowiek, a ja bym nie chciała zeby moje diecko znalazło sie na swiecie przez przypadek, ok kazdy ma swoje zycie i postepuje jak mu sie podoba, ale w sprawie poczecia dziecka powinno sie 100razy zastanowic ....do czego prowadzi sex i jakie mogą byc tego konsekwencje, a nie myslec juz po fakcie,

Gość szock
aha moze wyjasnie nazywam sie szockowska wiec stad moj nick--->szock....

Gość dla mnie zaden szok
bedąc w ciązy poszlam do ginekologa i widzialam jak pani gin wezwala pogotowie do 14 ktora wlasnie zaczela rodzic ja bylam w 6 miesiącu i mialam brzuch wiekszy niz ta malolata w 9 dziewcze rozwarcie mialo na 7 cm i nic nie czulo, przeciez mogla urodzic na ulicy

Gość dla mnie zaden szok
do 14latki --cos mi zjadlo:)

szoCk Ty nie masz innych problemów jak obgadywanie i umoralnianie córki kolezanki? Urodzisz sobie swoje dziecko to mozesz o nim pisac ile chcesz Po co smrujesz te słowa pogardy dla reszty ludzi -nie tak doskonałej jak ty sama? Za młoda jestes by byc \"moherowym beretem\"

Gość NO TaKkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
W tamtym roku 12-letnia dziewczyna z Hannoveru urodziła. Nie wiem jak jej się udało całą ciąże ukryc przed rodziną ale udało jej się. Dostała bóli porodowych i powiedziała ze musi jechac do szpitala bo ją bardzo boli. Starzy zawieżli ją na pediatrię-chirurgiczną bo myśleli ze to wyrostek. Doktor ją zbadał i oświadczył rodzicom ze za kilka godzin zostaną dziadkami :-O !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyśmiali i wyzwali lekarza od idiotów bo niby jak ich 12 letnia córka mogłaby być w ciąży ..... no ale kilka godzin póżniej poszli przeprosić doktorka. Chyba zacznę juz teraz uświadamiać moje 6-letnie dziecko i na do szkolnego plecaka zamiast kredek dostanie prezerwatywy :-D Kurcze niby nic do śmiechu,,,a jednak. Aha tatuś malucha miał 17 lat!!!!!! I jest japończykiem i jak twierdził u nich w kraju to normalka,ze dziewczyna w tym wieku wychodzi za mąż i rodzi dzieci,bo jak twierdzą ich znachorzy im wcześniej tym lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O tym ze tak jest z kobietami z Afryki to słyszałam,ale one dojrzewają wcześniej niz europejki

Gość Moni 76 -
juz nie wiem komu wspułczuc tej młodej mamusce czy młodej babci o kurcze ciezka sprawa hm....:(

Gość Porażka rodziców
Bizness Woman, wiem że zaliczyłaś wpadkę, ale wpadka u 14-latki to przegięcie. Nie uważasz? Winę ponosi nie tylko dziewczyna, nie tylko jej chłopak, ale i rodzice obojga. Widać nie mieli z dziećmi wystarczającego kontaktu, by umoralnić je i wyczulić na sprawy seksualne, nie potrafili rozmawiać na temat seksu. Mało tego, teraz rodzice poniosą karę, bo kto zajmie sie wnukiem, jak nie oni - przecież dzieciaki muszą uczyć się. Mają poprzestać na wykształceniu podstawowym? W tym wieku ma się tylko ukończoną podstawówkę, a wykształcenia niepełnego gimnazjalnego w swietle naszego prawa nie ma. I teraz będą mieli jeszcze jedną buźkę do wyżywienia. Nie wiem, komu bardziej współczuć - rodzicom, czy tym nastolatkom. Jedno jest pewne małolaty zmarnowały sobie młodość. Niemowlaka przecież po knajpach i imprezach ciągnąć nie będą, no chyba że będą aż tak nieodpowiedzialni. Żal mi ich wszystkich. A jeśłi rodzice pracują to już masakra, bo kto ma się poświęcić wychowaniu dzieciaczka. Rodzice wychować nie potrafili własnego dziecka, a niby wnuka dobrze wychowają? Porażka na calej linii.

BiznessWomen - nie przesadzasz z tym bronieniem, rozumialam gdy broniłas 17 i 18 latki, ale 15 latkę też, wiemy wszyscy ze wpade zaliczyłas i dlatego tak bronisz ale to jest trochę śmieszne

Gość szock
biznesWOMAN ale powiedz czy jakomus ublizyłam, masz strasznie przedpotopowe podejscie, zakładając sobie taki nick musiałas sie czyms kierowac, ale na pewno nie tym ze z ciebie jest zyciowa biznes woman, twoje poglady i wypowiedzi na to wskazują, duzo ci do niej brakuje moja rada---->zmien sobie nick

Nie bronie tej dziewczyny a jedynie próbuje uzmysłowic autorce ze za młoda na takie \"babcine \"plotki Tym bardziej ze mowi o córce swej kolezanki wiec zwyczajnie nie wypada!!Majeczko nie sadzisz? SZOCK Powiedz to kumpeli z pracy Ale do niej bedziesz sie usmiechac bo przypuszczam ,ze ona nawet nie wie o tym ,ze opinie jej córki wystawiłas na forum Tyle!